T.loza hmmm mozda trakicama nisi uspjela uhvatiti porast lh a mozda je O bila, bas me zanima sto ce ti tempica pokazarti.
Hvala💝
Curka93 jooj nadam se da ne znaci da ce M doći nego da je implantacija u pitanju🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
T.loza hmmm mozda trakicama nisi uspjela uhvatiti porast lh a mozda je O bila, bas me zanima sto ce ti tempica pokazarti.
Hvala💝
Curka93 jooj nadam se da ne znaci da ce M doći nego da je implantacija u pitanju🤞🤞🤞
Curka i ja se pridruzujem Bellinim zeljama 🙏
Svim hopsalicama drzim fige da se mrvice prime, lijepo ste to pokrile 😊😊😊
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Dobro jutro, drage cure 🙂
Ja ne piskim trakice danas jer sam jucer trpila 3 sata, popiskila se, umocila trakicu i bacila urin. No, nisam valjda dobro umocila i nista se sa trakicom nije dogadalo 😂 onda sam bila nestrpljiva i pisnula jos jednu za pola sata, bilo mi urin preslab naravno. A nisam doma i samo sam te 2 uzela sa sobom 😁 nema veze, tjesim se da ce O ionako tek poslije 15dc, pratit cu u meduvremenu.
.
Tommy draga, ovo ti zvuci skolski! Nadam se da ce ishod biti najbolji loguci ❤️
Lozaa, Martyy 🤪❣️ a cujte... Zabetonirat pa nek se vataju... Evo danas me desni jajnik probasa i to pošteno...moj dragi mi je sinoć već reko da sam trudna, pošto sam htjela jest paradajz i luk u ponoć🤣🤣al sam mu objasnila da to bas i neide tako odmah🤣🤣🤣al ne, ipak je reko to je to... 🙆♀️🙆♀️🙆♀️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Curka nista nije gotovoooo...🤞🤞🤞
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
TRUDNE SMO DOK SE NE DOKAŽE SUPROTNOOO!! 🤞🤞❣️❣️❣️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Lozaa, Martyy 🤪❣️ a cujte… Zabetonirat pa nek se vataju… Evo danas me desni jajnik probasa i to pošteno…moj dragi mi je sinoć već reko da sam trudna, pošto sam htjela jest paradajz i luk u ponoć🤣🤣al sam mu objasnila da to bas i neide tako odmah🤣🤣🤣al ne, ipak je reko to je to… 🙆♀️🙆♀️🙆♀️
a tko si ti da mu proturiječiš
curka šta nije rano za mengu? hmmmmm.. drzim fige da se tek nešto mučkaa
ja cure neznam što da mislim.. imam opake menga grčeve, toliko da sam gledala dali mi je kad lutealna trajala 10 dana haah
ako se sam ja sad T 1.ću nazvat gin da mi prepiše Duphaston i onda 2. plakat ću bar 3 dana hahaha i pol 3. dr.koji je izvadio polip odnijet ću mu kobasice, vino i domaće rezance hahahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommy 🙂❤️ jesi kakve lijekove ili dobila prilikom uklanjanja polipa nesto sto inace ne? Ja se bas nadam da je T, samo se nadam da ti nesto nije poremetilo ciklus. Ako si dobila samo onu anestezijicu pri uklanjanju polipa, to ti ne bi trebalo utjecati na ciklus.
Znači zuzujalica nisi još oićnu 😛 piški ti čim dođeš doma da ne propustiš nešto.
Tommy kako pričaš o svojim simptomima i ja ću kraj tebe zatrudnit od sreće 🙏🙏🙏
.
Btw jučer sam čitala za ovaj emoticon 🙏 da je to zapravo "high five" 😂😂😂 meni je to praying tako da ne bude nesporazuma!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tommy 🙂❤️ jesi kakve lijekove ili dobila prilikom uklanjanja polipa nesto sto inace ne? Ja se bas nadam da je T, samo se nadam da ti nesto nije poremetilo ciklus. Ako si dobila samo onu anestezijicu pri uklanjanju polipa, to ti ne bi trebalo utjecati na ciklus.
ma ništaaa.. nisam ni inekciju dobila, već je samo namazao sa nečim da umrtvi..bar je meni tak izgledalo hahha
nema mi šta poremiti ciklus, to sam i ja pomislila.. čak nisam ni krvarila poslije uklanjanja beštije..
no opet.. nikad se nezna..
nisam išla za tim pa nisam pitala..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji