Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    10. Ožujak 2021. 10:27

Sandričak

Jedno pitanje za devojke koje prate bazalnu temperaturu. Budim se i ustajem inace oko 8 pola 9. Ali jutros sam se probudila u 7 jer sam morala da idem u wc 🙄 Tad sam izmerila temperaturu, posle sam zaspala ponovo. Npr da sam opet malopre merila temperaturu, jel ona ne bi bila relevantna ? Jel mora bas da se meri ujutru kad se prvo probudim ? I sta sad ako se nekad probudim ,pa onako sanjiva samo okrenem na drugu stranu i zaspim, jel opet posle ta temperatura nije dobra ? Uuf koliko pitanja,izvinjavam see 😁😁😆❤

Moguce da bi bila odstupanja al to nekako naucis s ciklusom. Npr mjerila sam svako jutro u pola 6.i preko noci bi se znala probuditi i otici na wc i sl ali sam ju bez obzira mjerila uvijek u isto vrijeme i bila mi je relevantna. 
    Isprobaj slijedeci put mjeriti u isto vrijeme i prije il poslije ako se probudis pa usporedi.🤗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

RiO MArE🐟😅❣️
    10. Ožujak 2021. 10:30

Sandričak

Jedno pitanje za devojke koje prate bazalnu temperaturu. Budim se i ustajem inace oko 8 pola 9. Ali jutros sam se probudila u 7 jer sam morala da idem u wc 🙄 Tad sam izmerila temperaturu, posle sam zaspala ponovo. Npr da sam opet malopre merila temperaturu, jel ona ne bi bila relevantna ? Jel mora bas da se meri ujutru kad se prvo probudim ? I sta sad ako se nekad probudim ,pa onako sanjiva samo okrenem na drugu stranu i zaspim, jel opet posle ta temperatura nije dobra ? Uuf koliko pitanja,izvinjavam see 😁😁😆❤

Ja je ne pratim al sam ja o tome citala... Velika naučnica... 🤗 Kao može da varira pola sata gore dole al bez naglih kung-fu pokreta pa kao cak ni ustajanje... 🤷‍♀️🤷‍♀️A sad ce ti se javit ove koje mjere pa ti reć bolje... ❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    10. Ožujak 2021. 10:32

Ginny

jutro cure drage, nabrzinu da se javim, u guzvi sam , pokusavam pratit a nemam bas sta napisat a i volja me napustila malo, takvo neko vrime ne znam, proljetna depresija ….
    ugl, neko je pitao za test, naravno da sam ga radila ahahahah i naravno da je negativan.
    grlim sve sa negativnim mislima i testovima, glupim mengama itd …
    i sretan 14dc svima koje slave :D

Onda moras prvo sebe zagrlit jako jer pišeš da te volja napustila...evo i ja tebe jako grlimmm❣️💕💕i nemoj odustajatiii, tu smo svi💘💝

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    10. Ožujak 2021. 10:41

Wonderer ❤️❤️❤️❤️
    Marty samo njopaj 😁😁😁
    Sandričak ovo za bazalnu - ja se često ustajem piškiti tokom noći i to najčešće oko pola 6 a ustajem se u 7. Nisam baš tako luda da se rasanjujem u pola 6 i mjerim temp a ne moram ustat, tqko da se vratim spavati i onda ju u 7 izmjerim. Evo danas sam malo duže spavala jer nisam čula alarm i jbg... A pišem na ff da je u isto vrijeme kad i inače jer me iritiraju oni trokutići 😁
    Mislim da je to sve vrlo informativno i da temperature ne variraju baš toliko da je drama ako se izmjeri malo ranije ili kasnije. Jedno je ako koristiš toplomjer s dvije decimale, onda bi se vidjele razlike, ali ako je na jednu onda sumnjam.. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

🌈Wonderer🌞
    10. Ožujak 2021. 10:50

Kad smo kod bazalne, događa li se nekome flat bbt tijekom dpo? Meni vec drugi ciklus što mjerim temperatura bude po 5,6 dana za redom ista. 
    Malo sam bacila oko jucer na grafove cura koje ovde pisu, ne cini mi se da se ikome to događa 🤔.
    Ne znam što mislit o tome 🤷‍♀️.
    Ako neka od vas zna nesto na tu temu, bila bi zahvalna 🤗.

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Sandričak
    10. Ožujak 2021. 10:50

Bella i Tloza hvalaa na odgovorima.  😍❤ pa jutros u 7 kad sam se probudila,bila je 36.1 a onda u 9 je bila 36.5 . I sta ja sad da radim. A juce oko 9 kad sam je merila je bila 36.6. 😁😂  sad sam zbunjenaa, znaci bolje da upisem ovu od 9. 🤔🤔 
    RioMare hahaha,nasmeja me sa ovum kung fu pokretima 😅😅🤣❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    10. Ožujak 2021. 10:52

Ginny

jutro cure drage, nabrzinu da se javim, u guzvi sam , pokusavam pratit a nemam bas sta napisat a i volja me napustila malo, takvo neko vrime ne znam, proljetna depresija ….
    ugl, neko je pitao za test, naravno da sam ga radila ahahahah i naravno da je negativan.
    grlim sve sa negativnim mislima i testovima, glupim mengama itd …
    i sretan 14dc svima koje slave :D

Jos je ranoo.  🥰 saljem ti poljupce i zagrljajee 🤗😘🥰

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Bella🌟
    10. Ožujak 2021. 10:53

Sandričak

Bella i Tloza hvalaa na odgovorima. 😍❤ pa jutros u 7 kad sam se probudila,bila je 36.1 a onda u 9 je bila 36.5 . I sta ja sad da radim. A juce oko 9 kad sam je merila je bila 36.6. 😁😂 sad sam zbunjenaa, znaci bolje da upisem ovu od 9. 🤔🤔
    RioMare hahaha,nasmeja me sa ovum kung fu pokretima 😅😅🤣❤

Probaj mjeriti u isto vrijeme svaki dan,samo da se jako puno ne kreces prije mjerenja.

Wonderer

Kad smo kod bazalne, događa li se nekome flat bbt tijekom dpo? Meni vec drugi ciklus što mjerim temperatura bude po 5,6 dana za redom ista.
    Malo sam bacila oko jucer na grafove cura koje ovde pisu, ne cini mi se da se ikome to događa 🤔.
    Ne znam što mislit o tome 🤷‍♀️.
    Ako neka od vas zna nesto na tu temu, bila bi zahvalna 🤗.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Loza 💙😇
    10. Ožujak 2021. 10:53

Wonderer mislim da sam takav graf viđala kod tommy, al nemoj me držati za riječ 🤔 u svakom slučaju mislim da je to normalno jer se ipak vidi da ti je temp sada viša nego u folikularnoj

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ginny
    10. Ožujak 2021. 10:57

wonderer u tommy su bas bili lipi grafovi sa flat temperaturama. meni je prosli ciklus bio takav lipi al čorak opet ahahahah
    sandricak, ja to ne shvacam tako ozbiljno, mjereim u 7 svako jutro, al recimo ako me pas probudi ranije a desi se cesto, oko 6, onda mjerim tad i upisem tu temperaturu (jer se moram dignut i pustit je van) al ako idem na wc oko 3-4 necu mjerit tad nego u 7. 
    hvala vam cure mwaaaa saljem poljupce... mah, proc ce me, prije sam bila pozitivnija ahahah, sad kad je proslo godinu dana do kiretaze i jos se nista nije dogodilo sve cesce me uhvati :/ za dva mjeseca ce bit dvi god da radimo na bebici i tako... godine idu mi ne postajemo nista mlađi... i nemojte mi sad o onom da je sve to u glavi hah, u glavi imam 25  al biologija je neumoljiva .

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.