Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    28. Ožujak 2021. 22:07

Zuzuzujalice zapisala sam te na listu 😘😘😘 žao mi je što boli jako i što nije uspjelo ovaj mjesec,grlim💖💖
    Veroma neka samo tamni💪🤞🤞🤞❤
    Amy grlimmm 💕💕💕💕
    Sarita neka sutra bude jaka crta 🤞🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Niksii
    28. Ožujak 2021. 22:07

Hej curke, prvo da čestitam svim novim plusicima, neizmjerno mi je drago, nadam se da ce sve ostati u redu. ❤️❤️❤️
    Kod mene nema naznaka ni M ni T. Valjda... Ne bole me ni cicke a sad bi vec za dan dva trebala dobiti, inace me uvijek pocnu barem 4 dana prije boljeti. Imam neki lagani bijeli iscjetkic ali malo malo. Jedino sam primjetila dvljanje hormona. Danas mi je temp bila dosta visa ali to pripisujem kasnijem mjerenju temp i plakanju sinoc barem 2 sata(imala sam sam slom zivaca, ne znam sta mi bi). Tu i tamo me strecne kao malo u trbuhu i to je to. Sutra sam 12 DPO, sta vi mislite da li da napravim test? Je li moguce po ovom da sam T? Dvoumim se cijeli dan i nestrpljiva sam. Helpajte mii

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Bella🌟
    28. Ožujak 2021. 22:18

Butterfly564

Hej curke, prvo da čestitam svim novim plusicima, neizmjerno mi je drago, nadam se da ce sve ostati u redu. ❤️❤️❤️
    Kod mene nema naznaka ni M ni T. Valjda… Ne bole me ni cicke a sad bi vec za dan dva trebala dobiti, inace me uvijek pocnu barem 4 dana prije boljeti. Imam neki lagani bijeli iscjetkic ali malo malo. Jedino sam primjetila dvljanje hormona. Danas mi je temp bila dosta visa ali to pripisujem kasnijem mjerenju temp i plakanju sinoc barem 2 sata(imala sam sam slom zivaca, ne znam sta mi bi). Tu i tamo me strecne kao malo u trbuhu i to je to. Sutra sam 12 DPO, sta vi mislite da li da napravim test? Je li moguce po ovom da sam T? Dvoumim se cijeli dan i nestrpljiva sam. Helpajte mii

Ma napravi. Ako i nece biti pozitivno budes ponovila za 2 dana😁 simptomi super zvuče i nadamo se da je T u pitanju. Sretnooo i drzimo🤞🤞🤞🤞💖💖💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

28. Ožujak 2021. 22:21

Hvala draga moja Bellice ❤️
    Sarita drzim fige 💙
    Draga Butterfly piski, bit ces mirnija. A i 12dpo je vec dobar staz za pouzdan test. Tempica mi je tvoja malko cudna, cini mi se niska za lutealnu fazu. Ovakav skok se obicno dogodi dan, dva, tri nakon ovulacije. Drzim fige da je ➕ ❤️❤️❤️

28. Ožujak 2021. 22:21

Butterfly564

Kod mene nema naznaka ni M ni T. Valjda… Ne bole me ni cicke a sad bi vec za dan dva trebala dobiti, inace me uvijek pocnu barem 4 dana prije boljeti. Imam neki lagani bijeli iscjetkic ali malo malo. Jedino sam primjetila dvljanje hormona. Danas mi je temp bila dosta visa ali to pripisujem kasnijem mjerenju temp i plakanju sinoc barem 2 sata(imala sam sam slom zivaca, ne znam sta mi bi). Tu i tamo me strecne kao malo u trbuhu i to je to. Sutra sam 12 DPO, sta vi mislite da li da napravim test? Je li moguce po ovom da sam T? Dvoumim se cijeli dan i nestrpljiva sam. Helpajte mii

Cice nisu uvijek mjerilo, aali nadam se po tom bijelom isjcjetku da ima nešto 🤞 osim ako ti nije na donjem vešu suh kao iscjedak jer takav bude pred M.. a pred trudnoću bude kao pred O (prozirno rastezljiv ili gusto bijel).. Za tempicu neznam, a za štrecanja u trbuh dal je M ili T 🤷🤷 ako imaš testova napravi jedan ili👪 sačekaj M pa vidi onda. ☺️ U svakom slučaju želim ti sreću i dežim 🤞🍀

Niksii
    28. Ožujak 2021. 22:22

Bella🌟

Butterfly564

Ma napravi. Ako i nece biti pozitivno budes ponovila za 2 dana😁 simptomi super zvuče i nadamo se da je T u pitanju. Sretnooo i drzimo🤞🤞🤞🤞💖💖💖

Olaksala si mi😂😂
    Hvala, javim rezultate💕

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Niksii
    28. Ožujak 2021. 22:26

SweetDream

Butterfly564

Cice nisu uvijek mjerilo, aali nadam se po tom bijelom isjcjetku da ima nešto 🤞 osim ako ti nije na donjem vešu suh kao iscjedak jer takav bude pred M.. a pred trudnoću bude kao pred O (prozirno rastezljiv ili gusto bijel).. Za tempicu neznam, a za štrecanja u trbuh dal je M ili T 🤷🤷 ako imaš testova napravi jedan ili👪 sačekaj M pa vidi onda. ☺️ U svakom slučaju želim ti sreću i dežim 🤞🍀

Pa mislim nije bas da ga ima, ima ga malo tu i tamo. Malo bijel malo proziran. Ne znam stvarno. Vidjet cemooo🤞🤞🙄

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Loza 💙😇
    28. Ožujak 2021. 22:28

Tommy aaaa znači u utorak imaš fore do 14h da nam javiš kako je bilo, nemoj da te moramo naganjati po instagramu 😁
    Amy94 ja stvarno ne vidim ništa na testićima, voljela bi da griješim 🤷‍♀️
    RioMare i Sandričak svaka čast na filtriranju :) 

Veroma opaaa ovo obećavaaa 🤞🤞🤞
    Buhtlica ne odustaj, dočekat ćeš ti svoj pik :)
    Zuzujalice baš si imala vrtlog emocija ovaj ciklus. Li eto tebe za 3 dana kao da ništa nije bilo, spremna za kidanje novih trakica 😘

Butterfly nestrpljivo čekamo testić 😉

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

28. Ožujak 2021. 22:29

Butterfly564

SweetDream

Butterfly564

Pa mislim nije bas da ga ima, ima ga malo tu i tamo. Malo bijel malo proziran. Ne znam stvarno. Vidjet cemooo🤞🤞🙄

* Ne mora ga bit u velikoj količini, ono mrvicu samo ali ugl da nije suho to sam mislila ☺️ držimmm figeee na najjaačee ❤️

Maša🤰🏼
    28. Ožujak 2021. 22:42

Buterfly ovo ti je moj iscjedak trenutno ima ga bas puno. On je sklizak slican ko kod O i bijeli..

https://ibb.co/xLkSv5d

I cicke me ne boli uopce jos uvijek 🤞
    Slicne simptome imamo ugl hahah drzim ti 🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.