Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Travanj 2021. 21:15

Drage moje , ja odoh spavati jer vise ne mogu gledati.  Umorio me posao, lignje i setnja prirodom to je to od mene.  😇
    Nadam se da ce me sutra docekati lijepi testici lh  i hcg i svi vasi simptomceki 🥰

Sandričak
    02. Travanj 2021. 21:16

Monstera I ja jedva cekam da idem kuci malo,nisam bila skoro godinu danaa.  😭😶 Videcemo sta ce biti na testicu.  A tebi super za simptomcice,i ja sad sedim i osecam neku mučninu.  Mozak se igra sa mnoom,aaa. 😅😁❤ 
    Skategirl Super za toplomeer. 🥰🥰

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Monstera
    02. Travanj 2021. 21:16

Rea_30

Monstera

Rea_30

Monstera

RioMarema rekla sam kao opušteno ovaj ciklus i onda kad me ulovi tako nešto čudno odmah krenem s dubokom analizom 😂
    Rea drago mi je da si bolje, i da je dragi skužio koja je ura pa da ste otišli u šetnju 😉 Ali bolje razmišljaj da je to mogući simptom, nekako je lakše 😂

A da.. mislim ja se inace osjecam ok.. to mi danas bilo slabo. Jucer ti neki moji ne simptomi.. ali me temp zabrinjava.. jer ne mjerim bazalnu ali zato sri pop 37.1., jucer 37.4. Danas 37.5.. i umorna sam vec mi se spava

Hmm…neki dan si pisala da radiš dosta stresan posao, možda ti se jednostavno sve skupilo pa tijelo tako reagira? Jesi mjerila kad temp. kroz dan u drugom djelu ciklusa? Meni je inače viša temp.u lutealnoj fazi, tako da mi dnevna bude uvijek tako 37.1, 37.2.

A jesam pred stvari jer znam da mi bude malo povisena. prosli mj tjedan prije pa sve do M i na sam dan je bila 37.2 maksimalna. Radi te corone sam mjerila i tokom dana ( nosila toplomjer na posao) A vjerujem da se nakupilo jer na go nisam bila od 8mj zato mi je ovaj tjedan i tlak poceo švikati..

Ufff baš mi je žao da ti je tako. Nadam se da ćeš ubrzo uspjeti otići na pošteni GO, a ja ću ipak držiti fige da su tvoji simptomi znakovi t 🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• skategirl
    02. Travanj 2021. 21:26

Ja cekam muza doma da dodje s vecerom 🙈 znam grozna sam domacica 🤣🤣🙈🙈
    Moram navinut alarm da me sutra ujutro probudi da mjerim temp 🙈 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

▪Marty
    02. Travanj 2021. 21:32

Bella ovaj put ces uhvatit pik. samo.piski svaki dan 😊 sad si se naoruzala i te roze su fenomenalne! ja ga uhvatim bas svaki mjesec ali sta mi vrijedi ako se ionako ne lovi 🤷‍♀️ sad mi se cini da imam kao neku upalicu i cijeli dan mislim da su spermici pocrkali u meni i prije nego su dosli do jajovoda. onda si mislim to je neki takav miris zbog sperme. jer sam jucer nakon drzanja nogi u zrak samo ih spustila na krevet i tako zaspala. nisam isla na wc isprazniti se pa tko zna kaj se skuhalo unutra 😂 katastrofa. 

no uglavnom ima da docekamo tvoj pik sada, to je misija no. 1❤ btw jos nemam nist na mailu 😁 cekamm... 🤗🤗🤗 
    Monstera opaaaaa 😍😍😍 kako navijam za tvoj plus ovaj ciklus!! lajkamm simptome 🤞🤞💖
    Anci kuzim tee srecice.. mi tu cekamo tvoj testic kad god budes spremna 😍
    Veroma, Sandricak, Rea ima da prste plusici! 💕💕💕

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

02. Travanj 2021. 21:33

Monstera

Rea_30

Monstera

Rea_30

Monstera

RioMarema rekla sam kao opušteno ovaj ciklus i onda kad me ulovi tako nešto čudno odmah krenem s dubokom analizom 😂
    Rea drago mi je da si bolje, i da je dragi skužio koja je ura pa da ste otišli u šetnju 😉 Ali bolje razmišljaj da je to mogući simptom, nekako je lakše 😂

A da.. mislim ja se inace osjecam ok.. to mi danas bilo slabo. Jucer ti neki moji ne simptomi.. ali me temp zabrinjava.. jer ne mjerim bazalnu ali zato sri pop 37.1., jucer 37.4. Danas 37.5.. i umorna sam vec mi se spava

Hmm…neki dan si pisala da radiš dosta stresan posao, možda ti se jednostavno sve skupilo pa tijelo tako reagira? Jesi mjerila kad temp. kroz dan u drugom djelu ciklusa? Meni je inače viša temp.u lutealnoj fazi, tako da mi dnevna bude uvijek tako 37.1, 37.2.

A jesam pred stvari jer znam da mi bude malo povisena. prosli mj tjedan prije pa sve do M i na sam dan je bila 37.2 maksimalna. Radi te corone sam mjerila i tokom dana ( nosila toplomjer na posao) A vjerujem da se nakupilo jer na go nisam bila od 8mj zato mi je ovaj tjedan i tlak poceo švikati..

Ufff baš mi je žao da ti je tako. Nadam se da ćeš ubrzo uspjeti otići na pošteni GO, a ja ću ipak držiti fige da su tvoji simptomi znakovi t 🤞

A pošteni bi odmor bi tek bio opet 8mj .. ali nadam se da cu ubrzo otic na ovaj malo poduži go 🤣
    Skategirl ma sve je to normalno 😀 bar ti donese za jesti 😅

Mare12345
    02. Travanj 2021. 21:37

Bok cure kod mene na poslu jucer i danas ludnica skroz sam zivcana plus sta imam non stop vjetrove i poceo me bolit dolje trbuh malo kao pred M i cini mi kao idem na wc cesto 🤷‍♀️🤔❤️💋🤗 ne znam sta misliti uopce vise umorna sam jedva cekam lec

👱‍♂️25
    👱‍♀️25
    🤵👰 24.10.2015.
    👶👣 29.2.2016.
    Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
    Papa test 2/2021. 👌✅
    Folikulometrija 3/2021. 👌✅
    Lh trakice 3/2021.👌✅
    Zadnja M 26.2.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    02. Travanj 2021. 21:42

Veroma… Samo bez straha...ako je bio onda 8dpo onda ne sumnjam i tebe nimalo...
    Skategirl i neka nosi... Treba tako ponekad💜
    Marty mučko jedno ne odustajes od bellice hehhehe🤞🤞💜💜
    Monstera obecavas sa simptomima💜🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

▪Marty
    02. Travanj 2021. 22:21

Mare ne 😁 hocu moju Bellicu. drzi ti samo fige da se udobrovolji 😊 🤗😍

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

RiO MArE🐟😅❣️
    02. Travanj 2021. 22:34

▪Marty

Marene 😁 hocu moju Bellicu. drzi ti samo fige da se udobrovolji 😊 🤗😍

Naravnol... Dat cemo joj vremena💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.