Sandricak i ja sam 7 dpo. I samo me lijeva cica boli. A bradavice nesmijem taknut. U sluz se ne razumijem al cula sam da moze znacit implantacijska sluz. Nemoj me uzet za rijec. Nisam doktor. Moja sluz je nikakva nakon briseva od jicer cak me i raskrvarila ginekologica.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sandricak i ja sam 7 dpo. I samo me lijeva cica boli. A bradavice nesmijem taknut. U sluz se ne razumijem al cula sam da moze znacit implantacijska sluz. Nemoj me uzet za rijec. Nisam doktor. Moja sluz je nikakva nakon briseva od jicer cak me i raskrvarila ginekologica.
Jaoo neka bude to. Kako bi bilo lepoo 🥰😁
Boze, sta je tim doktorkama,kako su tako nemilosrdne . Ufff 🤨😐
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Drage zenice, pisala sam vam ujutro, tj stavila test di se vidla slaba crtica bila sam nestrpljiva i danas popodne napravila digitalni test i dosao mi je plus ko kuca (2-3 tjedna.) Hvala vam svima na podrsci,pratim vas i dalje i drzim palceve za sto vise plusica🙏🍀🍀🥰
https://ibb.co/KzxBkrG
Cestitaaaam ❤
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Zoezoe čestitam ti na lijepom plusu 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Garava, Zoe, čestitke od ❤!
Kad stignete, napišite svoju dobitnu taktiku za nas koje je još nismo pronašle 😊.
Sretno curke drage!
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
E sada od reda,
Zujazujalica, t.loza mislim da ove kracenice iliti upute treba staviti u novu temu na prvu stranicu😂😂 Najdrazi mi je golub me krivo pogledao i bol u ramenu! Totalno se vidim u tome!
Tommyne smijem uopce guglat polip ali po tvom opisu to je ko neka bradavica? Drago mi je da je rijeseno. To sto je zuto tijelo tu, to znaci da je bila ovulacija?? Jeste se ovaj mjesec pazili ili?
Anci, odmori se i opusti kolko mozes. Nemoj biti stroga prema sebi😘 (to ja sebi govorim stalno kad mi neko kaze da se opustim a najradje bi rekla odje😂)
Bella, meni se cini tamna trakica. Mogla bi nocas/sutra.
Monstera ima li kakvih simptoma kod tebe, jel bila O?
…
Cestitke sam vec napisala, ako sam nekog zaboravila, najte se ljutit😘😘
Hahahau nemoj guglati 😂😂 ma kao veca bradavica..ovo je bilo velicine nabubrene riže. Baby polip hahaha ma pokrili smo ovaj ciklus. Dada zuto tijelo znaci da je bila ovulacija,e sad budemo vidjeli kakva haha
Kako si ti?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommythanks super sam. Petak je i tek je menga gotova tako da je ovo najbolja faza mene.
Btw danas je M imao teoriju da mi sve krivo radimo. Treba cekat 3 dana i onda se keksnut a ja njega jadnog tjermsvaki dan plodnih dana. Pao je dogovor da cemo ovaj mjesec po njegovom.
Zakljucio je da ako je za 3 dana apstinencije njegov spermij savrsen, i mi cekamo 3 dana do peaka. A onda u napad. Eto strategije ako se netko jos zeli u to pouzdat
odlična ideja, to je i meni palo na pamet kad je neka cura ovdje napisala da apstinencija pred spermiogram mora biti 3-5/7 dana. Msm si 5 dana je malo puno i da čekaju u zasjedi, a tri nekako taman. Nažalost nismo to stigli probati ali budemo kad nastavimo pokušavati 😁 tebi želim svuuuu sreću i da vam ta strategija uspije ❤️
.
Cure sad sam se sjetila da je nekome stigao nalaz muževog spermiograma, ako se ne varam, i da je sve u redu. Ispričavam se jer sam zaboravila ime, ali odlične vijesti, drago mi je zbog toga :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tommythanks super sam. Petak je i tek je menga gotova tako da je ovo najbolja faza mene.
Btw danas je M imao teoriju da mi sve krivo radimo. Treba cekat 3 dana i onda se keksnut a ja njega jadnog tjermsvaki dan plodnih dana. Pao je dogovor da cemo ovaj mjesec po njegovom.
Zakljucio je da ako je za 3 dana apstinencije njegov spermij savrsen, i mi cekamo 3 dana do peaka. A onda u napad. Eto strategije ako se netko jos zeli u to pouzdat
Najjednostavniji odgovor je - što više, to bolje, tako da su česte predrasude da ne treba imati češće odnose od svaka dva dana 'da se sjeme oporavi', što često čujemo kao pogrešno objašnjenje preporuke. U slučajevima normalnog nalaza spermiograma, nema potrebe od pauza, već sve prema individualnim mogućnostima i sklonostima", objašnjava ginekolog.🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Negdje sam na puno clanaka naisla da ne opada kvalitet spermića....
Ma sto vise to bolje🤗🤗🤗🤪🤪🤪🤪
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Kad smo kod teorije koliko cesto hopsati, svatko ima svoju teoriju 😂😂 ja nekako vjerujem da treba kroz mjesec “odrzavati i trenirati” vojnike da svaka 3-4 dana “izadu na teren”, a za vrijeme O da treba biti “vojna akcija” svaki dan. Kad je rat, rat je 😁 doduse, ne vjerujte mi, nije mi se nijedan vojnik proslavio na bojnom polju.
Rio Mare, i ja sam to citala - ne bas to ali to:) zato smo i do sada isli svaki dan🤷♀️
Belinda, zuzujalica… Slažem se ja i sa jednom i sa drugom...
Stalno kroz mjesec al kad se raketira se raketira... A to da nam nije uspjelo stoji nooooo ni nece ako nismo u "vojnoj akciji" ksd treba kako kaže naša zujalica🤪🤪😇😇😇🤞🤞❣️
Al mislim da je svakoj jasno već kad, kako i zasto treba....
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji