Amy i Bambina drzim fige da je T u pitanju😘
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Evooo meee.... Jaooo... 😁😁 Ja sjela isla ona uzet malo materijala za papo kad ono krvvv🤣🤣 al nema veze vidjet cemo sta ce bit s papom, poslat ce pa ce javit jel može il ne🤣🤣🤣...
Jajnici odlično, ide O iz desnog ovaj put jajca rastu izvrsno i sve ostalo top... Njemu preporucila urinokulturu i spermiogram...
Za tsh obavezno euthyrox 50 mg o to je to... S obzirom na moje uredne ciklise preporucila mi je odnose 13 14 15 dc (svaki dan) 😁😁💪💪💪
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ja sutraa piškiiimm.. 🤞🤞🤞🤞🤞
Sretnoooo.. 🤞❤️
Koji su simptomčići? 😊
Vidim, pozitiva frca na sve strane, samo tako cure drage! 😘😘
Ja se borim sa svojim cickama i dalje, 8. dpo.. 😄
I imam i nemam i zabrijavam mozda a mozda i ne…
I ja tako isto.. Mene ovaj ciklus cicke bole od 4. dpo, nikad me nisu tako rano počele.. I bole sve jače, čak i bez dodira osjetim napetost.. Ako nije T, onda je PMS na najjače, bljak.. 😬
To ce biti T sto postooo😁😁😁
Iii jos jedan jaci kandidat za plusiiicc. Ovo je izgleda dobitan mjesec, uskrsnji zeko je darezljiv ove godine😁😁😁😁☺️☺️☺️☺️
Daj Bože da je.. Izluđuju me zaista, kao da utege nosim, a inače imam male, dvojčicu neku jadnu.. 😬🤣 Ne znam da li je moguće da mi folna tako djeluje na hormone?? Mada čisto sumnjam.. Drugo nisam ništa drugačije ovaj mjesec koristila..
Ne bi znala.. Ne uzimam nista trenutno 🙃
Al drzim palačeve da je t u pitanju
I stalno nešto trpam u sebe, ali i inače puno jedem pa mi to nije neki simptom baš za alarm, haha.. Naravno, neki ludi snovi zadnjih dana.. Vjerojatno psiha malo puno udara..
Tako da su mi jedino te cicke zaista čudne.. 😄
Koji si danas dpo?
8. dpo.. Za M mi je prerano, trebala bih nedobiti 06.04.. Jedino ako će uraniti, ali baš toliko, ne vjerujem.. Jer inače me bole pred M par dana.. Sada sam već pomalo i nervozna što me to tako odmah nakon ovulacije krenulo.. 😔
Amyi Bambina drzim fige da je T u pitanju😘
Thanks, Lori.. 😘
Ali ja mislim da u mom slučaju je najprije neko ludilo sa hormonima nakon ovulacije..
Evooo meee…. Jaooo… 😁😁 Ja sjela isla ona uzet malo materijala za papo kad ono krvvv🤣🤣 al nema veze vidjet cemo sta ce bit s papom, poslat ce pa ce javit jel može il ne🤣🤣🤣…
Jajnici odlično, ide O iz desnog ovaj put jajca rastu izvrsno i sve ostalo top… Njemu preporucila urinokulturu i spermiogram…
Za tsh obavezno euthyrox 50 mg o to je to… S obzirom na moje uredne ciklise preporucila mi je odnose 13 14 15 dc (svaki dan) 😁😁💪💪💪
RioMare, supeeeeer, neka jajca rastu! 😄😄❤️❤️
Pozdrav Curie 🤗😘
Bella,testic bih radila čim bi mi kasnila,ako bude kasniti,i ako se uopće ne nadam,čak mislim da će doći kad bi i trebala,glava i dalje boli,vrtoglavice stalno imam ali ja stvarno mislim da je to od nečeg drugog,prerano bi mi ovo bilo da mi se vrti u glavi odmah nakon O. Grudi su mi isto ogromne ali zna mi se ti dogoditi u nekom ciklusu da grudi se povećaju,u nekima bas i ne,vidjet ćemo ali neću puno se nadati. Nadam se da će uskoro pasti nečiji plusic ❤️❤️❤️
31god
Pokusavamo od 10/20
Sretnoooo.. 🤞❤️
Koji su simptomčići? 😊
I ja tako isto.. Mene ovaj ciklus cicke bole od 4. dpo, nikad me nisu tako rano počele.. I bole sve jače, čak i bez dodira osjetim napetost.. Ako nije T, onda je PMS na najjače, bljak.. 😬
Iii jos jedan jaci kandidat za plusiiicc. Ovo je izgleda dobitan mjesec, uskrsnji zeko je darezljiv ove godine😁😁😁😁☺️☺️☺️☺️
Daj Bože da je.. Izluđuju me zaista, kao da utege nosim, a inače imam male, dvojčicu neku jadnu.. 😬🤣 Ne znam da li je moguće da mi folna tako djeluje na hormone?? Mada čisto sumnjam.. Drugo nisam ništa drugačije ovaj mjesec koristila..
I stalno nešto trpam u sebe, ali i inače puno jedem pa mi to nije neki simptom baš za alarm, haha.. Naravno, neki ludi snovi zadnjih dana.. Vjerojatno psiha malo puno udara..
Koji si danas dpo?
8. dpo.. Za M mi je prerano, trebala bih nedobiti 06.04.. Jedino ako će uraniti, ali baš toliko, ne vjerujem.. Jer inače me bole pred M par dana.. Sada sam već pomalo i nervozna što me to tako odmah nakon ovulacije krenulo.. 😔
Ma gle,pusti jos par dana pa vidi kako ce se odvijati. cudno je da vec od 4dpo imas simptom, jer implantacija je moguca tek malo kasnije 5-10 dana nakon O. Jedino ako nisi mozda slucajno mslo krivo izracunala O i potrefila prije odnos... Tko ce znati, sve je moguce. Vidjet ces kroz koji dan🤞🤞🤞
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Poštovane dame,vjerovatno ćete mi se smijati ali mislim da nisam dovoljno educirana i željela sam čuti vaše mišljenje o ovome.Nikada nisam imala spolni odnos s dečkom.Prije smo to prakticirali preko odjeće ali već godinu dana ne zbog mog ogromnog straha od trudnoće. Vjerovatno ne bih trenutno osjećala strah da mi se nije desilo nešto čudno ovaj mjesec.Posljednju menstruaciju sam imala 22.02.,bila je sasvim normalna,uredna ali otkako je završila možda sam samo dva dana imala bijelo pranje a ostatak ciklusa,nekih 17/18 dana sam imala smeckasti iscjedak koji je varirao od svijetlo smedje do tamno smedje,dva dana pomjesano s rozim iscjedkom a u dva navrata je bilo malo krvi.Evo već dva dana je sve uredu,menstruaciju jos nisam dobila.Uglavnom imam uredne cikluse ali zbog te promjene pojavio mi se strah.Znam da može doći do poremećaja ciklusa,bila sam i prehladjena,imala temperaturu jednu noć,nisam se dobro ni oblačila,bila sam pod stresom ali strah koji osjećam natjerao me da se vama obratim zbog naredne situacije.Naime,zanima me da li je moguća trudnoća ukoliko me dečko dirao po goloj stražnjici rukama na kojima je moglo biti malo sperme? Postoji li mogućnost da se nešto slilo do rodnice i da na taj način ostanem trudna (bila sam u sjedećem položaju)? Na ostalim forumima djevojke su mi rekle da nije moguće ali sam htjela čuti i vaše mišljenje.
Pitala sam jednog doktora online,rekao je kako nije moguće jer nikad nisam imala spolni odnos.Zeljela bih vas jos nesto pitati? Istina je da nikad nisam imala spolni odnos,dakle nikad nije bilo ni blizu penetracije niti je bilo pokušaja ali zanima me da li je moguće da se himen nekad oštetio s obzirom da je dečko nekad prstima prodirao u vaginu i to preko odjeće (donji veš i strample) ne duboko,ali sam nekad osjetila bol pa me strah da li je moguće da je na taj način himen mogao puknuti i da je onda moglo uspjeti nešto doći do rodnice ako mu je bilo sperme na rukama kad me dirao po goloj stražnjici?
Hvala vam.
Poštovane dame,vjerovatno ćete mi se smijati ali mislim da nisam dovoljno educirana i željela sam čuti vaše mišljenje o ovome.Nikada nisam imala spolni odnos s dečkom.Prije smo to prakticirali preko odjeće ali već godinu dana ne zbog mog ogromnog straha od trudnoće. Vjerovatno ne bih trenutno osjećala strah da mi se nije desilo nešto čudno ovaj mjesec.Posljednju menstruaciju sam imala 22.02.,bila je sasvim normalna,uredna ali otkako je završila možda sam samo dva dana imala bijelo pranje a ostatak ciklusa,nekih 17/18 dana sam imala smeckasti iscjedak koji je varirao od svijetlo smedje do tamno smedje,dva dana pomjesano s rozim iscjedkom a u dva navrata je bilo malo krvi.Evo već dva dana je sve uredu,menstruaciju jos nisam dobila.Uglavnom imam uredne cikluse ali zbog te promjene pojavio mi se strah.Znam da može doći do poremećaja ciklusa,bila sam i prehladjena,imala temperaturu jednu noć,nisam se dobro ni oblačila,bila sam pod stresom ali strah koji osjećam natjerao me da se vama obratim zbog naredne situacije.Naime,zanima me da li je moguća trudnoća ukoliko me dečko dirao po goloj stražnjici rukama na kojima je moglo biti malo sperme? Postoji li mogućnost da se nešto slilo do rodnice i da na taj način ostanem trudna (bila sam u sjedećem položaju)? Na ostalim forumima djevojke su mi rekle da nije moguće ali sam htjela čuti i vaše mišljenje.
Pitala sam jednog doktora online,rekao je kako nije moguće jer nikad nisam imala spolni odnos.Zeljela bih vas jos nesto pitati? Istina je da nikad nisam imala spolni odnos,dakle nikad nije bilo ni blizu penetracije niti je bilo pokušaja ali zanima me da li je moguće da se himen nekad oštetio s obzirom da je dečko nekad prstima prodirao u vaginu i to preko odjeće (donji veš i strample) ne duboko,ali sam nekad osjetila bol pa me strah da li je moguće da je na taj način himen mogao puknuti i da je onda moglo uspjeti nešto doći do rodnice ako mu je bilo sperme na rukama kad me dirao po goloj stražnjici?
Hvala vam.
Bože dragi
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Sretnoooo.. 🤞❤️
Koji su simptomčići? 😊
Koji si danas dpo?
Ma gle,pusti jos par dana pa vidi kako ce se odvijati. cudno je da vec od 4dpo imas simptom, jer implantacija je moguca tek malo kasnije 5-10 dana nakon O. Jedino ako nisi mozda slucajno mslo krivo izracunala O i potrefila prije odnos… Tko ce znati, sve je moguce. Vidjet ces kroz koji dan🤞🤞🤞
Ma znam, zato mi i je čudno kako tako rano.. Mislim da mi je nešto pobrkano sa hormonima.. A pik sam uhvatila tako da znam kada je bila O.. A tko zna, pratim situaciju, nema druge.. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji