Rio mare, ja sma pila Jadrankinu otopinu Jod, ne ona medicinski sto znaju davat. Toliko sam sretna ubog tog TSh da vam ne mogu opisati. Iako mislim da mi progesteron ne valja, pisem vrijendosti pa ako mi neto zna izvitati biti cu zahvalna. moj rezultat je 0.21 a pise ovako:
folikurarna faza 0.06-0.89
sredina ciklusa 0.12-12,00,
lutein. faza 1.53-23.90
post menopauza <13
Drago mi je da ti se TSH smanjio
Za progesteron bi rekla da ti je preniski, ali me ove vrijednosti malo bune (usporedjujem svoj nalaz od prije 2 god i referentne vrijednosti su mi potpuno drugacije od ovih tvojih)
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Skategirl i ja sam primjetila da su na mojim nalazima drukčije vrijednosti od cura koje su vamo stavljale svoje nalaze 🤔 ne znam zašto je to tako... Ali ako ti je u ref intervalu onda je to okej. Slažem se za buhtlicu. I imaš vremena još ugledati plusić, nek te ne brine bijeli test 🤗 ma dobro sam, meni žao bicikla, jakne i trenirke koje su za bacit sad 😤😤
Sunshine, Inna, Wonderer, Ginny, Belinda, Bella ♥️
Tommy još 2 sata aaaaaaaa ♥️♥️♥️
Eeeee zuzujalice sad sam se sjetila da ti nisam pjesmicu iskomentirala hahahah, baš si me nasmijala 😂 nazvat ćemo ju "oda o Lozi" 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Rio mare, ja sma pila Jadrankinu otopinu Jod, ne ona medicinski sto znaju davat. Toliko sam sretna ubog tog TSh da vam ne mogu opisati. Iako mislim da mi progesteron ne valja, pisem vrijendosti pa ako mi neto zna izvitati biti cu zahvalna. moj rezultat je 0.21 a pise ovako:
folikurarna faza 0.06-0.89
sredina ciklusa 0.12-12,00,
lutein. faza 1.53-23.90
post menopauza &lt;13
Drago mi je da ti se TSH smanjio
Za progesteron bi rekla da ti je preniski, ali me ove vrijednosti malo bune (usporedjujem svoj nalaz od prije 2 god i referentne vrijednosti su mi potpuno drugacije od ovih tvojih)
Mislim da to ovisi od labaratorija, ja sam privatno isla vaditi.
Netko je pitao za terapiju, pijem utrogasten, ali netko je reko da zbog njega ne dolazi do O. Tj pila sam ga uvijek od 16 dc a O nisam mogla uloviti nikako. Pa sam tu objavila pa je netko rekao da zbog njega ne dolazii do O jel mozda imam kasnije a gin mi to nikad nije gledala. Tako da sam odlucila vadit progesteron ali nisma zapocela terapiju jel nema smisla vaditi, ako ga pijem 🙄 mislim od petka poceti sa tabletama.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sandricak prvi put cujem za tablete protiv pms-a kaj je to?
Anci tempica i simptomi i tvoj pozitivan stan moraju urodit plodom tako da drzimo figice i cekamo da nam se javis s testicem❤️
Mare trunka nade mi govori da jos nije gotovo al ne pouzdam se u nju bas, da je bar neka naznaka sjenice pa ajde al ovak 0 bodova
Sam ti pisni popodne trakicu pa da popratis razvoj situacije, al kod tebe ne sumnjam da cete fulat OT.loza dobro da se nisi posteno razbija, si se jako natukla?
Masa saljem zagrljaj, kako si? javim nam se❤️
https://ibb.co/wWDsmgg
Ove tablete mi je dao,nisam ih puno ni pila. Ali na biljnoj su bazi.
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Buhtlica baš me čudi da toliko dugo već radite na bebi a da gin nije napravila sve pretrage 🤷♀️ jedna cura je pisala kako je pila klomifen 3 ciklusa za redom i nakon toga je imala prirodnu ovulaciju. Tako da sam nekako stekla dojam da to nije nerješiv problem :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Hvala anabeli i watson :) nadam se da će nam se uskoro javiti sa lijepim vijestima
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Skatebas mi je zao.. ali nije jos nista izgubljeno, ima do petka jos ohoho ❤️
Mislim da na 13dpo bi se vidla bar neka sjenica, ovo je bijelo da bjelije nemre bit 🙈
Marincija cu proplakat kad dodje, sigurno, jebiga bas pogodi. Al nekad je i bolje isplaces se i onda ides dalje. Ovak kad sve drzis u sebi nije dobro, pogotovo kad se nakupi puno toga.
Samo mi nije jasno zasto od kad smo krenuli radit na bebi ja osjetim te grcice vec 10 dana prije nego bi trebala dobit M, a prije toga nikad nikakvi grcici nista do dana menge 🤷♀️
I meni grčevi vec 10 dana prije, svasta
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Buhtlica netko je bio pisao da progesteron treba biti oko 20 da ukazuje na ovulaciju, samo je ljepše bilo napisano a ne ovako kako sam ja sad sročila. U svakom slučaju baš mi to ne izgleda dobro 🤷♀️ jesi ikada dobila kakvu terapiju za o?
Ancioo razumijem tvoj strah, ono mi je baš bilo strašno kada si imala nam pisala s hitne. Taman sam se nekako u tom periodu ja priključila na forum pa mi je sve bilo nekako novo, a ti si mi onda ostala tako nekako u sjećanju da ti na samu spomen tvog imena šaljem veeeeeliki virtualni zagrljaj ♥️♥️ ali to se više neće ponoviti, u sljedećoj trudnoći ćeš samo uživati i kukati kako si se udebljala 😁😘
Svekrve - moja živi od mene hmmm 200m hahaha ali dobra je, baš smo u dobrim odnosima. Više smo mi tamo kod njih nego oni kod nas tako da se samo oni mogu žaliti 😂😂
Da znam, to sam i ja htjela,ali ne ona je dala uputnicu za humanu. Ali smo mi pricali i odlucili jos malo pricekati sa tim. Nismo spremni na taj korak, ni ja ali bogami ni mm. On bas ima strahove od doktora i bolnica ne mogu ga ni na spermiogram natjerat . Dala bi sve za klomifen i to kod nje ali njoj je lakse prebaciti to na nekog drugog.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Skategirl i ja sam primjetila da su na mojim nalazima drukčije vrijednosti od cura koje su vamo stavljale svoje nalaze 🤔 ne znam zašto je to tako… Ali ako ti je u ref intervalu onda je to okej. Slažem se za buhtlicu. I imaš vremena još ugledati plusić, nek te ne brine bijeli test 🤗 ma dobro sam, meni žao bicikla, jakne i trenirke koje su za bacit sad 😤😤
Bome si onda posteno pala i zgulila se 😩 bicikl se da popravit ako je samo kotac, mislim da cak i nije skup popravak
Sandricak si vidla kakvu razliku, promjenu kad si ih pila?
Buhtlica bas me zanima sta ce ti dr rec, ali mozda da vidis s njom oko folikulometrije pa da tako popratite O (Bella je bila pricala o tome)
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Skategirl i ostale curebkoje radite testove prije ocekivane M
Nista vam to ne mora znaciti ako ugledate minus tj samo jednu crticu.
Ja sam radila 5 dana prije, 3 dana prije i apsolutno nis se nije vidjelo a kad sam naoravila na dan ocekivane M je bila blijeda crtica jos sam stavila tu u grulu jer nisam bila sigurna, tak da kak se kaze trudne ste dok se ne dokaze suprotno, uvijek imajte nadu, cuda se desavaju, bvb. 🍀🍀🍀❤️❤️ Sretno svima!
Ja u cetvrtak idem na drugi pregled, znate moju situaciju s betom nije savrsena ali ja se isto talo nadam da bude srceko kucalo i da bude sve okej. I vama svima trudilicama saljen pozitivnu vibru!
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Sortiraj odgovore
Najstariji