Hvala ženske ❤️❤️
Želim vam da što prije dočekate svoje plusiće i da se što prije družimo na zimskim bebama ❄️❄️
Cestitam na plusicu! Joj cure tako sam nestrpljiva kako cu izdrzat do 7.4. 🤦♀️🤣🤞 Bojim se da bude negativno ne znam sta da mislim! A sve smo pokrili dane!
👱♂️25
👱♀️25
🤵👰 24.10.2015.
👶👣 29.2.2016.
Missed ab 😔 8.3.2019. (od tad pokusavamo ponovno)
Papa test 2/2021. 👌✅
Folikulometrija 3/2021. 👌✅
Lh trakice 3/2021.👌✅
Zadnja M 26.2.2021.
Evo zvala me dr upravo, ja pobrkala radno vrijeme hahahah
Rekla je neka napravim pauzu od folne, b-kompleksa i toga svega kao 10-14 dana pa da ponovim zeljezno, alp i feritin, pa cemo vidjet kakvi ce onda nalazi biti
Iako ne razumijem kakve to veze ima sa zeljezom kada u tim suplementima nema zeljeza, al dobro...
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Hvala ženske ❤️❤️
Želim vam da što prije dočekate svoje plusiće i da se što prije družimo na zimskim bebama ❄️❄️
Cestitam na plusicu! Joj cure tako sam nestrpljiva kako cu izdrzat do 7.4. 🤦♀️🤣🤞 Bojim se da bude negativno ne znam sta da mislim! A sve smo pokrili dane!
Mogla bi za koji dan pisnut prvi testic pa da vidimo
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Sarita kakavplusic🎉🎉🎉🎉
Cestitam od srca i neka bude skolska.
RioMare meni je TSH bio 4.2 ( sad bas trazila nalaze) i dobila sam terapiju odmah od endokrinologa zbog planiranja trudnoce. Da nije trudnoce isto je rekao da ga ne bi dirao.
Meni se spustio vec za 2 tjedna na 2.5 i sad uzimam samo svaka 2 dana tabletu.
A to razumijem al ja sam isla kod svoje dr opće prakse...rekla kao ako ocu da uzmem uputnicu al da cu se načekati za doć na red.. Pa cu sa gin.vidjet..mislim da mi je rekla da ona može prepisati...😁
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure 😘 tek sad imam vremena pročitati šta ste pisale. Sarity čestitke na plusicu,želim sve naj od ❤️
Ja sam danas tuzna malo,sutra sam kao trebala dobiti i nadala se da neću a M danas stigla,znaci uranila dan,a tako sam se bila nadala,nije ovaj mj bio suđen ☹️ Čak jučer mi je sumnjivo bilo čim su me grudi malo manje bolile nego prethodne Dane. Suosjećam sa svima koji prolaze neuspjele pokušaje. Nadajte se kao i ja,jučer sam pročitala da se svako dijete rađa bas kad treba,kad je suđeno,cekat ćemo taj suđeni trenutak,malo sam se umorila od svega,mislim da ću prestati s trakicama i osluškivanju simptoma,osjećam da će mi tako biti lakše
31god
Pokusavamo od 10/20
Opet sam u zaostatkuu. Druzila sam se sa svekrivom 🤭😁
Sarita_00 Bas slatka reakcija muza 🥰
Ginny Eto sad i ti imas 5dpo 🤭🤭 pratimo seee 😍😍 Ja prvi put sad imam FF aplikaciju ali pokazala se da je ok,bas mi je O bila kad i pik. I temperatura je skocila sutradan. 😄
RioMare Odlicnoo,navali na muzaa 🥰❤
LazyO I mi se pratimo 😆🥰
Bella Javi obavezno kako je bilo kod ginekologa 🤞❤
T.loza Ja uzela isto tu verziju gde se plaća FF, uzmes samo 3 meseca,i posle se pojavilo kao da sam dobila poklon. I kliknem tamo kad onoo produzili mi na godinu dana tu VIP verziju. Uzmi pa videces, ja verujem da svima tako produže ali da se ne prevaris da platis prvo za godinu dana 🤭😆😁❤
Marinci Drzi see❤ nista jos nije kasnoo.❤
Sarita_00 Satimaa,sta satima,danimaaa bih mogla da gledam u taj test. Cestitaam od srca želim ti urednu skolsku trudnocu. ❤❤
Veroma Kad ce drugi test? 🤞🥰
Mare12345 Drzim palceve da ne bude negativno 🤞❤
Nina5 Jako mi je zao. Docice i nase vreme 💋❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Hej curke da vas pitam.. isla sam dans opet reda radi pisnut jos jednu lh trakicu 😅 eh sad jel moguce da 3 dana budu lh trakice pozitivne za pik.. znaci ja bas nevidim nijansu razlike 😅 jel to normalno ili? 😅
Sarita čestitam ti od srca i neka ti bude mirna i uredna trudnoća 🤗❤️
Amy i Maša, žao mi je cure...😔
Bella draga, hvala šta pitaš za mene, ja sam napokon dočekala onaj dosadni-nikako da prođe dio ciklusa i krenulo je moje odbrojavanje 😊 Kako si mi ti, ako sam dobro popratila, sutra imaš pregled? Držim fige da bude sve kao po špagi 😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Rea da li učitavaš trakice u jednoj od aplikacija? Mislim da ti ti može pomoći lakše odrediti kad je trakica tamnija ili ne, iako su nijanse u pitanju 😊
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Rea da li učitavaš trakice u jednoj od aplikacija? Mislim da ti ti može pomoći lakše odrediti kad je trakica tamnija ili ne, iako su nijanse u pitanju 😊
A nisam unosila u aplikaciju.. 😪 sad sam prvi put probala sa tim lh trakicama.. a kad sam slikala sve 3 zajedno.. mozda je ova od jucer bila nijansu jaca 😅..
Ma samo me zanima koliko im treba da krenu blijediti 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji