Hej hej curee,
Vidim da se zujalica nije salila kad je rekla da ce manje pisati😌
Cuje li se netko sa Watson ?
Lindsay nadam se da sve da sve ide prema planu. Bas gledam koliko cura je otislo sa teme.
Ja sam ponovo vadila tsh sada je manji prije cc mjesec dana je bio 2,65, sad je 1.94 wuhuu iako ovaj progesteron nekuzim nista 😅 ne znam valja li ili ne ali evo sretna sam zbog tsh.
Drzi te se
Ajoojjj bas mo je drago za tsh… Pijes nesto ili? 💜💜💜🤞🤞🤞
Pila sam Jod, i selen. Od terpaije nista, znaci stvarno taj Jod djeluje 😁😁😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ancio 😂😂😂😂 ti se već znaš i dočekati? Hahah
Ma meni ta tvoja temp baš obećavaaa 🤞🤞🤞 na tebe se definitivno kladim ovaj ciklus :P
Buhtlice odlično za tsh, bravo!!!! ♥️♥️
Mašoooooooooooooooo
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hej hej curee,
Vidim da se zujalica nije salila kad je rekla da ce manje pisati😌
Cuje li se netko sa Watson ?
Lindsay nadam se da sve da sve ide prema planu. Bas gledam koliko cura je otislo sa teme.
Ja sam ponovo vadila tsh sada je manji prije cc mjesec dana je bio 2,65, sad je 1.94 wuhuu iako ovaj progesteron nekuzim nista 😅 ne znam valja li ili ne ali evo sretna sam zbog tsh.
Drzi te se
Ajoojjj bas mo je drago za tsh… Pijes nesto ili? 💜💜💜🤞🤞🤞
Pila sam Jod, i selen. Od terpaije nista, znaci stvarno taj Jod djeluje 😁😁😁
I ja sam pila jod prije kad sam imala visoka antitijela.. Nitad mi nisu nista dali.. Čak i na hašimoto sve vuklo al evo tsh se smanjio al ne dovoljno...ajde bas mi je drago,💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Dobroo jutroo. ❤☕
Skategirl Hvalaa,nego sta nego ce imati najbolju tetku, hehehe. 💋💋❤ Zao mi je zbog negativnog testa 😔💋❤ Citam stranicu po stranicu. I ja imam grceve cak 9 dana pred dobijanje,nekad 10. Nekad su jači nekad slabiji ,prvi put kad sam ih osetila bilo je na početku kad smo krenuli da radimo na bebi,i tad sam mislila da je to to,alii nije bilo. Sad pripisujem to pms-u. Kad sam rekla ginekologu,samo mi je dao tablete protiv pms-a. 🙄😶
Bella ❤❤
Marinci Hvalaa ti na lepim recima. ❤ Jaoo vidim da je glupaca stigla. Grliim 🤗❤ Pomognem koliko znam i umem. 😇😄❤
T.loza Iz tvojih usta u Božije usi 😄😍❤ hhahahha pa kakoo si pregazila mackuuu ahaha 😂🤣 omg 😂
RioMare Hvalaa,ja sam stvarno jako srecna zbog vestii. Nisam skinula osmeh od sinoć jos 😍😍😁❤
Zuzuzujalica Kisiic 🤗😍❤
Curka93 💋❤
Martyy Prelepaa tortaa ,njamiii 😍😍😍❤
Srecan muzu rodjendan 🥳🥳
Bambina ❤
Lori1988 Samo 2km ? To je preblizuu 😅🤣 Moja je nekih 26km od nas,ali to je ne remeti da malo malo dodje. 😅😂 Ali dobra je stvarno 😁🤣Sto se tiče vesti u familiji, daa ja sam inace bas srecna,nije me puno pogodilo,vise sam srecna nego sto me pogodilo,tacno,svi smo mi ljudi. Upravo to,brak je vrrh i sve ostalo, jos nam samo bebe fali. Hvalaa ti na lepim recima. Grliim 🤗💋❤
Veroma Super simptomii 😍❤
Buhtlica Super za tsh 🤞❤
Ancioo Odlicna temperatura, drzim fige 🤞🤞❤
Mašoooo Kakoo si,da li si piskila jos koji testic ? 💋
Svima šaljem zagrljajeee ❤❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Meni FF mulja tu da je meni O sutra... A obični kalndar 2.4😣😣 prejebala sam taj FF očito... Al dobro prvi mi je put da ga korostim pa mi je oprošteno... Možda se nesto i desi do sutta...
Anciii tempica je zakon i doslovno si ubola ovaj ciklus ja ti rekla 🤞🤞🤞💜💜💜
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hahahaha Tloza kad se voza losa je prognoza 😂😂❤️❤️
Ancio e temp ti je naaaajs! Sigurno se ne mozes izvuci na 10 min i piskiti test, bez obzira na goste? 🙈 svaka ti cast na strpljenju 😀
Marty grlim te ❤️
Ancio ma ajde! Na 10dpo ce ti i popodne pokazati 😁 ti si, zeno, trudna. Dajem ruku u vatru. ❤️
Rio mare, ja sma pila Jadrankinu otopinu Jod, ne ona medicinski sto znaju davat. Toliko sam sretna ubog tog TSh da vam ne mogu opisati. Iako mislim da mi progesteron ne valja, pisem vrijendosti pa ako mi neto zna izvitati biti cu zahvalna. moj rezultat je 0.21 a pise ovako:
folikurarna faza 0.06-0.89
sredina ciklusa 0.12-12,00,
lutein. faza 1.53-23.90
post menopauza <13
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sandricak prvi put cujem za tablete protiv pms-a kaj je to?
Anci tempica i simptomi i tvoj pozitivan stan moraju urodit plodom tako da drzimo figice i cekamo da nam se javis s testicem ❤️
Mare trunka nade mi govori da jos nije gotovo al ne pouzdam se u nju bas, da je bar neka naznaka sjenice pa ajde al ovak 0 bodova
Sam ti pisni popodne trakicu pa da popratis razvoj situacije, al kod tebe ne sumnjam da cete fulat O
T.loza dobro da se nisi posteno razbija, si se jako natukla?
Masa saljem zagrljaj, kako si? javim nam se ❤️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Buhtlica netko je bio pisao da progesteron treba biti oko 20 da ukazuje na ovulaciju, samo je ljepše bilo napisano a ne ovako kako sam ja sad sročila. U svakom slučaju baš mi to ne izgleda dobro 🤷♀️ jesi ikada dobila kakvu terapiju za o?
Ancioo razumijem tvoj strah, ono mi je baš bilo strašno kada si imala nam pisala s hitne. Taman sam se nekako u tom periodu ja priključila na forum pa mi je sve bilo nekako novo, a ti si mi onda ostala tako nekako u sjećanju da ti na samu spomen tvog imena šaljem veeeeeliki virtualni zagrljaj ♥️♥️ ali to se više neće ponoviti, u sljedećoj trudnoći ćeš samo uživati i kukati kako si se udebljala 😁😘
Svekrve - moja živi od mene hmmm 200m hahaha ali dobra je, baš smo u dobrim odnosima. Više smo mi tamo kod njih nego oni kod nas tako da se samo oni mogu žaliti 😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji