Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2021. 22:43

Ma nego sto, moja Tlozice  ❤️ Ovaj ciklus se nas dvije pratimo, usporedivat cemo simptomcice, temperaturu i trakice 😘 odbijam biti tuzna, dala sam si jedan dan, poslozila se i idemo dalje 😉

Loza 💙😇
    28. Ožujak 2021. 22:52

zuzuzujalica

Ma nego sto, moja Tlozice ❤️ Ovaj ciklus se nas dvije pratimo, usporedivat cemo simptomcice, temperaturu i trakice 😘 odbijam biti tuzna, dala sam si jedan dan, poslozila se i idemo dalje 😉

https://ibb.co/5nZPB93 sad ćemo stvarno biti tlozazazajalica ♥️😂😂😂 ja svoju temp ne mjerim pod m jer tolikp loše spavam da se budim svako malo, a ujutro kad se probudim osjećam toliku nelagodu i moram hitno u wc da nemam vremena ni pola minute dok izmjerim temp. Od 5dc sam i ja aktivna 😁
    Drago mi je da si dobro, to je zuzuzujalica kakvu znamo ♥️ u redu je biti tužna, ali novi je ciklus i ideš ispočetka :)) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    28. Ožujak 2021. 22:54

Ancioo oglasi se makar da ti vidimo graf u kojoj si ti fazi ciklusa 😁♥️
    Belinda kako si nam ti? 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

28. Ožujak 2021. 22:56

Maša🥰🤰🏼

Buterfly ovo ti je moj iscjedak trenutno ima ga bas puno. On je sklizak slican ko kod O i bijeli..

https://ibb.co/xLkSv5d

I cicke me ne boli uopce jos uvijek 🤞
    Slicne simptome imamo ugl hahah drzim ti 🤞🤞

Mašo ovo mora bit 100% trudnoća, takav je kod mene sad u trudnoći mslm manje ga ima sad al u početku je tskav bio a to je kao pred Ovulaciju. ☺️🎉🍀 Joj jedva čekam da napraviš testtt mora bi ➕!🙏

28. Ožujak 2021. 23:00

Tlozazazajalica 😂❤️❤️❤️ I ja slabo spavam kad imam M, ali izmjerim, ionako nije toliko relevantna kao oko O i poslije 🙂 ufff, dopustila sam si sve ova 2 dana, i cokolade i cips i bolonjez sa majonezom 😂😂😂 inace sam poznata po majonezi u obitelji, svi me spotaju kako je nezdrava, a ja bi je najradije i s juhom jela... dobro, mesom u juhi 😅😀 
    .
    Osim toga, planirala sam uvesti nesto novo od biljcica, ne znam koja bi mi mogla sa sluzi pomoci? Stolisnik? 

28. Ožujak 2021. 23:01

Cure, cuje li se tko privatno s Watson? Nema nam je duuuuuuugo ❤️

Sandričak
    28. Ožujak 2021. 23:09

zuzuzujalica

Tlozazazajalica 😂❤️❤️❤️ I ja slabo spavam kad imam M, ali izmjerim, ionako nije toliko relevantna kao oko O i poslije 🙂 ufff, dopustila sam si sve ova 2 dana, i cokolade i cips i bolonjez sa majonezom 😂😂😂 inace sam poznata po majonezi u obitelji, svi me spotaju kako je nezdrava, a ja bi je najradije i s juhom jela… dobro, mesom u juhi 😅😀
    .
    Osim toga, planirala sam uvesti nesto novo od biljcica, ne znam koja bi mi mogla sa sluzi pomoci? Stolisnik?

Sestri po majonezu. 😅 ja ga jedem uz sve cak na pizzuu stavim,svi mi se smeju 😂 uz Bolonjeze takodje uz majonez,hahaha strasnoo,. Cudi me da nemam 100kg 😂❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Niksii
    28. Ožujak 2021. 23:13

Ma manje ga imam, ne dodje mi bas tako kad se obrisem niti ga imam nesto dnevnom ulosku. Nebitno ajde necu sad da se preopterecujem, necu moci zaspati🙈
    Mašo jaoo trema me pere sto na sat. Drzim nam fige da je to tooo🤞🤞🤞🤞🤞🤞

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Loza 💙😇
    28. Ožujak 2021. 23:15

Majoneza - e ranije sam je mogla na žlicu jest, a sad samo u kombinaciji s kečapom jer je samu ne mogu podnijeti, valjda mi se zgadila. Aliiii nutella na žličicu? To se kod mene ne maže na kruh 😂😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• skategirl
    28. Ožujak 2021. 23:56

Veroma vidi se, drzim fige da lijepo tamni dalje 🤞🤞
    Sarita cekamo tvoj testic ujutro da potvrdis ➕😊😊😊
    Masa ma ovo mora bit T 🤞🤞🤞 
    Butterfly opopop lijepi simptomcici, cekamo testic ujutro 😃😃😃
    Zujalicaaaa neka si se ti nama vratila prije nego si otisla 😁😁 
    .
    Molim objesnjenje kako majoneza i bolonjez 🤣🤣🤣🤣 kuzim majonezu uz puno stvari ali uz bolonjez to jos nisam cula 🙈🙈 

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.