jutro trudilice uz kavicu, lijep dan svima a posebno nasoj Tommy koja ima danas prviiiii pregled
javi nam dojmove
Ooooo srecice moja 😘😘😘😘
Hvala vam puno ❤❤❤
Naravno javljam sveee!! 🙏🙏🥰🥰
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro cure 💕
Marinci zao mi je za M 😔
Zujalica kako si, imas spremnu neku strategiju za napad? 🙃😉
Bella i Tommy sretno na pregledu i ocekujemo vas s dobrim vijestima. 💕💕💕
Mare kako si? Tebi bi pik moga bit danas sutra?
.
Napravila jutros novi test i snjesko bjelic 😩
https://ibb.co/G50Ns2B
Nisam polagala puno u ovaj ciklus al opet onaj tracak nade da bi ipak mozda moglo i onda ➖ bas rastuzi i bedira 😔😔 sad cekam gospodju da u petak dodje...
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Nikako da se popune ove zimske bebe ,hocu plusiceee neka se jave,ja sam prije m plakala jer sam znala da će doći,mislila sam bez trakica ovaj mjesec al mos mislit opet sam puna nade evo već idem po trakice u muller hahahah eto toliko da neću pratit
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Skate bas mi je zao.. ali nije jos nista izgubljeno, ima do petka jos ohoho ❤️
jutrooo 💕
Ginny evo draga pitala si 😉 https://ibb.co/W6zKg0m jos je u kalupu pa sam od gore poslikala. dragi je pozelio cokoladnuuu pa nek mu bude😊 kaj ima kod tebe? 💕
Lozice i Bella hvala na lijepim zeljama ❤
Lozice srecice si mi dobro? 😘😘
Bella sretno na pregledu draga, cekam da javis novosti 💖
Zujalice i RioMare kako ste vi danas? 😘😍
skategirl i Marinci curke samo hrabro, saljem vam veliki zagrljaj 🤗💕
ja vam nemam bas kaj pisati, nista ne pratim, jucer me muz pitao koji sam dc i morala sam ici brojati 🙈 bas sam umorna zbog priprema oko rockasa i radova na kuci, jos sam dvoje kolace ispekla uz tortu i u ponoc sam jos isla staviti jajceka i zeceve po kuci malo za ukras 😁 to je to za sada
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro, curice! ❤️
Rio Mare, a ono, bolucka me, a nikako da krene i da me rješi agonije za ovaj mjesec.. Kao pomirila sam se da će doći, ali kada stvarno dođe već znam da ću tek tada cmizdriti.. 😔 Ahhhh..
Cijeli život se štitim, bojim se jer nije još vrijeme, a sada kada to želim, ni tempirani odnosi ne daju rezultate..
Kako si ti, draga ribarice? 😊
Marinci, glupa M, ali super što krećeš u nove pobjede sljedeći mjesec!
Stvarno, pa gdje su ti plusići, popis je ogroman??
Martyć ♥️♥️♥️♥️♥️ lijepo torta izgleda, ni ne priznam niš drugo nego čokoladnu😋 e pa što se tiče situacije s ciklusom nemam ništa za prijaviti, m i dalje.. Ali jučer sam dramatično pala s bicikla i sad kad se to ohladilo malo me sve boli. Glupa mačka mi je izletila iz neke šikare i bit će da sam ju čak malo i pogazila, nemam pojma. Točak mi se sav iskrivio i guma puna mačkinih dlaka, užas. Valjda sam jedina u povijesti čovječanstva koja je mačku pogazila BICIKLOM 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Skatebas mi je zao.. ali nije jos nista izgubljeno, ima do petka jos ohoho ❤️
Mislim da na 13dpo bi se vidla bar neka sjenica, ovo je bijelo da bjelije nemre bit 🙈
Marinci ja cu proplakat kad dodje, sigurno, jebiga bas pogodi. Al nekad je i bolje isplaces se i onda ides dalje. Ovak kad sve drzis u sebi nije dobro, pogotovo kad se nakupi puno toga.
Samo mi nije jasno zasto od kad smo krenuli radit na bebi ja osjetim te grcice vec 10 dana prije nego bi trebala dobit M, a prije toga nikad nikakvi grcici nista do dana menge 🤷♀️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Cijeli život se štitim, bojim se jer nije još vrijeme, a sada kada to želim, ni tempirani odnosi ne daju rezultate..
Bambina ista stvar kod mene.. eto sad vec 7 mj pokusavamo.. ali bit ce draga, samo hrabro i pozitivno i ne odustajati 😊 ja sam uvjerena da si to mrvica bira mjesec kad ce se usidriti koji ce njoj najvise odgovarati a ne bas onda kad mi zelimo.. ❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro ženice
Tommyfame sretno na pregledu, javi nam se s dobrim vijestima
Sandričak takva je i moja svekriva, dobra kao kruh ali neka nje u svom stanu 2 km dalje a nas u svom
Što se tiče vijesti o trudnoćama u tvojoj obitelji, skroz je normalno da si sretna zbog njih ali i malo tužna jer se kod tebe još nije dogodila T. Nemoj se uopće loše osjećati zbog takvih misli, svi smo mi na kraju krajeva samo ljudi. To je život, svatko od nas u nekim segmentima života ima sreće a u nekima neće pa neće. Sigurna sam da neka tvoja prija gleda tebe i misli si kako ti npr. imaš super brak ili dobar posao ili svekrivu koja te ne zaje... Bit će uskoro dobitan ciklus kod tebe sigurna sam
Skategirl žao mi je za test ali ima još nade, ako ne dođe M u petak ponovi.
Mašo kad piškiš??
Di nam je Zoeeezoeee, nadam se da je sve u redu
Marty torta je divna
Tloza jaooooooo Dobro da nisi jače pala, a i mačka je na kraju očito dobro prošla čim je pobjegla
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji