Buhtlica i happy budem ! Kad se vratim s puta 🤣 objasnila sam razloge 😌🤷😬
Happymeni je tesko pratiti po iscjedku, a po grudima jos teže ali ako sam trudna napisem koju rečenicu više kako je to kod mene izgledalo.
Buhtlicekako si ti ? Vidim da je pregled za dva dana. Koji ćes onda biti tjedan da sad ne računam 🙉 jesi uzbudena❣️
Ravno 7 tjedana ulazim u 8 nadam se da ce sve bit okej. Malo me pere strah sto se vidi blizi pregled a opet ne mogu docekati 😂
Da, mixed feelings ,kužim. Jesu krenuli simptomi?
Osim jako jako bolnih sisa, tu i tamo koje cvimbe i zelje za junk food nista. Zna mi nekad i zgaravica doci al ne znam je li od trudnoce ili sranja koja jedem. I imala sam par danaa zatvor. Bas sam se napatila, stomak se napuho ko lumbalon 😂
Buhtlica i happy budem ! Kad se vratim s puta 🤣 objasnila sam razloge 😌🤷😬
Happymeni je tesko pratiti po iscjedku, a po grudima jos teže ali ako sam trudna napisem koju rečenicu više kako je to kod mene izgledalo.
Buhtlicekako si ti ? Vidim da je pregled za dva dana. Koji ćes onda biti tjedan da sad ne računam 🙉 jesi uzbudena❣️
Ravno 7 tjedana ulazim u 8 nadam se da ce sve bit okej. Malo me pere strah sto se vidi blizi pregled a opet ne mogu docekati 😂
Razumijem te u potpunosti… iscekivanje ufff… Zelim ti da ti sto brze prodje to vreme do pregleda i da nam se javis sa divnim vijestima
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlicapa ja tek sad vidim da si ti trudna! 😍 Iskrene čestitke! ❤
Hvaaalaa, kakva je situacija kod tebe?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bellanaa jesi živa? Kreces li s trakicama?
11DC večeras ili sutra startam s njima, kako je kod tebe ? ,☺️☺️
Ja sam počela prije nekoliko dana s trakicama pa bumo vidjeli 😁🤞
Neka nam ovaj ciklus bude uspješan
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Cao drage zenice,pratim vas neko vreme i resila sam se i ja javiti.Muz i ja planiramo bebu,zadnja menstruacija bila je 1.04 i trajala svega 5 dana..Od 10tog dana ciklusa krenuli smo u akciju,svakog drugog dana smo imali odnose.Po kalendaru u pitanju je app trebam da (ne) dobijem za 11 dana.Imam neredovan ciklus,imali smo odnose svakog drugog dana,ne znam kakve su nam sanse.Inace od juce imam blage grceve u stomaku,i telesnu temperaturu 36.9 obicno mi je 36.4..Osecam da gorim,msm da je vrlo rano imati simptome menge.Obicno kad trebam da dobijem dan dva rpe toga me bole grudi i nista vise.
Da li da cekam izostanak menstruacije ili da uradim testic koji dan ranije? :)
Preporučila bih ti da pričekaš, znam da te kopka i da bi voljela odmah znati ali pričekaj :) držim fige da ćeš ugledati svoj + 🤞
Hvala draga :)) Nadam se..Kad je meni od prilike bila ovulacija?
Meni je zadnja menga bila 01.04 do 6.04 trajala..Neredovan mi je ciklus
Ciklus na 33-37 dana
Devojcica 17.08.2019. Andrea 👶🏻🥰
26.04.2022. Beta hcG 0,14 (negativna)
30.04.2022. Baby Rapid (plocica) pozitivan test :))
Ocekivana menstruacija 04.05.2022.
Cao drage zenice,pratim vas neko vreme i resila sam se i ja javiti.Muz i ja planiramo bebu,zadnja menstruacija bila je 1.04 i trajala svega 5 dana..Od 10tog dana ciklusa krenuli smo u akciju,svakog drugog dana smo imali odnose.Po kalendaru u pitanju je app trebam da (ne) dobijem za 11 dana.Imam neredovan ciklus,imali smo odnose svakog drugog dana,ne znam kakve su nam sanse.Inace od juce imam blage grceve u stomaku,i telesnu temperaturu 36.9 obicno mi je 36.4..Osecam da gorim,msm da je vrlo rano imati simptome menge.Obicno kad trebam da dobijem dan dva rpe toga me bole grudi i nista vise.
Preporučila bih ti da pričekaš, znam da te kopka i da bi voljela odmah znati ali pričekaj :) držim fige da ćeš ugledati svoj + 🤞
Teško je reći kada ti je bila , O ne bude uvijek točna ni ženama koje imaju redovne cikluse, a pogotovo nama koji imamo neredovne cikluse. I sama imam problem sa ciklusima ,zato sam počela pratiti LH trakicama .
Da li si primijetila iscjedak ili bolove u jajnicima?
Preporučujem ti LH trakice za lakše praćenje ovulacije, tako ćeš najbolje vidjeti kada je i da li je uopće imaš svaki mj. :)
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav svima :) evo ja sam u četvrtak objavila slikicu svojeg testa sa sjenicom, 7dpo 🤪. Tad dan me skoro cijeli dan u donjem dijelu trbuha baš probadalo, onako neka duboka bol, malo lijevo, malo desno, malo sredina..i leđa. Tako je bilo u petak, subota manje, danas nešto vrlo malo. Jutros sam ponovno radila test, i to Gravignost Ultra, dakle turbo osjetljiv... i nema ničega, gledala na svjetlosti, sa filterima...nema ništa 🙃 danas je 10dpo, vjerujem da bi taj test pokazao barem nešto. I svakako sam uvjerena da nije bila neka kasnija ovulacija, tako da sam poprilično sigurna da idemo u novi mjesec. Svim curkama koje iščekuju svoje plusiće želim puuuno sreće 🙂
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
https://behappy.hr/trgovina/mame-i-bebe/zdravlje-u-trudnoci/gynositol-mioinozitol-i-folna-kiselina-60-vrecica-ebor-pharma/
Cure, ako koja koristi Gynositol, vidjela sam da na ovoj stranici imaju 1+1 gratis, pa sad cekam da mi stigne narudzba🙊
Teško je reći kada ti je bila , O ne bude uvijek točna ni ženama koje imaju redovne cikluse, a pogotovo nama koji imamo neredovne cikluse. I sama imam problem sa ciklusima ,zato sam počela pratiti LH trakicama .
Da li si primijetila iscjedak ili bolove u jajnicima?
Preporučujem ti LH trakice za lakše praćenje ovulacije, tako ćeš najbolje vidjeti kada je i da li je uopće imaš svaki mj. :)
Verujemm da je tesko sto se tice ovulacije..Pa jednom me je toliko zaboleo jajnik na trenutak i prestalo je.I evo zadnjih nekoliko dana imam neki kao pristisak u donjem delu stomaka i stalno mi je vrucina kao da gorim :// inace imamo odnose na svaki drugi dan :))
Ciklus na 33-37 dana
Pozdrav cure!
Nakon 2 spontana pobačaja, krenuli smo u nove pobjede. Trebalo nam je vremena za tugovanje i čekali smo da se ohrabrimo.
Poprilično sam sigurna da smo ovaj mjesec pogodili plodne dane, ali dragi zbog astme i operacije vene na jednom testisu ima asthenozoospermiju pa uvijek imam tog crva sumnje hoće li uspjeti. Imali smo odnose svaki drugi dan nakon zadnje mjesečnice. 🤭 Oba puta prije zanijela sam prirodno i spontano.
Sad mi je 9 dana do menstruacije, danas me nešto uhvatilo pa sam napravila test (imala sam u kućnim zalihama 🤣), ali je naravno negativan. Od simptoma - umor, spavam popodne, malo sam nervoznija, osjećam zatezanje maternice (činilo mi se da osjećam implantaciju, ali um je opasan pa moguće da sam sve umislila).
Sad mi preostaje strpljivo čekati da (ne) dođe M. 😁
Hej draga, evo ovim putem ti zelim pozeljeti srecu i hrabrost za nadolazeci period. Dobro nam dosla 😘
Vjerujem i nadam se da ce "upaliti" ovaj mjesec. Nekako uvijek suosjecam za zenama koje su dva ili vise puta prosle kroz gubitak, tesko je ponovno pokusati, a jos teze skupiti hrabrosti.
Da, definitkvno si preeerano napravila test, tako da ima nade na pretek. 😊
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Pozdrav cure!
Nakon 2 spontana pobačaja, krenuli smo u nove pobjede. Trebalo nam je vremena za tugovanje i čekali smo da se ohrabrimo.
Poprilično sam sigurna da smo ovaj mjesec pogodili plodne dane, ali dragi zbog astme i operacije vene na jednom testisu ima asthenozoospermiju pa uvijek imam tog crva sumnje hoće li uspjeti. Imali smo odnose svaki drugi dan nakon zadnje mjesečnice. 🤭 Oba puta prije zanijela sam prirodno i spontano.
Sad mi je 9 dana do menstruacije, danas me nešto uhvatilo pa sam napravila test (imala sam u kućnim zalihama 🤣), ali je naravno negativan. Od simptoma - umor, spavam popodne, malo sam nervoznija, osjećam zatezanje maternice (činilo mi se da osjećam implantaciju, ali um je opasan pa moguće da sam sve umislila).
Sad mi preostaje strpljivo čekati da (ne) dođe M. 😁
Pozz,meni je danas 7 dana do menatruacije..Tu smo negde :)) Ja imam pritisak kao u donjem delu stomaka,zamaram se i umor..Mozda je i od posla koji radim..Vise mislim da cu dobiti mengu nemam nadu a tebi draga drzim figee
Ciklus na 33-37 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji