Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    06. Ožujak 2021. 12:50

Tonxi sretno na pregledu i javi kako je prošlo! 🙏 da gospoja ni ne dođe :D
    .
    Lindsay što se mene tiče zanima me sve kroz što prolaziš i ne bi htjela da se zatvoriš u sebe u ovakvom trenutku. Slobodno podijeli s nama, bit će mi drago. Nema plašenja pa mi smo već dovoljno izbezumljene! Jedino čega se zaista bojim to je porod, al o tome ćemo na nekoj drugoj temi 😁 šaljem ti zagrljaj i poljubac 🤗🤗🤗🤗😘😘

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    06. Ožujak 2021. 12:52

a nema teorije da ću ja jednom poslat u poruci cijelu svoju misao... Htjela sam reći tommy da se tvoj muž sekira kad zakasni s terapijom 7 minuta, evo ovaj moj okasnio 5 sati 🙄

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lindsay
    06. Ožujak 2021. 12:56

t.loza

.
    Lindsay što se mene tiče zanima me sve kroz što prolaziš i ne bi htjela da se zatvoriš u sebe u ovakvom trenutku. Slobodno podijeli s nama, bit će mi drago. Nema plašenja pa mi smo već dovoljno izbezumljene! Jedino čega se zaista bojim to je porod, al o tome ćemo na nekoj drugoj temi 😁 šaljem ti zagrljaj i poljubac 🤗🤗🤗🤗😘😘

I ja tebi puse i zagrljaj, hvala ti.

Tonxi
    06. Ožujak 2021. 13:02

t.loza

.

Hvala draga ja se nadam da ce bit sve ok nekako se plasim em sta bi mi bila prva trudnoća ako zatrudnim 32g te upalice neke sta sam imala uf.....

Bella🌟
    06. Ožujak 2021. 13:21

Tonxi

t.loza

.

Hvala draga ja se nadam da ce bit sve ok nekako se plasim em sta bi mi bila prva trudnoća ako zatrudnim 32g te upalice neke sta sam imala uf…..

Dobrodosla i sretnoo🤗🤗😘😘
    Lindsay draga, samo hrabro i to se mene tice slobodno piši sve što prolaziš❤❤ navijamo za malu mrvicu💛💛💛

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Tonxi
    06. Ožujak 2021. 13:25

Bella🌟

Tonxi

t.loza

.

Hvala draga ja se nadam da ce bit sve ok nekako se plasim em sta bi mi bila prva trudnoća ako zatrudnim 32g te upalice neke sta sam imala uf…..

Dobrodosla i sretnoo🤗🤗😘😘
    Lindsay draga, samo hrabro i to se mene tice slobodno piši sve što prolaziš❤❤ navijamo za malu mrvicu💛💛💛

Hvala ti ♥️

Tonxi
    06. Ožujak 2021. 13:28

Da li ijednoj od vas tako te upale zadavale muke?zar je tako tesko zatrudniti 🤣🤣🤣🤣?

06. Ožujak 2021. 14:03

Tonxi

Da li ijednoj od vas tako te upale zadavale muke?zar je tako tesko zatrudniti 🤣🤣🤣🤣?

Nisam imala upale od svoje 22e god.  Tako da neznam.. a to se i ja pitam - gledam šogorica otisla radit u austriju nije bila tamo ni 15 dana ostala trudna , nakon što je rodila nakon 3 mj opet isprve. Jedna frendica hop iz prve, druga frendica hop iz prve  bome moj dragi cemo se namuciti. 😀

RiO MArE🐟😅❣️
    06. Ožujak 2021. 14:43

Dada_27

Tonxi

Nisam imala upale od svoje 22e god. Tako da neznam.. a to se i ja pitam - gledam šogorica otisla radit u austriju nije bila tamo ni 15 dana ostala trudna , nakon što je rodila nakon 3 mj opet isprve. Jedna frendica hop iz prve, druga frendica hop iz prve bome moj dragi cemo se namuciti. 😀

I mi ćemo ženice moj jakooo brzooo,, samo ne padati psihički.. ❣️❣️
    Lozaaaa. Evoo moja građanska duznost🤞🤪

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Tonxi
    06. Ožujak 2021. 15:09

Sve okolo bum ostadoše trudne 🤷🏼 a mi ovamo muku mucimo i nadamo se ❤️.Ali taj osjećaj kad test polaze negativno....uzasan i kroz glavu 100pitanja 🥺🥺🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.