Mašo žao mi je za M😣😣💜💜... Ma stvarno vise nemožeš vjerovat sjenicama i sjenama... Al zi si bas imala dobtu sjenicu, bas ne razumijem
Grlim ljubim i saljem puno pozitivne vibrice i nemoj posustati.. Tu smo mi za teb... 💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Martytorta izgleda njamec haha
Tlozaznači umirem za ovu nezgodu sa biciklom i macom , a nista sada odmaraj i nek te dragi tetoši <3
Lorihahahah ne piskim krenula meni moja vještica :P
Buhtlicadrago mi je da je TSH sada na mjestuDraga Ancionadam se da je ovo tvoj ciklus i onda marš u zimske i čuvaj mi jedno mjesto tamo brzo cu i ja :)
Svekrvaživi 50 metara od nas ali smo se super, mislim da ce mi bit i super kad budem rodila da mi je blizu da pripomogne :)
Riomarevidim trakica lijepo tamni, ajde vi to i lijepo pokrijte pa da bude +
tommy čestitam na pregledu
JA- hahahha jučer mi bio grozan dan , ali sam mužu ispričala sve šta se izdešavalo pa mi je bilo lakše , popili malo vina , večerali i popričali si fino šta ćemo i kako ćemo. Ja sam danas počela smeđarit kao i inače na 12 DPO uopce nekuzim zasto radim glupe testove prje 12 DPO kad uvijek počnem smeđarit ali ugl moja vjestica stize sutra ili prekosutra :)
Idemo u nove pobjede kod mene očito opušteno nije upalilo pa onda ovaj ciklus krecemo opet sa ciklom i ananasom, imate cure moža jos koji savjet sta bi mogla počet uzimat ? sta bi mogla poduzeti ? svaki savjet je dobrodošao :)
Maso ja ti nemam za dati nažalost savjet,mi pokušavamo nekoliko mjeseci ,sve pratim trakicama i pijem caj vrkutu i to ti je sve,prvo dijete sam jako mlada rodila iz nezaštićenog jednog odnosa ,a ovo drugo ne znam kako napravit, treba i meni savjet,eto sad ću po tebi ciklu pocet kupovat, pijem vitamine vec nekoliko mjeseci prestala sam s pušenjem skroz,ne pijem alkohol ni nista,dodje mi da natocim dva tri gin tonica dosta mi je zdravog života,hahahahhahaj
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
A voljela bi opusteno,al ne znam kako meni je to stalno u glavi
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Pozdrav ženice!
Znam da je jedna od vas naručila vaginalete pahuljica pa me zanima kakvo je iskustvo?
Pročitala sam odlična iskustva.
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
Lori ma baš mislim da sljedeci mjesec ne radim test do 13 DPO haahah rekla sam mužu da mi ih oduzme :P
Riomare ma nene sve ok ne odustajem , dođe tako koji dan kad mi je stvarno dosta svega ali onda dođe sljedeći pa se sve nekako posloži :)
Marinci ja se alkohola ne odričem hahahah nema boljeg smirenja za živce nego navecčer popit jedno FRIŠKO PIVCE
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hej evo...
Jedino mi je lijevi jajnik smjesten skroz izs s kamarom nije nis vidjela pa je ispa s rukavicama(rukom) ali nije mogla do njega pa je na kraju preko trbuha (uzv msm)
Ugl ona kaze da sa ciste nema i da me mozda nesto drugo peće...Ugl dost mi je hahah mislim da sam skroz zdravaa cista mi se javi 1-2puta godišnje i ona pukne nez kj me peće mozda me peće zbog položaja jajnika jer desni mi je kraj pupka a ljevi iza bliže leđima jedva ga je nasla...
E sad budući da mislim kako nema potrebe za nićim i mislim da su kapi zaslužne za slabu menstruaciju ja cu ih nastaviti piti jer mi je super da je manje obilna i bez ugruska i na vrijeme
E sad ovako buduci da od 2017 pokusavamo a sadje 2021 to je 4god bez zastite.
Njegova mama me stalno gnjavi kao kak nema bebača pa 7g7sgmo skupa bla bla....i to me zivcira jer su oni meni ubacili bubicu u uho i ja sma misla da sam ja kriva i da sam bolesna. Znam d anjegova mama ne misli nista lose al ona meni stalno trubi da trebam na operaciju ciste bla bla a cista je pukla isto ko i 2019...
S gin strane bila sam u 11mj u 2mj cista i ona je pukla i sad u 3mj sa. kapi pila al sma misla da su kapi mi poremetile ali je sve okej nema nijedne ciste i sve super. Zdrava sma i točka.Neću razbijat glavu da sma ja kriva jer kaze jajnici su oke i ovulacije imam o nece me vidjet iducih godinu dana hahah...
Suprug i ja smo pricali i on se slaze da bi obavio pregled ali sad nemam baš novca za privatnika a on uskoro ide na teren...
Ugl ja sam njemu rekla da je baš zloban jer on i njegova mama misle da sam ja problem a ja sam u 5mj obavila 3gin pregleda i sve je oken. Ugl kaze da nije bio nikad i da mu nije problem i da ga nije sram ni tak nešto ali da nez kako da dode na pregled.
Sad mene zanima kako d aon dode do urologa?
Dali da ode svojoj doktorici i trazi nju uputnicu?
Šta da on njoj kaže da trazi uputnicu za provjeru sperme ili čega?
Inace on ima problema sa zeljezom darivatelj krvi je ko i ja ali njega cesto odbiju pa ond aidući put mu bude dobro zeljezo. Inace jede meso i ciklu ali njegova mama isto ima losu krv slabo zeljeza.
Dali željezo utjeće na takve stvari?
On kaze d abi iso na pregled za sve te muske djelove kompletno ali da nebude njegova doktorica njemu dala uputnicu...
Dali ona mor anjemu dati uputnicu?
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Mare12345držim fige da je ovaj ciklus dobitanRioMarejoš malo pa pik znaš što ti je činiti
LazyOpa mogu ti reći da da. Trebala bi doći za tjedan dana i jedva čekam bolove u trbuhu i da me muž krene nervirati
Što se tiče zatrudnjivanja, znači ostala si trudna prvi put nakon par mjeseci koliko vidim iz potpisa, to je super brzo, znači da je sve u savršenom redu i uskoro će novi plusić i bit će to jedna divna trudnoća. Znam hrpu žena kod kojih je sve ok a trebalo im je 2 godine. Bit će!
A što se putovanja tiče, mi neki dan rezervirali ljetovanje a ja razmišljam joj možda ću imat mučnine tadaMuž kaže došo Ryanair u Zagreb, možemo u London iduće godine a ja si mislim stari neću s bebom od 2 mj hodat po Londonu
Ali dobro je to, treba biti pozitivan, valjda
Hahhaha aj dobro kad si ti tako rekla onda sam morala sad🤣🤣🤣🥰🥰🥰
Hahahahahahaha tako treba😂😂😂😂
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Leptir stonse tiče urologa jedino... Nek se javi svojoj dr i ona mu da uputnicu..za spermiogram neznaž moj tek sad treba ić radit pa ce vidit a dr sta i kako.. Vjv privatno ce otić a za na uputnicu nisam sigurna..
A ovo za forsiranje i upiranje prstom u tebe kao da si krivac sigurno ne vodi nigdje... Možda da pokusas porazgovarat s njima i o jasnit kako semosjećaš povodom toga.. Jer stres i takve stvari ti najmanje trebaju sada... A valjda bi trebala naić na razumijevanje s njihove strane.. 💜
Nadam se da ces to rijesit najlakse moguće🥰🥰
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Tommy bas mi je drago zbog tebe i da je sve uredu s bebicom! Samo neka raste..
Joj jedva cekam da prode jos dva dana da kupim test. Sve me boli kao da trebam dobiti cice zigaju uzasno, leda.. jajnik probada tu je i taj neki prozirno bijeli iscjedak onako rastezljiv .. neznam uopce sta bi mislila
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji