Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambina
    30. Ožujak 2021. 09:07

skategirl

zuzuzujalica

Skatebas mi je zao.. ali nije jos nista izgubljeno, ima do petka jos ohoho ❤️

Mislim da na 13dpo bi se vidla bar neka sjenica, ovo je bijelo da bjelije nemre bit 🙈
    Marincija cu proplakat kad dodje, sigurno, jebiga bas pogodi. Al nekad je i bolje isplaces se i onda ides dalje. Ovak kad sve drzis u sebi nije dobro, pogotovo kad se nakupi puno toga.
    Samo mi nije jasno zasto od kad smo krenuli radit na bebi ja osjetim te grcice vec 10 dana prije nego bi trebala dobit M, a prije toga nikad nikakvi grcici nista do dana menge 🤷‍♀️

Skategirl, i ja osjetim i grčiće i imam bolne cicke puno ranije nego prije i onda se ponadam bzv.. Pa ne možemo baš to umisliti, ako boli, boli.. 🤷‍♀️

▪Marty
    30. Ožujak 2021. 09:07

t.loza

Martyć ♥️♥️♥️♥️♥️ lijepo torta izgleda, ni ne priznam niš drugo nego čokoladnu😋 e pa što se tiče situacije s ciklusom nemam ništa za prijaviti, m i dalje.. Ali jučer sam dramatično pala s bicikla i sad kad se to ohladilo malo me sve boli. Glupa mačka mi je izletila iz neke šikare i bit će da sam ju čak malo i pogazila, nemam pojma. Točak mi se sav iskrivio i guma puna mačkinih dlaka, užas. Valjda sam jedina u povijesti čovječanstva koja je mačku pogazila BICIKLOM 😂

😊😘😘 
    ahahhahaha joj koliko se ja tebi nasmijem, pa ti si definitivno zabavljac ove teme, jos u kombinaciji s zujalicom vi ste vrh 😂😂 povozila si macku s biciklom? 😂😂 daj nemoj me. no ok, narast ce njoj dlake ponovno, a ti mi se cuvaj, mazi kremicom bolno mjesto, saljem puse da sto prije prode 😘😘😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Loza 💙😇
    30. Ožujak 2021. 09:12

Marty i Lori takve se stvari samo meni događaju 😂😂
    Ma cure glavu gore, uzmite si možda jedan ciklus predaha, iskreno meni je baš dobro došlo :) ne žurimo nigdje već smo sve nestrpljive, a to utječe na nas i na to da nam se bebice onda ne mogu ugnjezditi ako smo pod stresom

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bambina
    30. Ožujak 2021. 09:13

▪Marty

Bambina

Cijeli život se štitim, bojim se jer nije još vrijeme, a sada kada to želim, ni tempirani odnosi ne daju rezultate..
    Bambina ista stvar kod mene.. eto sad vec 7 mj pokusavamo.. ali bit ce draga, samo hrabro i pozitivno i ne odustajati 😊 ja sam uvjerena da si to mrvica bira mjesec kad ce se usidriti koji ce njoj najvise odgovarati a ne bas onda kad mi zelimo.. ❤

Naravno, sve si to dobro rekla..
    Samo što mene osobno izluđuje pomisao da nešto sa nama ne štima, negdje da je problem, a moramo čekati da prođe godina dana i onda tek ginekolog poduzima daljnje kontrole..
    Ja sam išla vaditi hormone na svoju ruku i sada ću dragog isto naručiti kod urologa i na spermiogram..
    Pa kada mi netko kaže, opusti se, bit će, podne mi je.. 😄

RiO MArE🐟😅❣️
    30. Ožujak 2021. 09:17

Curka😁😁 mislim da je sasvim normalno da bolucka ponekad... I mene isto u to vrijeme pa se nekako ne osvrćem na to... A i ako si bila kod ginek.da nešto ne stima znala bi🤞🤞💜💜
    Skategirll žao mi je za testić al nema veze sta je 13dpo mo. E se jos svasta okrenut.. 🤞🤞💜 Da ja cekam pik.. Malo me bolucka al nema egga jos pa 😵😵 al bit ce.. Popodne rrijesim jednu lh.. 😁😁
    Marty💜💜 odlično.. Izgleda da uskoro krećem radit😣😣 bas nekako sam 4mj kući pa sam se navikla... Bit lijena🤣🤣 inale je sve dobro da kucnem🤞🤞💜💜
    Bambina daa.. U svakom slucaju bas zako bude kad so spreman ono neće.. 😣😣 Al ne gubi nadu jos nikako💜💜🤞🤞
    Loza  kao nezna da ju je pogazila, a mačka ju prebila.. Sigurno ai je jos dokrjačila tamo u šikari🤣🤣🤣💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• Amy_94
    30. Ožujak 2021. 09:18

Marinci

Amy_94

Menee na popis za 25.4 🤞🤞🤞🤞

Pratimo se ,moramo smislit strategiju

Daaa ovaj ciklus je naš!!
    Šta imaš u planu ovaj ciklus ti?? 
    Ja krecem sa tim vaginaletama, kapi vrkute.. I sad ne znam ako bi trakice za ovulaciju 🤔🤔
    Nego se opustit i niti raumisljat o tome.. I hopsat samo naravno 😂

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Veroma
    30. Ožujak 2021. 09:27

Jutrooo zene.. nisam jos radila test nekako mi je jos rano opet imam 4 dana fore pa cemo vidjeti.. pojavio se bijeli rastezljivi iscjedak.. jucer mi bilo muka tokom voznje nekako neznam ni sama vidjet cemo sta vrijeme nosi 😊 ima li piskilica danas

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

RiO MArE🐟😅❣️
    30. Ožujak 2021. 09:29

Veroma

Jutrooo zene.. nisam jos radila test nekako mi je jos rano opet imam 4 dana fore pa cemo vidjeti.. pojavio se bijeli rastezljivi iscjedak.. jucer mi bilo muka tokom voznje nekako neznam ni sama vidjet cemo sta vrijeme nosi 😊 ima li piskilica danas

Pa ja ti kažem da tebi onaj plusić sve govori... Taj iscjedak je isto zna T ako nije gust i suh...ja vjerujem u tebe duso moja i napravi testić💜💜💜🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

buhtlica23
    30. Ožujak 2021. 09:52

Hej hej curee,
    Vidim da se zujalica nije salila kad je rekla da ce manje pisati😌
    Cuje li se netko sa Watson ? 
    Lindsay nadam se da sve da sve ide prema planu. Bas gledam koliko cura je otislo sa teme.
    Ja sam ponovo vadila tsh sada je manji prije cc mjesec dana je bio 2,65, sad je 1.94 wuhuu iako ovaj progesteron nekuzim nista 😅 ne znam valja li ili ne ali evo sretna sam zbog tsh.
    Drzi te se

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

RiO MArE🐟😅❣️
    30. Ožujak 2021. 09:54

buhtlica23

Hej hej curee,
    Vidim da se zujalica nije salila kad je rekla da ce manje pisati😌
    Cuje li se netko sa Watson ?
    Lindsay nadam se da sve da sve ide prema planu. Bas gledam koliko cura je otislo sa teme.
    Ja sam ponovo vadila tsh sada je manji prije cc mjesec dana je bio 2,65, sad je 1.94 wuhuu iako ovaj progesteron nekuzim nista 😅 ne znam valja li ili ne ali evo sretna sam zbog tsh.
    Drzi te se

Ajoojjj bas mo je drago za tsh... Pijes nesto ili? 💜💜💜🤞🤞🤞

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.