Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    05. Ožujak 2021. 21:25

t.loza

buhtlica23

▪Marty

buhtlica23

Hejhejhej, evo mene ko za mene pita 😁😅
    Danas mi je bio jedan vrlo vrlo vrlo naporan dan, ludnica na poslu, natakanje vrkutom,pispis svakih 10 min, dodemo kuc,sjednemo malo se ljubakamo skoro hopsic kad odjednom ding-dong cujemo mii stiglii nadamo se da ne smetamo 🤯😤
    Dosli nam kumovi iz Zg, ono opsovala sma sve sto sam mogla opsovat u tom trenutku i tek sad smo ih se rijesili. Sva sreca pa iscekujem M svaki dan sad pa nije neki vazni dan oko O. Ali vec sam imala scenari u glavi kako bi im glavu odrubila da mi se desi da uhvatim pik neki i da mi tako neko dode. Mislim da m nebi otvorila 🤣🤣

😂😂😂 ajd sad na hops! 🤗😘

Ma sad gotovo,ubili su mi volju za zivotom, a bogme i njemu. Jadan je sjedio za stolom nije se smio dic jedno 10 min 😅🤣
    Faca-neprocjenjivo 🤣🤣🤣🤣🤣

ono kad se ne smiješ dić a ne možeš se ni spustit 🙄😂😂😂

aaaaa 😂 e a pogotovo situacija u moruuu ili bazenu😂 kad se mazis u vodi...hmm nezgodno 😜

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Loza 💙😇
    05. Ožujak 2021. 21:45

▪Marty

t.loza

buhtlica23

▪Marty

buhtlica23

Danas mi je bio jedan vrlo vrlo vrlo naporan dan, ludnica na poslu, natakanje vrkutom,pispis svakih 10 min, dodemo kuc,sjednemo malo se ljubakamo skoro hopsic kad odjednom ding-dong cujemo mii stiglii nadamo se da ne smetamo 🤯😤
    Dosli nam kumovi iz Zg, ono opsovala sma sve sto sam mogla opsovat u tom trenutku i tek sad smo ih se rijesili. Sva sreca pa iscekujem M svaki dan sad pa nije neki vazni dan oko O. Ali vec sam imala scenari u glavi kako bi im glavu odrubila da mi se desi da uhvatim pik neki i da mi tako neko dode. Mislim da m nebi otvorila 🤣🤣

😂😂😂 ajd sad na hops! 🤗😘

Ma sad gotovo,ubili su mi volju za zivotom, a bogme i njemu. Jadan je sjedio za stolom nije se smio dic jedno 10 min 😅🤣
    Faca-neprocjenjivo 🤣🤣🤣🤣🤣

aaaaa 😂 e a pogotovo situacija u moruuu ili bazenu😂 kad se mazis u vodi…hmm nezgodno 😜

Baš zbog takvih situacija treba ljudima zabraniti da rone u moru, svašta gledaju 😂 u periodu kad nismo radili na bebi, dragi je imao top izjavu kad smo ostali sami na plaži "ajmo nahranit ribice" 😂😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    05. Ožujak 2021. 22:13

t.loza

▪Marty

t.loza

buhtlica23

▪Marty

buhtlica23

😂😂😂 ajd sad na hops! 🤗😘

Faca-neprocjenjivo 🤣🤣🤣🤣🤣

aaaaa 😂 e a pogotovo situacija u moruuu ili bazenu😂 kad se mazis u vodi…hmm nezgodno 😜

Baš zbog takvih situacija treba ljudima zabraniti da rone u moru, svašta gledaju 😂 u periodu kad nismo radili na bebi, dragi je imao top izjavu kad smo ostali sami na plaži "ajmo nahranit ribice" 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    05. Ožujak 2021. 22:17

zuzuzujalica

Moje trakice nisu el-ha, nego el-hahahahaha 😂
    Ali mislim da se bude!
    https://ibb.co/CH6gQnQ

Lijepo tamne, uskoro će👌👌

Bella🌟
    05. Ožujak 2021. 22:20

▪Marty

mene ubija lijevi jajnik, nije me nikad tako, inace o jako rijetko osjetim, skoro nikad.. pa mi je ovo nesto novo 🤷
    kaj se tice strategija.. ja se vise ne mucim, jer smo sve isprobali🙈 i svaki dan, i svaki drugi, i svaki drugi pa sve plodne, i cuvanje 4 dana pa paljba na pik.. te cikle te ananase te noge u zrak itd itd.. eto ne znam kaj bi rekla stvarno.. osim sretno svima kak.god hopsate 😁🤞❤

Marty sad idemo u odbrojavanje. Super ste pokrili i nadam se da je vaše vrijeme došlo.❤ 
    ove roze trakice bi valjalo probati. Mislim da cu ih naruciti za slijedeci ciklus. Iako se nadam da nam nece trebati više .

curka93
    05. Ožujak 2021. 22:34

Cureee cestitam na +....ja jos nisam prokrvarila...sva sam nekako zivcana . Posvadjala sam se s direktoricom i vidim da sve primam jako k srcu 🤦🤦🤦🤦....nezz ni ja sama al nisam kupila test🤦danas sam 12 dpo

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Loza 💙😇
    05. Ožujak 2021. 22:34

Bella🌟

▪Marty

mene ubija lijevi jajnik, nije me nikad tako, inace o jako rijetko osjetim, skoro nikad.. pa mi je ovo nesto novo 🤷
    kaj se tice strategija.. ja se vise ne mucim, jer smo sve isprobali🙈 i svaki dan, i svaki drugi, i svaki drugi pa sve plodne, i cuvanje 4 dana pa paljba na pik.. te cikle te ananase te noge u zrak itd itd.. eto ne znam kaj bi rekla stvarno.. osim sretno svima kak.god hopsate 😁🤞❤

Marty sad idemo u odbrojavanje. Super ste pokrili i nadam se da je vaše vrijeme došlo.❤
    ove roze trakice bi valjalo probati. Mislim da cu ih naruciti za slijedeci ciklus. Iako se nadam da nam nece trebati više .

baš sam ti htjela reći da ko zna kad će ti biti sljedeći ciklus, ne planiraj 9mj unaprijed 🤗😘

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    05. Ožujak 2021. 23:38

Bella🌟

▪Marty

ma cekam ja tebe jos sutra pa onda idemo u odbrojavanje💜🤞 i daa, slazem se s lozicom, pusti roze trakice..radije provjeri dal su ti hcg-i spremni.. nadam se da ti lh trakice vise nece trebati ove godine uopce! jaako navijam za tvoj ➕ ili II🤞 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    05. Ožujak 2021. 23:40

curka93

Cureee cestitam na +….ja jos nisam prokrvarila…sva sam nekako zivcana . Posvadjala sam se s direktoricom i vidim da sve primam jako k srcu 🤦🤦🤦🤦….nezz ni ja sama al nisam kupila test🤦danas sam 12 dpo

aaa nemoj zezati, ujutro brzo po test.. cekamoo i drzim 🤞🤞🤞 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Inna_92
    06. Ožujak 2021. 00:10

Garava zoeeuzoee, čestitam! 🥰

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.