Moje trakice nisu el-ha, nego el-hahahahaha 😂
Ali mislim da se bude!
https://ibb.co/CH6gQnQ
T.loza i ja sad samo vidim lozu na tvoj nik:)))
Kako si ti? Jel imas neke dodatne preglede u medjuvremenu?
popiiiij lozuu za nervozuuu 😁 a šta ću kad sam se tako udala 🙈
Jučer si objavila nalaze za spermiogram? Pa sad kad to kažeš mislim da sam to onda iskomentirala. Možda sam nešto pomiješala, popila koju lozu previše 🥴 uglavnom kako god, odlično i drago mi je,briga manje!
Ja ću kroz 5-6 dana počet piškiti lh i to je jedini plan za ovaj i sljedeći ciklus, plus bazalna :D a od pretraga početkom 4mj ću ići raditi briseve opet :)
Moje trakice nisu el-ha, nego el-hahahahaha 😂
Ali mislim da se bude!
https://ibb.co/CH6gQnQ
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
E sa zivcima sam super, ja sam trudna dok se ne dokaze suprotno 😄 samo da vise dode O, pa odbrojavanje, sad prvi put i trakice i bazalnu mjerim.
I moram reci da sam puno vise nestrpljiva nego inace. Do sad sam samo poslije O cekala M, a sad cekam O. Pa tek ooooonda nedolazak M.
E sa zivcima sam super, ja sam trudna dok se ne dokaze suprotno 😄 samo da vise dode O, pa odbrojavanje, sad prvi put i trakice i bazalnu mjerim.
I moram reci da sam puno vise nestrpljiva nego inace. Do sad sam samo poslije O cekala M, a sad cekam O. Pa tek ooooonda nedolazak M.
Eeee iz tih razloga se ja još nisam odlucila za el haj trakice, jel... 😑😑
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Garava & zoeeuzoee aaaa zenice cestitkeee!! 🎉🎉💜💜 zelim vam urednu i divnu trudnocu😍
Veroma zao mi je.. drzi se ❤
Bella evoooo tamni plavetnilo tvojee👌😍 sutra bi znaci mogao pik😊 dobro pa ste vi pohopsali, ide to vama odlicno 💜👌 e bas steta sto nemas bar jos jednu za sutra. dodi kod mene pa pisnes jednu moju rozu da vidis pikcine, ove su bas osjetljive 😉
Sarita woow evo jos jedne piskilicee 👌😁 supaac
lavanya samo da te kissnem😘😘😘
Monstera gdje si zeno? kaj ima kod tebe? 💞
RioMare bravo za tebe kaj si obavila gradansku duznost. znaci mi smo.svoje hopsnule na 14 dc 😁🤗 pratimo se daljee😘
Tommy ma nek si ti to rjesila 👌👌
Ginny ajde lakse mi je kad jos netko nije jutarnji tip heheh😜 kako si ti?
zuzuzujalice hihi vjerujem da si nestrpljiva al biit ce to uskoro..2-3 dana i onda cu ja komentirat tvoju prekrasnu pik-trakicuuu 😁💞
wonderer, t.loza ❤❤❤ lijenaOvulacijo
.
mene ubija lijevi jajnik, nije me nikad tako, inace o jako rijetko osjetim, skoro nikad.. pa mi je ovo nesto novo 🤷
kaj se tice strategija.. ja se vise ne mucim, jer smo sve isprobali🙈 i svaki dan, i svaki drugi, i svaki drugi pa sve plodne, i cuvanje 4 dana pa paljba na pik.. te cikle te ananase te noge u zrak itd itd.. eto ne znam kaj bi rekla stvarno.. osim sretno svima kak.god hopsate 😁🤞❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
e al fora je! Barem meni. Dugo sam to odgađala jer sam se bojala da ću si stvoriti veliki stres, ali nisam više nego inače. Sad mi je čak prešlo u naviku da mjerim temp čim oči otvorimi da mogu izdržati par sekundi dok ne odem u wc 😁
Sad ti gledam graf, bome baš vrkutaš! 🍵
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Hejhejhej, evo mene ko za mene pita 😁😅
Danas mi je bio jedan vrlo vrlo vrlo naporan dan, ludnica na poslu, natakanje vrkutom,pispis svakih 10 min, dodemo kuc,sjednemo malo se ljubakamo skoro hopsic kad odjednom ding-dong cujemo mii stiglii nadamo se da ne smetamo 🤯😤
Dosli nam kumovi iz Zg, ono opsovala sma sve sto sam mogla opsovat u tom trenutku i tek sad smo ih se rijesili. Sva sreca pa iscekujem M svaki dan sad pa nije neki vazni dan oko O. Ali vec sam imala scenari u glavi kako bi im glavu odrubila da mi se desi da uhvatim pik neki i da mi tako neko dode. Mislim da m nebi otvorila 🤣🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Danas mi je bio jedan vrlo vrlo vrlo naporan dan, ludnica na poslu, natakanje vrkutom,pispis svakih 10 min, dodemo kuc,sjednemo malo se ljubakamo skoro hopsic kad odjednom ding-dong cujemo mii stiglii nadamo se da ne smetamo 🤯😤
Dosli nam kumovi iz Zg, ono opsovala sma sve sto sam mogla opsovat u tom trenutku i tek sad smo ih se rijesili. Sva sreca pa iscekujem M svaki dan sad pa nije neki vazni dan oko O. Ali vec sam imala scenari u glavi kako bi im glavu odrubila da mi se desi da uhvatim pik neki i da mi tako neko dode. Mislim da m nebi otvorila 🤣🤣
😂😂😂 ajd sad na hops! 🤗😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
😂😂😂 ajd sad na hops! 🤗😘
Ma sad gotovo,ubili su mi volju za zivotom, a bogme i njemu. Jadan je sjedio za stolom nije se smio dic jedno 10 min 😅🤣
Faca-neprocjenjivo 🤣🤣🤣🤣🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
😂😂😂 ajd sad na hops! 🤗😘
Ma sad gotovo,ubili su mi volju za zivotom, a bogme i njemu. Jadan je sjedio za stolom nije se smio dic jedno 10 min 😅🤣
Faca-neprocjenjivo 🤣🤣🤣🤣🤣
ono kad se ne smiješ dić a ne možeš se ni spustit 🙄😂😂😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji