Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silver Moon
    30. Ožujak 2021. 19:59

Leptir2014

Dali netko iz Hrv (nez od kud ste žene) zna dali ima jos gdje osim u zgu npr Dugo Selo/Sesvete/Sveti Ivan Zelina ili Križevci. Kolko dugo sve to traje? On nebi u Zg jer s eboji d abu cijeli dna cekao kao ujutro ce otic a doma ic navecer :O
    Mislim samo pregled sjemena kvalitete i tih osnovnih stvari dali je to gotovo u 1 danu?

Ono bas sam znatizeljna kakva je situacija kod njega buduci da mene svi napadaju pa rekoh neka on sad ide na kontrole pa onda kasnije ja odradim jos ostale makar gin kaze da su jajnici oke i sve je gledala i unutra i izvana cak mi rekla da me nece narednih godinu dana vidjet :O

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• skategirl
    30. Ožujak 2021. 20:01

Leptir zovi dr opce prakse i trazi uputnice za spermiogram i za urologa
    Iskreno, nebi htijela sirit zabrinutost, ali malo mi je cudno da tvoj gin vas jos nije poslala na te neke pretrage i muza na spermio a 4god pokusavate. I sad te pusta opet god dana da pokusavate. Jer ako je sve ok, po meni, treba vidjet zasto ne dolazi do T. 
    Angel dal si izmedju 8 i 11dc kotistila i pratila trakicama? 
    Hostes ponovi betu i drzim fige da se dupla 🤞

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

30. Ožujak 2021. 20:04

Angel 🌼

Cure trebam pomoc. Ovaj mjesec prvi put koristim lh trakice. Prvo sam probala pis na 8dc i pokazala se crtica vidljiva bez problema. Ni tamna ni jako svijetla. I idem sad na 11 dc provjerit da nebi slucajno ovulacija uranila, jer nemam bas na dan redovite cikluse. I nema niceg. Znaci bijeli lh test. Ne kuzim sto se dogada? Je imala koja takvu situaciju?

Hej..ja sam ti isto nova po tom pitanju.tek ovaj ciklus pratila lh trakice.. ugl meni ti se na 9dc pojaila crtica lagana i onda nista nista sve bijelo i onda hop 15dc pojavila se tamna crtica i 16dc jos jaca i to je bio pik kako su mi cure objasnile. Jos mi je i na 17dc bila tamna ali ne kao na 16dc gledala sam nijanse na kraju. Ugl meni su redoviti ciklusi i mislila sam da ce redovno biti ovulacija na 14dc na kraju je bila 16/17dc. Eto draga ako sam ti uspjela sta pomoci 😀

30. Ožujak 2021. 20:10

Ajde da sve sad pohvatam 🤣🤣

Tommy ajme vidi te tockice 🥰😘😍😘 zelim ti skolsku i sretnu trudnoću..❤
     Curke - koje su dobile M 😪💗
    Ima novih piškilica? 14dc?
    Ajme Bella koliko nas je na popisu.. brzo cemo se mi preselit na novu temu 🤞❤ 
    Nego , pitanjce jel pije tko kakav magnezij.. meni danas trnci u nogama pa sam razmisljala pocet pit i magnezij , zbog ovog proljeća u zraku 😀

Bella🌟
    30. Ožujak 2021. 20:18

Drage moje trudilice,nikako da se javim jer sam u gužvi, ali samo da kažem da je pregled prošao dobro, ništa novo se nije stvorilo hvala bogu,sve je po starom,ciste male kak su bile,maternica bez ičega novog. Hormoni ok kako sam i znala. Imam vodeći folikuli na L jajniku od 14mm. Znači kroz neka 3,4,5 dana bi mogla O. Pratim trakicama,počela se buditi ,postavim kasnije sliku.  Dobila sam uputnicu za progesteron nakon 7 dana od O i za Ca125 marker koji već god dana nisam vadila pa da provjerimo. Tako da je prošlo super.😁😁 kasnije vas iščitam i odgovorim , jurim dalje,puseee 😘💞💕🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Hostes
    30. Ožujak 2021. 20:32

skategirl

Leptirzovi dr opce prakse i trazi uputnice za spermiogram i za urologa
    Iskreno, nebi htijela sirit zabrinutost, ali malo mi je cudno da tvoj gin vas jos nije poslala na te neke pretrage i muza na spermio a 4god pokusavate. I sad te pusta opet god dana da pokusavate. Jer ako je sve ok, po meni, treba vidjet zasto ne dolazi do T.
    Angeldal si izmedju 8 i 11dc kotistila i pratila trakicama?
    Hostes ponovi betu i drzim fige da se dupla 🤞

Hvala, sutra je ponavljam 🤗🤗

Ja 33 on 37
    Njegova dijagnoza :astheno...

30. Ožujak 2021. 20:39

Leptir mislim da bi trebala promijeniti ginekologa. Ako 4 godine pokusavate, sto je stvarno previse, ne znam kako vas nije poslala na humanu... osim ako vi to ne zelite. 
    Trazite uputnicu za spermiogram i neka muz obavi. To nije pretraga koja dugo traje, on da uzorak, dakle u casicu obavi i ode doma... naknadno dobijete nalaz.
    Sto se tice njegove mame... mislim da bi ju trebali izbaciti iz ove price. Nemoj razmisljati o njoj.
    Mozda da se i malo dodatno educiras o svemu ovome, van foruma... eto, to je moj dobronamjerni savjet 😊
    Zelim ti svu srecu 😘
    Bella 🥳🥳

30. Ožujak 2021. 20:39

Rea najbolji je magnezij glicinat

RiO MArE🐟😅❣️
    30. Ožujak 2021. 20:53

Bella🌟

Drage moje trudilice,nikako da se javim jer sam u gužvi, ali samo da kažem da je pregled prošao dobro, ništa novo se nije stvorilo hvala bogu,sve je po starom,ciste male kak su bile,maternica bez ičega novog. Hormoni ok kako sam i znala. Imam vodeći folikuli na L jajniku od 14mm. Znači kroz neka 3,4,5 dana bi mogla O. Pratim trakicama,počela se buditi ,postavim kasnije sliku. Dobila sam uputnicu za progesteron nakon 7 dana od O i za Ca125 marker koji već god dana nisam vadila pa da provjerimo. Tako da je prošlo super.😁😁 kasnije vas iščitam i odgovorim , jurim dalje,puseee 😘💞💕🤗

Super bellaaa cekamo slikicu i bas bas mi je drago da se nista nije pogorsalo... Sad hvatamo O i pali na zimskeee💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Angel 🌼
    30. Ožujak 2021. 20:55

Skategirl nisam, ali inam duze cikluse i osjecam ovulacije u jajniku pa ne vjerujem da bi ju propustila na 9 dc. Moguće da je situacija kak je Rea napisala. Hvala💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.