Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    06. Ožujak 2021. 10:41

Angel ovdje ima toliko strategija da možeš birati 😋 ako ti je pouzdana app možeš svaki dan sad, kao da će nešto loše biti iz toga :D

Zuzujalice moja, malo si me rastužila kad si rekla da ti pada entuzijazam. Nadam se da griješiš. Neću ti govoriri da ne otpisuješ ciklus sada kad sam ja svoj prošli otpisala na 13dc još, a ne bi bila licemjer 😁 a to za kolegicu što kažeš, ja se bojim svog predosjećaja... Ne želim vamo širiti negativu, al npr baš sam jučer mužu malo oplakala jer se rodila beba u seriji (🙄) i rekla mu kako me ne sekira ovaj period pauze, ali što kad je kao sve okej i opet niz neuspješnih ciklusa? Pa ovaj prvi će me satrat.
    Zato se stvarno divim tommy koja je valjda svaki ciklus izložena ekstremnim događajima - trudna, pa biokemijska, pa ide na inseminaciju, pa polip. Ženo zaista se nadam da je sad drama završila i da nema više loših vijesti za tebe!
    Šaljem vam zagrljaj svima 🤗🤗🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    06. Ožujak 2021. 10:46

Angel1991

Zuzuzujalica zvuci dobar plan 😆
    Prosli mjesec smo svaki dan u plodnim danima pa nista. Tak da sad je proba na svaki drugi, il bar dan i pol 🤣

https://ibb.co/WkXGmP1 angel vjerujem da ni jedno ni drugo nije neispravno.. Samo eto... Vise sam ipak nacula da se ne smanji nikakav kvaliter.. A sad, vjerujem da cemo na sve nacine svaka pokusat, tako da podrzajem sve🤗🤞🤞
    Zuzujalice. Hvalaaa❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    06. Ožujak 2021. 10:47

Bella🌟

t.loza

vidjela sam da su cure s lh teme napravile grupu za zimske bebehttps://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/zimske-bebe-2021-22-82225 baš me zanima koja će se prva od vas preseliti tamo 🤗🤗

Prošle godine sam bila zimska beba pa mi je ta tema tako prirasla srcu ❤

eto baš ti je suđeno da budeš opet 🥰🥰 vidim sad što si napisala zuzujalici, razumijem te i u pravu si potpuno, ali npr na mene kad čujem da je neka cura koju znam ostala trudna na mene djeluje u isto vrijeme motivirajuće i demotivirajuće. Isto tako imam osjećaj da se neću uspjeti pridružiti na zimske osim kao podrška 🙍‍♀️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

06. Ožujak 2021. 10:47

Hvala cure ❤️ Oprostite ako sirim negativu, malko sam se tuzna probudila jutros, proci ce me 🙂 i ja se divim tommy i svakoj curi koja je prosla biokemijske, mpo, spontane.. stvarno ste lavice ❤️

Loza 💙😇
    06. Ožujak 2021. 10:50

zuzuzujalica

Hvala cure ❤️ Oprostite ako sirim negativu, malko sam se tuzna probudila jutros, proci ce me 🙂 i ja se divim tommy i svakoj curi koja je prosla biokemijske, mpo, spontane.. stvarno ste lavice ❤️

ti i ja smo baš tlozazazajalica, il skupa nasmijavamo ili ih sve bacimo u bed svojim raspoloženjem 😅 iskreno vjerujem više u svih vas nego u sebe

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

I da, drage, neki dan sam racunala - ako dan zaceca bude 18.3. ili kasnije, ide u zimske bebe 🙂❤️

Angel 🌼

RiO MArE🐟😅❣️

Angel1991

Prosli mjesec smo svaki dan u plodnim danima pa nista. Tak da sad je proba na svaki drugi, il bar dan i pol 🤣

https://ibb.co/WkXGmP1 angel vjerujem da ni jedno ni drugo nije neispravno.. Samo eto… Vise sam ipak nacula da se ne smanji nikakav kvaliter.. A sad, vjerujem da cemo na sve nacine svaka pokusat, tako da podrzajem sve🤗🤞🤞
    Zuzujalice. Hvalaaa❣️

Mi skoro pa mozemo skupa pisat 😆

06. Ožujak 2021. 10:52

Tloza ima neka tajna veza izmedu nas dvije, jos najbolje da se ispostavi da se znamo u stvarnom zivotu 😂❤️ I ja vjerujem u sve, i kad god netko pita kad da hopsa, uvijek znam odgovor. A u svoj kalendar blejim svaki dan ko tele u sarena vrata 😂😂😂

RiO MArE🐟😅❣️
    06. Ožujak 2021. 10:58

Angel1991

RiO MArE🐟😅❣️

Angel1991

https://ibb.co/WkXGmP1 angel vjerujem da ni jedno ni drugo nije neispravno.. Samo eto… Vise sam ipak nacula da se ne smanji nikakav kvaliter.. A sad, vjerujem da cemo na sve nacine svaka pokusat, tako da podrzajem sve🤗🤞🤞
    Zuzujalice. Hvalaaa❣️

Mi skoro pa mozemo skupa pisat 😆

Dogovorit cemo  se pa možemo 🤗🤗🤗 hehhehe❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    06. Ožujak 2021. 11:00

zuzuzujalica

Tloza ima neka tajna veza izmedu nas dvije, jos najbolje da se ispostavi da se znamo u stvarnom zivotu 😂❤️ I ja vjerujem u sve, i kad god netko pita kad da hopsa, uvijek znam odgovor. A u svoj kalendar blejim svaki dan ko tele u sarena vrata 😂😂😂

Heheh baš tako. Kad ćeš piškit danas trakicu? 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.