Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 18:12

Sandričak

Bella super za rezultate. 🥰🥰
    Dada_27 samo neka raste betaa 🥰🤞
    Sarita_00 Kako je leep zekaa. ❤ hocu i ja da vidim ostale radovee. Hmmm. 🥰 i daa,srecan ti 14. Dan ciklusaa 🤭🥳🥳🥳

Uuu dobro zapažanje. Sarita sretan ti 14dc i sve najbolje tebi i tvojima! Ne znam kako mi je to promaknulo 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

LazyO
    12. Ožujak 2021. 18:12

Wonderer

Angel1991

Sad sam malo citala o tim bazalnim temperaturama. I gledam vase grafove i vidim da od Wondered temperatura raste nakon ovulacije. Nebi to trebala biti trudnoca?
    https://ibb.co/jD8dCny
    Ili?

Moja ti je bazalna bas krivi primjer, kod mene je skoro cijeli dio ciklusa nakon ovulacije slicna ili ista, ne varira. Kod vecine cura ide bar malo gore-dole, moja je eto flat 🤷‍♀️😄.
    Ostalo su cure objasnile 😊.
    I da, svakako bi preporucila da popratis bbt, izaberi neki sat kad se najcesce budis i pokusaj izbjeci odstupanja u mjerenju od vise od pola sata, naravno, ako mozes 😊.

Ti si školski primjer, otišla je gore  i stoji 😁

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Sarita_00
    12. Ožujak 2021. 18:13

Jao sad sam se sjetila sebe u mjerenja temperature jutros 🤣🤣 Zvonio je alarm, snoozala ga i sad ću mjeriti temperaturu. Zvoni alarm još 2 puta, onako škiljeći skužim da sam već na rubu da kasnim. Ustajem se, u onom polumraku tražim toplomjer po krevetu. I skužim ga na ormariću 🤦🤦 Tak da temperaturu danas nisam izmjerila 😅
    Hvala za zeku 😁 Heklan je. Korona izvukla iz mene taj dio. LazyO ti si vidjela samo dio 🤭 Na ig ima sarina.heklica, tamo ima skoro sve. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Loza 💙😇
    12. Ožujak 2021. 18:21

Sarita_00

Jao sad sam se sjetila sebe u mjerenja temperature jutros 🤣🤣 Zvonio je alarm, snoozala ga i sad ću mjeriti temperaturu. Zvoni alarm još 2 puta, onako škiljeći skužim da sam već na rubu da kasnim. Ustajem se, u onom polumraku tražim toplomjer po krevetu. I skužim ga na ormariću 🤦🤦 Tak da temperaturu danas nisam izmjerila 😅
    Hvala za zeku 😁 Heklan je. Korona izvukla iz mene taj dio. LazyO ti si vidjela samo dio 🤭 Na ig ima sarina.heklica, tamo ima skoro sve.

bacila check, top!!! Sve pohvale imaš od mene 😁 a za zeku ću se i ja okušati

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• lunica
    12. Ožujak 2021. 18:22

Poštovane, treba mi Vaša pomoć😇 Danas sam radila Betu iz krvi(6 dana prije očekivane M) i vrijednost je 2,1. Je li prerano urađena ili bebe nema ovaj mjesec? Hvala unaprijed

LazyO
    12. Ožujak 2021. 18:23

lunica

Poštovane, treba mi Vaša pomoć😇 Danas sam radila Betu iz krvi(6 dana prije očekivane M) i vrijednost je 2,1. Je li prerano urađena ili bebe nema ovaj mjesec? Hvala unaprijed

Lunica ma možda ti je rano, znaš prije koliko dana ti je bila ovulacija?

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Bella🌟
    12. Ožujak 2021. 18:26

Sarita_00

Ja piškim trakice, počela je tamniti. Evo današnja https://ibb.co/cwpZMn5 I još je danas 14dc, pa smo ga obilježili, makar me boli poprilično.
    Ovaj tjedan mi je na poslu baš bio neki bezveze, nikad proći. Od ove promjene vremena mi se 3 dana vrti u glavi, kao pijana sam bila. Konačno sam uspjela završiti zeku da mi uljepša vrata 😁https://ibb.co/HLvXVqz
    Kad sam krenula kopirati drugi link mi je palo na pamet da bi mi opet mogao zablokirati, pa sam nekim čudom uspjela kopirati tekst na sigurno. Samo mi je onda Viber počeo blokirati. Ugl, nakon pola sata pisanja sam uspjela privesti ovo kraju
    😘😘

Trakica lijepo tamni, super za 14dc😁👌 i zeko je prekrasan😍😍

Tommyfame

Bella🌟

Marty i t.loza ma nije strašno nizak da, sto je super🤗🤗😁 javim kad vidim s dr što i kako😘

išla sam kopat da nađem brojkicu hahha
    moj je bio 56 pa su mi rekli da si uzmem kapsule od 2000 iu no kao sve je to ok :) jesi vadila hormone?

Da, 50 je gornja granica, čak i da je na granici nisko je. Evo bas sam se čula s dr i dala pustila mi je kapi na recept pa idem to podići, to je opća dr. I nisam pitala smijem li prenatale uz to?🤔 znam da je bit D dosta važan za začeće. Pa mi je drago da mi je dala kapu,jer koliko god da je malo snižen opet nije u granici,a i spadam u trudilice pa mi je to važno. Hormone jos nisam vadila. Vadila sam ih u 2019 i od tad nisam, niti su me slali. Zadnji sam zapravo 2020 u 3 mjesecu estrogen i progesteron, a 2019. Mislim i ostale,al davno je to bilo. Idem na pregled krajem mjeseca pa cu vidjeti sto kaze dr. Hvala ti Tommy💖

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

🌈Wonderer🌞
    12. Ožujak 2021. 18:26

Ti si školski primjer, otišla je gore i stoji 😁

Drugim rijesima, skolski primjer za kategoriju "nista se ne događa" 🤣🤣🤣
    Ujutro ces napravit novi testic jel takoooo? 😃😃😃😃😃

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Bella🌟
    12. Ožujak 2021. 18:30

lunica

Moze biti jos i rano jer koliko znam beta se ne pocne "skupljati" dok se ne dogodi implantacija, a moguce da ti jos nije bila.  Ona počne rasti mislim da dan nakon implantacije i onda se dupla svaka dva dana,tako da ima nade🤗🤗
    Za primjer,moja implantacija je počela 5 dana prije M,sto znaci da bi se tek 3dana prije M beta povisila, jer mi je implantacija trajala 2 dana.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• ivajurjevic92
    12. Ožujak 2021. 18:37

Marty - joj neznam nisam citala sve skupa je zavrsilo u smecu, uglavnom ovaj iz mullera:
    https://ibb.co/m50PhZb

Ostale cure hvala na pozitivnim vibracijama ❤️

Pokusavamo 01/21
    Ciklusi 24-28dana
    👩🏼29
    👨🏽 27

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.