Angel zna malo svijetlit tamnit, kako kome, zavisi i koliko si pila tekucine, kad si radila trakicu i sl, samo nastavi testirat.
Rea to se i meni dogodilo isto tako 🤣🤣 to je bilo prije ove neuspjele trudnoce, isro imam pravilne cikluse i mislila sam da je o 13-14dc kad ono 15-16. Nakon kiretaze mi je ranije, moguce i da su ra dva ciklusa sta sam pratila bila neka devijacija.
Monstera i ja mislim 🤔 a nema veze, sad je tako kako je. Gledala sam online onaj bbt corrector, kao za 0.1 stupanj razlike, nes ti, poravnat ce se... Ionako je sve to zabava meni 🤣
Leptir cure su ti dobro napisale, ja sam na moru oa ne zmam za vas dio, znam da triba donir unutar sat veimena uzorak i drzat ga na tjelesnoj temperaturi, zato smo se mi odlucili privatno na licu mista obavit, nalaz je bio za 20min,mislim da i u bolnici bude isti dan, sigurno vam mogu i mailat nalaz. Nama je bolnica/poliklinika udaljena vise od uru vrimena, mislim da bi bilo jednostavnije i njemu ugodnije da je moga to doma obavit. Svakako mislim da ti je gin neozbiljna kad se nista ne događa vec godinama🤷♀️
Buhtlice vidoviti milan 🤣🤣 umrla sam
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Leptir neka muz obavi svoje pretrage cim prije. Jesi ti provjeravala kalvo ti je stanje sa stitnjacom i spolnim hormonima?
Ovo upiranje prstom od strane tvog muza i njegove mame mi je grozno, oprosti. Nema tu krivca, ako netko i ima problem nije to njegova krivnja niti je sramota!
Bella suuuper za pregled🤗🤗🤗
Ancioo i menga grcevi mogu biti u ranoj T, nista ne otpisuj😊
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
cure sve sam vas uz večeru čitala pa nisam si pisala što bi kome odgovorila, tako da se ispričavam što ću vjv nekoga preskočiti.
Ginny baš sam danas čitala na susjednoj temi vezano za temp i pomicanje sata, cure se bave istim problemom 😅 ima i meni smisla, temperatura ne zna da se sat pomjera.
Ancio ma u krivu si za grčeve i za m, ne vjerujem u to, pa pogle ti tu temp kako se vinula u nebesa 😍😍
Leptir baš mi je žao što toliko dugo pokušavate bezuspješno. Ma da mislim da bi ste u toj priči trebali biti samo ti i muž, bez svekrve i ikog drugog jer ti ljudi nenamjerno stvaraju dodatan stres. Nadam se da će muž otići napraviti spermiogram i da ako će i biti kakvog problema u nalazima da će biti lako rješivo, ali daj Bože da nalaz bude super 🤗
Angel možda je 11dc rano za o? Koliko ti inače traju ciklusi?
RioMare joj i ti si nešto bila rekla na što sam se htjels referirati ali se sad ne mogu sjetiti što 😣 ti hvataš pik jeld? Ima li pomaka?
Mašo jooooj baš mi je žao :( ali imaš strategiju za novi ciklus i to mi se sviđa! Sad kad si rekla to da ćeš si uvesti ciklu i ananas, zanima me jel vi date vašim muževima tako neke namirnice za jačanje kvalitete sperme? Tipa kao što mi jedemo ciklu i ananas. Baš idem googlati što bi to podrazumijevalo 🤔
Bella drago mi je za odličan pregled ♥️ prati trakice i obavještavaj nas 🤞😁
Martyć kakva je bila torta, jel mužić zaželio želju? 😁
Marinci ♥️♥️
.
Cure koje zabavlja moj bliski susret s mačkom, drago mi je da sam vas nasmijala, ali i dalje me zanima kako je lazyO bicikl uspio puknuti po pola?! 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Pozdrav, u procesu smo i na pola puta se dog čudo prirodno sam ostala trudna. 7 dan izostanka test pozitivan (4-5 tjedna), taj dan sam taman i imala konzultacije i napravljen je ultr na kojem se vidjela samo malo točkica. U pon vađena beta 856 (10dan izostanka mjesečnice) .isti dan dol kod dr koja je samo rekla nije dobro, očekujte spontani. Ni u jednom trenutku nismo pričali o zadnjoj menstruaciji i svemu ostalom. Sutra idem privatno vaditi betu a u petak imam dog ultrazvuk. Neznam da li sam pogriješila mjesto gdje pišem… Da li netko ima sličnu situaciju… oprostite na dužem postu….
856 je mozda malo manja beta za 5 i pol tjedana trudnoce ali mozda ti je ovulacija kasnila. Ginekologica mi se cini jako neprofesionalna. Na temelju 1 izvadjene bete takav zakljucak😕 nije jos nista gotovo, ja ti drzim fige da beta fino poraste sutra i da sve bude super. Javi nam se!
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Loziceee 🤓🤗 ko zna sta san ja sve pisala🤣 uglavnom za FF i O da mi kao govori sa je sutra... A evoooo tiii moj pomak😁
https://ibb.co/VT4fvT8
Sad me bas jajnik krenuo bolit tkao da ocekujem ubrzo O!
A jesi se ti prebila kad si pala? Jesi ok? 😘😘😘
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Evo da i ja napisem dojmove nakon današnjeg odlaska u gin. Pogledala mi je jajnike na uzv, misli da je bila ovulacija (ja sam skoro sigurna), ali nije sigurna. Vec mi to u startu nije bio neki pristup s njene strane. Dala mi je uputnicu za progesteron, 21. dan mi pada na Uskrsni pon, nemam pojma radi li tada bolnicki (ili bilo koji privatni) lab normalno ili ne 🙈. Rekla da za hormone ne zna sta mislit, da predlaze ako dođe M da joj dođem 12. dan slj. ciklusa da popratimo kad ce O pa da onda vidi treba li mi neka terapija/stumulacija 🤷♀️. Ugl, meni se to sve skupa cinilo nedoreceno nekako i nista konkretno nisam cula, tako da ako dobijem M, odo slj. ciklus sa svim nalazima po jos jedno misljenje. I planiram dragog uvjerit da obavi spermio slj. ciklus, ako ga bude 😎. Mislim ako bude ciklusa, dragog valjda bude 🤣🤣🤣.
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Lori može se putovati i sa bebom, nije lako ali mislim da je sve stvar organizacije 🤗 I ja jedva čekam negdje zapičiti, nadam se da će ovo ljeto biti lakše s putovanjima.
Ma slazem se, naravno da se moze😊 ja se malo sprdam sama sa sobom i svojom racunicom u kojem mjesecu cu tocno biti T😁
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Angel zna malo svijetlit tamnit, kako kome, zavisi i koliko si pila tekucine, kad si radila trakicu i sl, samo nastavi testirat.
Rea to se i meni dogodilo isto tako 🤣🤣 to je bilo prije ove neuspjele trudnoce, isro imam pravilne cikluse i mislila sam da je o 13-14dc kad ono 15-16. Nakon kiretaze mi je ranije, moguce i da su ra dva ciklusa sta sam pratila bila neka devijacija.
Monstera i ja mislim 🤔 a nema veze, sad je tako kako je. Gledala sam online onaj bbt corrector, kao za 0.1 stupanj razlike, nes ti, poravnat ce se… Ionako je sve to zabava meni 🤣
Leptir cure su ti dobro napisale, ja sam na moru oa ne zmam za vas dio, znam da triba donir unutar sat veimena uzorak i drzat ga na tjelesnoj temperaturi, zato smo se mi odlucili privatno na licu mista obavit, nalaz je bio za 20min,mislim da i u bolnici bude isti dan, sigurno vam mogu i mailat nalaz. Nama je bolnica/poliklinika udaljena vise od uru vrimena, mislim da bi bilo jednostavnije i njemu ugodnije da je moga to doma obavit. Svakako mislim da ti je gin neozbiljna kad se nista ne događa vec godinama🤷♀️
Buhtlice vidoviti milan 🤣🤣 umrla sam
Da,da ni ja nisam znala da zivim sa vidovitim Milanom no eto ispostavilo se tako! Kaze na sve zna odg samo ne zna za naseg glisu . To ne jer ne vidi od prevelike ljubavi. Znaci jos uvijek se smijem 🤣😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo da i ja napisem dojmove nakon današnjeg odlaska u gin. Pogledala mi je jajnike na uzv, misli da je bila ovulacija (ja sam skoro sigurna), ali nije sigurna. Vec mi to u startu nije bio neki pristup s njene strane. Dala mi je uputnicu za progesteron, 21. dan mi pada na Uskrsni pon, nemam pojma radi li tada bolnicki (ili bilo koji privatni) lab normalno ili ne 🙈. Rekla da za hormone ne zna sta mislit, da predlaze ako dođe M da joj dođem 12. dan slj. ciklusa da popratimo kad ce O pa da onda vidi treba li mi neka terapija/stumulacija 🤷♀️. Ugl, meni se to sve skupa cinilo nedoreceno nekako i nista konkretno nisam cula, tako da ako dobijem M, odo slj. ciklus sa svim nalazima po jos jedno misljenje. I planiram dragog uvjerit da obavi spermio slj. ciklus, ako ga bude 😎. Mislim ako bude ciklusa, dragog valjda bude 🤣🤣🤣.
Joooj ti poneki doktori😵😒(čast iznimkama) kako tako imaju pristup kao smo dosli radi prehlade... Malo se nezna, nisu sigurnk, možda da možda ne!
Mislim moja nema takav pristup al zasto bi itko imao, 😣
Slažem se da pogledas za drugo možda konkretnije misljenje..
I to sa dragoga podrzavam, ja sam rekla svom aad dok mi prođu plodni dani i ovulacija pa onda... 💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Oo Tomii prekrasno 😁
Pokazala sam muzu, kaze on aa decko je 😅🤣 reko po cemu si to zakljucioo kaze vidim mu glišu 🤣 eto javi nam kad saznas spol da znamo da li je gliso ili koka 🤣🤣🤣 kaze on je ko vidoviti Milan sve zna samo njega pitajte 😂😂 pitam ga kad ce nas gliso kaze jedino na to ne znam odgovor. Znaci lik je komedija zesca.
Neka je zivo i zdravo 😍😍
hahhahahhahaha kako sam se sad nasmijala :) muž ti je legenda hahah
ta gliša što je vidio vjerojatno je to beba.. cijela hahahha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore