Ja sam si super za neko cudo…al uopće nemam osjecaj kao da cu dobit…sad osjetljivost testa bio je 20 i radila sam ga popodne
Onda se drzimo toga da neces… Ma ja znam da neces.. 🤞🤞🤞❣️
🤣🤣🤣Dakle umirem na ovo: slobodno vrijeme-ribar 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣To kad su ribe bile aktualne...🐟😬😬 Alii psssttz ovdke ne smijemo o ribama 🤣🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ja sam si super za neko cudo…al uopće nemam osjecaj kao da cu dobit…sad osjetljivost testa bio je 20 i radila sam ga popodne
🤣🤣🤣To kad su ribe bile aktualne…🐟😬😬 Alii psssttz ovdke ne smijemo o ribama 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣A jesi luda🤣🤣🤣🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
🤣🤣🤣To kad su ribe bile aktualne…🐟😬😬 Alii psssttz ovdke ne smijemo o ribama 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣A jesi luda🤣🤣🤣🤣🤣
🤪A danas je neko zatisjeeee🤔🤔
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Meni je preostalo pitanje. Mozda da promijenim posao i grad možda to utjece na mene . 😅🤣 eto danas divan i suncan dan. 😀
🤣🤣🤣 Do tud si dosla cak.. 🙆♀️
A da razmisljala sam o tome 🤣 možda i ja moram otic i promjenit okolinu 🤣
Danas , uz ovo sunce ja sam toliko živčana. Tj odjednom me puca sve.. i onda mi se stalno nešto jede ... toliko me nije ni u pmsu znalo prije pucati.. ali najsmijesnije od svega..danas idem radit nam rucak ... i ovaj moj taman dosao i osjetio miris kupusa i doslo mu slabo ( zapekla kupus) i digo mu se zeludac. Pa sam se pocela smijati da nije možda on trudan umjesto mene. Na kraju mu radila drugo za rucak a ja pojela ovo 🤣
Danas , uz ovo sunce ja sam toliko živčana. Tj odjednom me puca sve.. i onda mi se stalno nešto jede … toliko me nije ni u pmsu znalo prije pucati.. ali najsmijesnije od svega..danas idem radit nam rucak … i ovaj moj taman dosao i osjetio miris kupusa i doslo mu slabo ( zapekla kupus) i digo mu se zeludac. Pa sam se pocela smijati da nije možda on trudan umjesto mene. Na kraju mu radila drugo za rucak a ja pojela ovo 🤣
hehehe možda to krivo radite 😋😋😋
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Danas , uz ovo sunce ja sam toliko živčana. Tj odjednom me puca sve.. i onda mi se stalno nešto jede … toliko me nije ni u pmsu znalo prije pucati.. ali najsmijesnije od svega..danas idem radit nam rucak … i ovaj moj taman dosao i osjetio miris kupusa i doslo mu slabo ( zapekla kupus) i digo mu se zeludac. Pa sam se pocela smijati da nije možda on trudan umjesto mene. Na kraju mu radila drugo za rucak a ja pojela ovo 🤣
Možda je on unaprijed preuzeo simptome i svw te slatke muke na sebe... 😊❣️Divan muškarac🎉🎉
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
RiO MArE to sam mu rekla pa me blijedo gledao 🤣🤣 rekla sam mu da čak postaje takvi slučajevi .. pa je rekao da pričam gluposti 🤣 možda je baš on moj vijesnik proljeća..hm..plusa 🤣
RiO MArEto sam mu rekla pa me blijedo gledao 🤣🤣 rekla sam mu da čak postaje takvi slučajevi .. pa je rekao da pričam gluposti 🤣 možda je baš on moj vijesnik proljeća..hm..plusa 🤣
Ahhh njima nesto utuviti... Ajde neka tebi bude da je takoo
.. 🤞🤞Sve je moguće ovdje kod nas...
Muz neće jede kupus-JESAM LI TRUDNA? 🤣🤣🤣
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟