Jutro, cure..
Ja sam dobila M, tako da lista za sada bay, bay..
Mislim da radimo pauzu sljedeći ciklus jer mi baš treba psihičkog odmora..
Ovaj ciklus me užasno umorio, krenulo je već odmah nakon ovulacije sa bolnim cickama, grčićima itd. i na kraju ništa, a jako smo se trudili..
Sljedeći korak je taj da dragi ide na pregled pa ćemo vidjeti kad i kako dalje..
Sretno svima sa piškenjem i neka bude novih plusića! ❤️
Zuzuzujalice mjerila sam ju prije al prestala jer mi se nije dalo i trebala sam si smanjiti pritisak. Hvala sto misliš na mene❤ prije sam ju mjerila u pola 6 i danas tek prije 8 i vidi se razlika.
Anci znači jedva čekam da pišneš test ženo😍😍😍😍
Lavanya 😘😘 M grcevi tako rano su dobar znak. Bas sam pisala neki dan da je meni tako bilo i to mi je bio jedan od prvih simptoma kad sam ostala T. Tako da lajkam💪 i javi obavezno za progesteron.
Mare piškim piškim čak možda i dva puta😁 prva trakica će oko 16h.
Lola žao mi je što se tako osjećaš. Šaljem zagrljaj i nadam se da još nije gotovo.💕💕 dok ne dođe M nemoj odustati.❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jutro svima😘 Kakvi su planovi za danas? Ja u ciscenju i radit cu ledeni vjetar popodne. Bzvz vrijeme ionako nije za neke vanjske aktivnosti.
Sandricak pa ja cak vidim nesto na ovoj slici od RioMare neku blaaagu sjenicu. Ponovi ti za dva dana testic nije nista jos gotovo!
Veroma cekamo te!
Ancioo bit ce plus kod tebe💪
Ginny i ti nam piskis uskoro, drzim fige🤞🤞🤞
Lola nemoj biti tuzna, menga grcevi i T grcevi su dosta slicni
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Jutro, cure..
Ovaj ciklus me užasno umorio, krenulo je već odmah nakon ovulacije sa bolnim cickama, grčićima itd. i na kraju ništa, a jako smo se trudili..
Sljedeći korak je taj da dragi ide na pregled pa ćemo vidjeti kad i kako dalje..
Bambina draga žao mi je.😔 bas je to vrtuljak emocija iz mjeseca u mjesec. Drzi se ,grlim💕💕💕 i sretno. Kad napravite pretrage znat ćete malo više. Javi se kako je prošlo s nalazima i navrati bez obzira sto radite pauzu❤❤
Hvala , divne ste 💖 ali nemam nikakve druge simptome da bi bila t, klasicni menga grcevi , bol u krizima i nogama. Zvat cu privatno za hormone ukoliko mi lutealna ne bude bar 10 dana jer je o bila na 22/23 dan ciklusa sto nije dobro nikako, znaci da se nista ni ne stigne ugnjezditi kod mene :( citat cu vas koliko stignem i sve vam najbolje zelim 😘
👩🏻32
👦🏻31
Neopstruktivna azoo, fsh preko 40 ,
Prag 11/23
Prvi ivf: 12js, od kojih 4 dobre, do stadija blastociste dogurale 2- vracena 1, neuspjesno
Fet 1 blastice uz embrioglue 4.5.2024, 7dpt + na testu, kontrola- nizak progesteron , uveden i prolutex, beta 16dpt 1900, nakon dva dana krvarenje, beta 2400, iduci dan 763, missed u 5tt ,22.05.2024.👼🏻💫😭
Nemamo smrzlica
Ja: amh 9,45pmol, mthfr homozygot,pai I 4G/5G sumnja na inzulinsku rezistenciju, terapija glucophage
Jutro cure, ja imam menga grceve i noge me bole tako da je ocekujem kroz dan dva - cak ce i uraniti tako da ja nit ne stignem ni odbrojavati a tek sam 5/6 dan dpo :( povuc cu se s foruma jer sam bas psihicki pala.
Vama svima zelim da cim prije ugledate svoje + od 💖😚
Nemoj nista otpisivat meni je 5dpo/6dpo i bolucka me a trebam tek dobiti u 10/11.4. Mene jos od ovulacije prate ti neki tupi bolici koje se jave tu i tamo. S time da je ovo drukcije nego inace. Dan dva pred M se samo napušem a boli me tek taj dan kas dobijem. Tako da tićnu si dok se ne dokaže suprotno 🥰
Bellić super jedva cekam dusiceee💜💜
Ginny 🤣🤣🤣 e a sta bi ti hahahha
Jel netko vidio slikicu koju sam stavila od sandričak??? 😲😲😲
Ancioo ti ženo razvaljujesss.... Jedva cekamo testić koji bi mogaooo malo ranije ha ha? 💜😁😁
Bambina draga žao mi je jako sto se tako osjećaš i sto je dosla M i ste se udaljavate od forumaaa... Budi ti s nama tu bit ce ti lakse.. 💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Lola malo je rano da ti M dodje, nebi ja jos otpisala ciklus 🤞
Bambina zao mi je za M 😔😔 nemoj klonut duhom, uzmi pauzu ako trebas, napravite pretrage pa u nove pobjede 💪 saljeeem vekiki zagrljaj 😘❤
Sandricak tamnit ce tooo, vidi se sjenica 🥳🥳
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Jutro svima😘 Kakvi su planovi za danas? Ja u ciscenju i radit cu ledeni vjetar popodne. Bzvz vrijeme ionako nije za neke vanjske aktivnosti.
Sandricak pa ja cak vidim nesto na ovoj slici od RioMare neku blaaagu sjenicu. Ponovi ti za dva dana testic nije nista jos gotovo!
Veroma cekamo te!
Ancioobit ce plus kod tebe💪
Ginny i ti nam piskis uskoro, drzim fige🤞🤞🤞
Lola nemoj biti tuzna, menga grcevi i T grcevi su dosta slicni
Jutro😘😘Planovi slični ko i tvoji, čišćenje i kolač, i 14dc😁😁🤭
Jutro, cure..
Zao mi je, drzi se😢😢 Nije lose napraviti pauzu od svega i uzeti si mjesec dana bez testova, mjerenja temp i sl. Malo da se opustite oboje.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji