Jutro cure moje drage ☕
Belinda bila je ovulacija još prije 10 dana, jutros je bio piss day 😒
Marty i Bella hvala dušice šta pitate za mene 😘🤗 Nažalost ne stignem vas više pratiti toliko kroz dan, preuzimam posao od kolege koji ide ča a istovremeno puno se tipka i ja dok dođem nema više smisla da napišem nešto nakon 10+ stranica 😁
Jutros je bio red na mene da piškim, test naravno negativan i neću lagati da iako nije bilo fizičkih simptoma, imala sam neki osjećaj da bi mogao biti plus ali na kraju opet roge🤘. Naravno da sam ostala cool sve dok nisam počela rovariti po instagramu gdje je svaka druga objava ili slika vezana za trudnoću, gender reveal i slično i tu sam se jednostavno slomila. Sve šta sam se zapitala dok sam tulila mužu znate i same jer je nekolicina vas prošla kroz to i odgovora za to za sada nemamo osim da trebamo biti strpljive i "opustiti se" 😒 a to je lakše reći nego napraviti, zar ne?
Da skratim priču, čekam da dođe menga pa da ti Bellanapišem novi datum kad ne bi trebala dobiti i onda ću se malo povući sa foruma. Čitati ću vas i dalje, ako me budete dozivale naravno da ću vam se javiti i veseliti ću se svakom plusiću koje budete ugledale, a sigurna sam da će ih biti jako puno 😘
Sve ste predivne žene i prirasle ste mi srcu svaka na svoj način, pa ako me netko od vas želi kontaktirati (staviti ću svoj mail u potpisu) rado ću vas dodati na jednu od svojih društvenih mreža🤗
Pusa svima i ispričavam se na dugom postu, inače nisam takva 😝 Uživajte u vikendu sa vašim polovicama ❤️
Monstera draga grlim te jako 💕💕💕💕 tocno znam kako se osjećaš i milsim da će ti pomoći odmah od foruma,meni je. Mislimo na tebe,pitat cemo za tebe i navijati ❤ drži se,isplači se i fokusiraj na nešto drugo(opet iz vlastitog iskustva,meni je pomoglo, i to ne znaci da nećeš više razmišljati uopće). Ako ne ovaj,želim da ti slijedeći ciklus bude dobitan i da svu ovu tugu,suze,bijes i ostalo možeš ostaviti iza sebe. Sretnooo i drži se 😘💓💓❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dobro jutro 💕
Evo slikice mog kalendara, oznaceno kvacicama smo pokrili. Ciklus mi varira od 31 do 34 dana.. Sto mislite sad dalje? 08.03.? 🤣😆
https://ibb.co/5csrrgQ
Hops hops i samo hops... Sto vise🤗🤗🤗🙆♀️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Dobro jutro 💕
Evo slikice mog kalendara, oznaceno kvacicama smo pokrili. Ciklus mi varira od 31 do 34 dana.. Sto mislite sad dalje? 08.03.? 🤣😆
Hops hops i samo hops… Sto vise🤗🤗🤗🙆♀️
Dobro jutro 💕
Hops hops i samo hops… Sto vise🤗🤗🤗🙆♀️
Poslala bi ti svoju aliku ali blage nemam kakoooo🤭🤭🤔🤔
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Monstera ❤️ Tebi se svakog dana bas razveselim 🙂 javit cu ti se na mail kad budem pri kompu, pa se cujemo. 🙌🏻 Razumijem pauzu od foruma, ja sam od 11 mj do danas imala sve moguce faze - od svakodnevnog pisanja tu, do odustajanja i nejavljanja po par dana. Grlim te! ❤️
.
Ostale curke - na plusicima sam cestitala, za svaku M mi je bas zao 😢
.
Meni lagano isto pda entuzijazam 😁 bas neki dan pricam s kolegicom koja je rodila u 38 godini - ona je jednostavno u dubini duse znala da nece biti nikakvih problema, bila smirena, i zatrudnila u drugom ciklusu pokusavanja. Ja se bas bojim jer je kod mene suprotno, ja nekako oduvijek mislim da cu tesko ostati trudna i bas me brine moj pesimizam po tom pitanju.
RioMare uploadas slikicu na https://imgbb.com/ i onda zalijepis link tu. 🙂
Dobro jutro 💕
Ja bi 7.3.😁
Angel ako je izvedivo - 7.3. ujutro i 8.3. navecer 🙂 tako bih ja u idealnim uvjetima 🙂
Meni lagano isto pda entuzijazam 😁 bas neki dan pricam s kolegicom koja je rodila u 38 godini - ona je jednostavno u dubini duse znala da nece biti nikakvih problema, bila smirena, i zatrudnila u drugom ciklusu pokusavanja. Ja se bas bojim jer je kod mene suprotno, ja nekako oduvijek mislim da cu tesko ostati trudna i bas me brine moj pesimizam po tom pitanju.
Probaj si dati u zadatak onda da smanjiš pesimizam i povećaš optimizam. Zašto ne bi i ti mogla biti trudna? Ima svakakvih priča i ljudsko tijelo je fenomenalno i nema razloga zašto i ti ne bi mogla. Cak i ako je put duži i teži ne znači da ne možeš. Možeš i budeš. Tvoje tijelo isto može to i bude. I takav mindset njeguj❤
vidjela sam da su cure s lh teme napravile grupu za zimske bebehttps://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/zimske-bebe-2021-22-82225 baš me zanima koja će se prva od vas preseliti tamo 🤗🤗
Prošle godine sam bila zimska beba pa mi je ta tema tako prirasla srcu ❤
Zuzuzujalica zvuci dobar plan 😆
Prosli mjesec smo svaki dan u plodnim danima pa nista. Tak da sad je proba na svaki drugi, il bar dan i pol 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji