Hejhejhej, evo mene ko za mene pita 😁😅
Danas mi je bio jedan vrlo vrlo vrlo naporan dan, ludnica na poslu, natakanje vrkutom,pispis svakih 10 min, dodemo kuc,sjednemo malo se ljubakamo skoro hopsic kad odjednom ding-dong cujemo mii stiglii nadamo se da ne smetamo 🤯😤
Dosli nam kumovi iz Zg, ono opsovala sma sve sto sam mogla opsovat u tom trenutku i tek sad smo ih se rijesili. Sva sreca pa iscekujem M svaki dan sad pa nije neki vazni dan oko O. Ali vec sam imala scenari u glavi kako bi im glavu odrubila da mi se desi da uhvatim pik neki i da mi tako neko dode. Mislim da m nebi otvorila 🤣🤣
😂😂😂 ajd sad na hops! 🤗😘
Ma sad gotovo,ubili su mi volju za zivotom, a bogme i njemu. Jadan je sjedio za stolom nije se smio dic jedno 10 min 😅🤣
Faca-neprocjenjivo 🤣🤣🤣🤣🤣
ono kad se ne smiješ dić a ne možeš se ni spustit 🙄😂😂😂
aaaaa 😂 e a pogotovo situacija u moruuu ili bazenu😂 kad se mazis u vodi...hmm nezgodno 😜
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Danas mi je bio jedan vrlo vrlo vrlo naporan dan, ludnica na poslu, natakanje vrkutom,pispis svakih 10 min, dodemo kuc,sjednemo malo se ljubakamo skoro hopsic kad odjednom ding-dong cujemo mii stiglii nadamo se da ne smetamo 🤯😤
Dosli nam kumovi iz Zg, ono opsovala sma sve sto sam mogla opsovat u tom trenutku i tek sad smo ih se rijesili. Sva sreca pa iscekujem M svaki dan sad pa nije neki vazni dan oko O. Ali vec sam imala scenari u glavi kako bi im glavu odrubila da mi se desi da uhvatim pik neki i da mi tako neko dode. Mislim da m nebi otvorila 🤣🤣
😂😂😂 ajd sad na hops! 🤗😘
Ma sad gotovo,ubili su mi volju za zivotom, a bogme i njemu. Jadan je sjedio za stolom nije se smio dic jedno 10 min 😅🤣
Faca-neprocjenjivo 🤣🤣🤣🤣🤣
aaaaa 😂 e a pogotovo situacija u moruuu ili bazenu😂 kad se mazis u vodi…hmm nezgodno 😜
Baš zbog takvih situacija treba ljudima zabraniti da rone u moru, svašta gledaju 😂 u periodu kad nismo radili na bebi, dragi je imao top izjavu kad smo ostali sami na plaži "ajmo nahranit ribice" 😂😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
😂😂😂 ajd sad na hops! 🤗😘
Faca-neprocjenjivo 🤣🤣🤣🤣🤣
aaaaa 😂 e a pogotovo situacija u moruuu ili bazenu😂 kad se mazis u vodi…hmm nezgodno 😜
Baš zbog takvih situacija treba ljudima zabraniti da rone u moru, svašta gledaju 😂 u periodu kad nismo radili na bebi, dragi je imao top izjavu kad smo ostali sami na plaži "ajmo nahranit ribice" 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Moje trakice nisu el-ha, nego el-hahahahaha 😂
Ali mislim da se bude!
https://ibb.co/CH6gQnQ
Lijepo tamne, uskoro će👌👌
mene ubija lijevi jajnik, nije me nikad tako, inace o jako rijetko osjetim, skoro nikad.. pa mi je ovo nesto novo 🤷
kaj se tice strategija.. ja se vise ne mucim, jer smo sve isprobali🙈 i svaki dan, i svaki drugi, i svaki drugi pa sve plodne, i cuvanje 4 dana pa paljba na pik.. te cikle te ananase te noge u zrak itd itd.. eto ne znam kaj bi rekla stvarno.. osim sretno svima kak.god hopsate 😁🤞❤
Marty sad idemo u odbrojavanje. Super ste pokrili i nadam se da je vaše vrijeme došlo.❤
ove roze trakice bi valjalo probati. Mislim da cu ih naruciti za slijedeci ciklus. Iako se nadam da nam nece trebati više .
Cureee cestitam na +....ja jos nisam prokrvarila...sva sam nekako zivcana . Posvadjala sam se s direktoricom i vidim da sve primam jako k srcu 🤦🤦🤦🤦....nezz ni ja sama al nisam kupila test🤦danas sam 12 dpo
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
mene ubija lijevi jajnik, nije me nikad tako, inace o jako rijetko osjetim, skoro nikad.. pa mi je ovo nesto novo 🤷
kaj se tice strategija.. ja se vise ne mucim, jer smo sve isprobali🙈 i svaki dan, i svaki drugi, i svaki drugi pa sve plodne, i cuvanje 4 dana pa paljba na pik.. te cikle te ananase te noge u zrak itd itd.. eto ne znam kaj bi rekla stvarno.. osim sretno svima kak.god hopsate 😁🤞❤
Marty sad idemo u odbrojavanje. Super ste pokrili i nadam se da je vaše vrijeme došlo.❤
ove roze trakice bi valjalo probati. Mislim da cu ih naruciti za slijedeci ciklus. Iako se nadam da nam nece trebati više .
baš sam ti htjela reći da ko zna kad će ti biti sljedeći ciklus, ne planiraj 9mj unaprijed 🤗😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
ma cekam ja tebe jos sutra pa onda idemo u odbrojavanje💜🤞 i daa, slazem se s lozicom, pusti roze trakice..radije provjeri dal su ti hcg-i spremni.. nadam se da ti lh trakice vise nece trebati ove godine uopce! jaako navijam za tvoj ➕ ili II🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cureee cestitam na +….ja jos nisam prokrvarila…sva sam nekako zivcana . Posvadjala sam se s direktoricom i vidim da sve primam jako k srcu 🤦🤦🤦🤦….nezz ni ja sama al nisam kupila test🤦danas sam 12 dpo
aaa nemoj zezati, ujutro brzo po test.. cekamoo i drzim 🤞🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Garava i zoeeuzoee, čestitam! 🥰
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sortiraj odgovore