Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Travanj 2021. 08:33

Jutro curke..
    Skategirl zao mi je .. grlim ❤
    RioMare …  pa kako ste se uspjeli posvađati?
    Marty , Bella, Sandričak,  i sve ostale da vas ne nabrajam ❤❤

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 08:47

Rea_30

Jutro curke..
    Skategirlzao mi je .. grlim ❤
    RioMare …pa kako ste se uspjeli posvađati?
    Marty , Bella, Sandričak, i sve ostale da vas ne nabrajam ❤❤

A reić moj cisto bezveze al mi to od bezveze do kolapsa... Pa eto.. Nema veze.. 💜
    Kako si ti? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Bella🌟
    01. Travanj 2021. 08:50

Skategirl bas mi je žao,drzi se,grlim jako💕💕💕 a ovo za muža, ja ti inače ako i imam neke simptome ili mislim da bi mogla biti T ,nista mu ne spominjem jer ne želim mu nadu buditi pa da se razočara. Jer sam skuzila točno to,da ako stalno govorim o tome i dajem nadu prije,užasno mi teško padne kad M dođe i kad mu moram reći. Neka ti novi ciklus donese plus🤞💖💖
    Rea 😘😘😘
    Mare ma pokrili ste ok, i još se možda i pomirite danas pa cete pokriti i danas,ako ne sutra možda i to je u redu. Treba jedan spermic samo😁 ne otpisuje prerano. Vidiš kak je kod Sarite bilo😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• skategirl
    01. Travanj 2021. 08:50

Hvala cure ❤
    Budem se isplakala sad i nis idemo dalje, novi ciklus nova nada 💕💕
    Mare jaooo zao mi je za svadju 😔😔 ali ako ste do sad sve pokrili onda imas vojsku u zasjedi tako da ne otpisuj ciklus 🤞🤞🤞

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• skategirl
    01. Travanj 2021. 08:53

Bella🌟

Skategirl bas mi je žao,drzi se,grlim jako💕💕💕 a ovo za muža, ja ti inače ako i imam neke simptome ili mislim da bi mogla biti T ,nista mu ne spominjem jer ne želim mu nadu buditi pa da se razočara. Jer sam skuzila točno to,da ako stalno govorim o tome i dajem nadu prije,užasno mi teško padne kad M dođe i kad mu moram reći. Neka ti novi ciklus donese plus🤞💖💖
    Rea 😘😘😘
    Mare ma pokrili ste ok, i još se možda i pomirite danas pa cete pokriti i danas,ako ne sutra možda i to je u redu. Treba jedan spermic samo😁 ne otpisuje prerano. Vidiš kak je kod Sarite bilo😁

Ja njemu nis ne govorim 🤣🤣 ni za lh trakice, ni bijele kineze 🤣🤣🤣 al tad kad mu kazem da sam dobila mi je raspad, ne pogodi me toliko kad vidim da sam dobila i sama sa sobom, al cim njemu kazem gotovo 😪😪 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

01. Travanj 2021. 08:53

RiO MArE🐟😅❣️

Rea_30

Jutro curke..
    Skategirlzao mi je .. grlim ❤
    RioMare …pa kako ste se uspjeli posvađati?
    Marty , Bella, Sandričak, i sve ostale da vas ne nabrajam ❤❤

A reić moj cisto bezveze al mi to od bezveze do kolapsa… Pa eto.. Nema veze.. 💜
    Kako si ti?

Evo ja sam danas za sad ok.. malo kasnila na posao ( pol sata ) nisam se mogla probuditi.
    E sas od ovulacije me konstantno tu i tamo probode u jajnicima i donjem dijelu leđa. 
    Sad me strah da nisam dobila neku upalu. 😢 i imam bijeli iscjedak onako vise suh.. tako da mislim da nis od mene ovaj ciklus zbog cijelog stresa.. ali bitno da sam ja uhvatila svoj prvi pik 😅

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 09:00

Rea ma nemoj ti ko ja u bijesu odmah otpisivati 😁😁 rsno ti je za otpis... Normalno da probada malo, mene isto nekad vise nekad manje.. Ne sekiraj se
    Skategirl. Tako ni ja nista nisam rekla do sinoć kad sam mu sve nabila na nos🤣🤣🤣 kaže mi on pa zasto to ne podijelis samnom sve sta radis... Ehhh😁💜
    Sinoć gledamo Mentalista i covjek se rasplače kad mu ova rekla da je trudna, jer ceka da ja njemu kažem isto... Uffff, 😇😇
    Bella a nadam se da ce bit zalihe.. Ma danas je to pomirdba svakako jer i ovo je predugo za nas😁😁💜💜
    Valjda cu uspjet pokrit popodne.. 🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

01. Travanj 2021. 09:03

Ej curke, hvala što pitate za mene :) 
    Malo (a zapravo puno) obaveza, malo potrebe za odmorom, malo opuštanja od svega - pa se nisam baš stigla javljati. 
    Žao mi je zbog minusića i svih M. 😢
    .
    Kod mene dosadni dio ciklusa, mjerim bazalnu i baš je niska. LH planiram početi piškiti iduće srijede otprilike, pa onda kreće iščekivanje. 😉 Piški li nam tko danas HCG? 

Sandričak
    01. Travanj 2021. 09:19

Dobro jutroo. ❤☕
    Skategirl Jako mi je zaoo,neka krene kako treba pa da krenes u novu borbu. 😘❤
    Ginny I tvoja temperatura je dobraa 🤞🤞❤😘
    Marty Cmokic 😘😘❤
    Bella 😘
    Lori1988 😘
    RioMare Totalno te razumeem. Sto ste se posvadjali? Verovatno oko pritiska za bebu,jel da ? Pa da čovek poludii. Sigurno si tužna.  Saljem ti ogromaan zagrljaj i poljubac 😘😘❤ A i najlepsii je seks sad kad budete pomirili ,jaoo ima da prstii. 😅😁❤❤❤
    Rea 😘😘 Previse je rano da otpisujes ciklus,jesi li cula ❤😘
    Zuzuzujalice 😘😘😘❤
    Inacee,opet sam imala cudan san,sad sam sanjala da sam imala implantaciju.. Oo majko rodjena i moj mozaak 😅😁❤❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Travanj 2021. 09:27

Sandričak

Dobro jutroo. ❤☕
    Skategirl Jako mi je zaoo,neka krene kako treba pa da krenes u novu borbu. 😘❤
    Ginny I tvoja temperatura je dobraa 🤞🤞❤😘
    Marty Cmokic 😘😘❤
    Bella 😘Lori1988 😘RioMare Totalno te razumeem. Sto ste se posvadjali? Verovatno oko pritiska za bebu,jel da ? Pa da čovek poludii. Sigurno si tužna. Saljem ti ogromaan zagrljaj i poljubac 😘😘❤ A i najlepsii je seks sad kad budete pomirili ,jaoo ima da prstii. 😅😁❤❤❤
    Rea 😘😘 Previse je rano da otpisujes ciklus,jesi li cula ❤😘
    Zuzuzujalice 😘😘😘❤
    Inacee,opet sam imala cudan san,sad sam sanjala da sam imala implantaciju.. Oo majko rodjena i moj mozaak 😅😁❤❤

Hahahha top si mi sa snovimaaa💜💜🤞🤞
    Jel ti isto nisi pokrila pik ovaj ciklus? 🤔
    Ma nismo oko toga al smatram da je neki protisak od toga, covjek plače na bebe tako da..(oko toga sta sam ja rekla da mu je nesto, a on govori da nije i na kraju je ispalo da je🤣🤣🤣🤣🤣🤣). Ma sve u svemu bit ce to dobro, sigurno je to razlog dobar ovaj ciklus pa da se ne heftamo svaki dan i to je znak da ce biti dobitni ciklus😇😇💜💜🤞🤞
    Kako si mi ti ima li cega? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.