Pozdrav cure, jucer sam vam pisala u vezi bete danas sam ju ponovno vadila, znaci u utorak je bila 1500 a dana je 2100, sutra idem na ultrazvuk pa cemo vidjeti kaj bude.
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Amy 🤞🤞Sarita pauza do 5mj a? 😂
Pauza trebala biti od aktivnog rada 🤣 Na kraju eto
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ooo piškilice drage pa šta ja to vidim! Maša nadam se da je to to, kad ćeš pišnut po hcg-u?
Sarita i ja vidim sjenicu sutra još jedan jel da? Pozdravljam i ja Mašine photoshop kreacije
Joj znači još malo i novi plusići stižu
Zujalice znači sutra je tvoj dan u koliko sati piškiš da odj... sve sastanke na poslu Pjesma je top
Loza - 1 SPO hahahahah pa normalno bit ćemo medicinski fenomen
Sandričak - nek ste vi pik pogodili, sada se probaj opustiti a ja ti držim fige da ovo bude dobitan ciklus
Zoeeee držim ogromne fige za sutra! Ne znam što bi ti rekla za tvoju betu, ja kad sam išla vaditi bila je 35000 pa 38000 i tu sam znala da nešto ne štima jer to definitivno nije neki rast, a kod tebe ipak raste Drži se i javi nam kako je prošao pregled
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Zoeee da me ne shvatiš krivo ja kad sam vadila betu sam bila već punih 7 tjedana trudna pa je zato prva bila 35000. Ne znam koliko si ti uopće trudna?
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
aaaajmee u kakvom sam zaostatkuu, ne moguuuuu.. 24 str. hjoj.. totalno gubim nit
uglavnom vidim neki party se sprema, nemojte mene slučajno zaboraviti, ja sam uvijek za akciju
nove curke dobrodošle! i što prije otišle u sretnije teme
Saritaaaaaaaa ideeeešš pa imamo pozitivan hcg! pa ovo je vijest dana, predivno!! jedva čekam sutra da vidimo kako tamni, baš mi je dragoo ženiceee ❤❤❤❤
lavanya dragaa, pa kako si mi ti? lijepo što si se javila, hvala ti na info za tsh. baš me zanima što će moja gin reći. ja ti imam roze trakice od betty i mogu reći da su odlične, preporučam
od srca ti želim da se ovaj ciklus ulovi mrvica, i da nećeš razmišljati o ivf i slično.. šaljem zagrljaj! ❤ ti si isto kao ja tu već starosjedioc, vrijemeee je za temu-bebe
wonderer dragaa,2027. ma doći će uskoro! nek ti i malo duže čekaš pa da bude sve ok
sandričak, lazyO, wonderer ima da se loooviiiii dobro ste vi pohopsale 🤞🤞🤞🤞
lazyO dragička pretpostavljam da si mislila na moje nalaze? :) da, moguće da je stvar i do dana u ciklusu kad se radi.. hoću ti već duže reći da te baš lijepo čitati, divno svima odgovoriš i sugeriraš, objasniš. dušice naša, uskoro tićnu ❤
Mareee vesela našaa, čekamo kaj će gin reći ❤ pusaaaaam
Garava grliiim te jako ❤
Sunshine hvala ti na informaciji❤ moram to svakako provjeriti.. kako si ti?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
previše sam natipkala pa mi opet ne želi sve u jedan post objaviti
Ginny draga znaš da ti držim 🤞🤞🤞❤ ti si ista kao i ja sa stajalištem oko tempiranih i jutarnjih hopsića heheh, ja sam rekla više nikad ujutro prije posla.. potrudili se jesmo, probali jesmo, nije se ulovilo e pa nema šanse više da se forsiram na hopsić.
Bella najgori dio ciklusa je završio, sad samo jako u nove pobjede! vidim već se neki planovi i strategije vrte, kako god odlučila ja ću navijati iz petnih žila da bude uspješno ❤❤ baš me zanima što će ti dr reći na pregledu, nadam se da je sve to ok.🤞ja ću svojoj poslati mail da malo detaljnije prokomentira nalaz, jer na redovni pregled idem tek negdje u 5. mjesecu. kako si danas? jesi nabavila trakice? uzmi roze obavezno ako već nisi i ako zapravo planiraš piškiti
zuzuzujalice, hvala što pitaš ❤ ja sam odlično, m prošla pa već frcaju iskre u krevetu pošto smo rekli ovaj ciklus nećemo raditi na bebi, ko da nas je nekaj puklo. "opuštenost" hahah, kao prije... zakaj nisi pišnula danaaas? čekamo jutro i tvoju prekrasnu sjeBicu 🤞🤞🤞❤
t.lozić uzbuđenko naš kako si mi ti danas? pusaaaaaam te
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ooo marty bas si u zaostatku, trebalo mi je vremena da se sjetim sta sam ti napisala, pa sada odgovaras 🤣🤣 kod mene nista, opet cekanje i cekanje. Idući četvrtak idem endokrinologu za taj glupi prolaktin I tsh. Muž sad rijesava svoje nalaze I tako. Čekanje I čekanje,smoor 😒😒
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Martyććć ♥️♥️♥️♥️ dobro sam, evo hvatam koju zraku sunca ☀️ kako si mi ti?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
bok cure ja sam samo preletila stranice jer nemam nego 10 min vrimena, danas mi je bas strka. marty hahah sve znas! probali jesmo uhvatilo se nije, ajmo dalje, necu forsirat jutarnji kad mi ionako ne ide i ne pali
maso drzim fige , cekam hcg
sarita vidi se, cekamo ujutro
ko je jos imao piskit, zuzuzujalica? jos neko? sorry, danas sam se pozdravila s mozgom hahah
pjesmica ti je zaaaaaaakon hahaha, razvedri mi dan odma
vidim ima nas sa ovulacijom danas, bit ce foto finis oko mog rođendana wooohooo nek vam svima donese sricu, meni prvoj jel hahahahah
mi cemo jos danas pokrit i sutra rekreativno kao sto sam vec rekla, 14dc se ne preskace, to je praznik na ovoj temi hahah
temperatura mi je jutros podivljala al toliko sam lose spavala da nikakvo cudo. upisala sam je samo zato sta je danas ovulacija pa nek se nađe. trakica je pocela svijetlit, jos je jaka al nije vise ni blizu ko kontrlona. eto, mojih 10 min proslo, moram zavrsit posao i trcim s malom u parkic i poslin ona ima plivanje, ne znam jos ko je od nas dvoje vozi, trebala bi trening odradit, da mi dan ima 36 sati mozda bi onda sve stigla, ovako samo trcim i trcim u krug ko hrcak a imam osjecaj da pola toga ne obavim, ljubim vas sve i drzim fige svima, javim se sutra u malo smirenijem ritmu, ipak je petak :D
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Zoeee da me ne shvatiš krivo ja kad sam vadila betu sam bila već punih 7 tjedana trudna pa je zato prva bila 35000. Ne znam koliko si ti uopće trudna?
Ja sam trudna 4, 5 tjedna
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Sortiraj odgovore
Najstariji