Bella a nekako sumnjam ovo je onaj gravignost ultra osijetljivosti 10. Ak on nije pokazao prvim jutarnjim sumnjam
Lalovke😂❤ Ja nisam ni skužila do sada da to piše jer i meni je normalan izraz 😆Marty😘❤
Žene, ima li koja od vas iskustva s Preseed lubrikantom? Na Amazonu ima odličnih recenzija.
😁😁😘😘😘 ajde istrazi ti to za lubric pa da i to probamo 🤗💕
Bella lajkam trakiceee ✌ ja cu mozda sutra ili prekosutra pisnut..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Skategirl zao mi je,grlim💕
Viki nisam pametna, vjerojatno bi trebalo vec pokazati,ali opet se nekako jos nadam.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Jaooo curee sva se treseem npokon sam vidila crtu kakvu sam zeljelaa da vidim evoo placem od srecee🥰🥰🥰🥰
Jutrooo ☕ bas razmisljam o ovoj teoriji 1dc,mogla bi ja po tome bit danas 14dc,ne znam ocu uspit dragog nagovorit da mi se pridruži u SI 🤣🤣🤣 ovulacija je bila prekjucer tako da je ovo samo u rekreativne svrhe 🤣🤣🤣
Apropo tog lubrikanta i ja sam citala dobre recenzije al zanima me kako funkcionira ako niste suhe dolje 🤔 ima li onda smisla uopce?
Viki grlim
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
gdje nam je lindsay? Ona kuha u svojoj novoj kuhinjici i baš ju briga :P
Lozice vojnikinjo, evo me. Sva sam u kuhinji, sta da ti kazem :P
Malo me strah iduceg ciklusa i postupka ne mogu maknuti misli s toga. A i muci me kako na poslu to zataskati, gotovo nikako. Djelatik sam bolnice, ovdje je i postupak. Na doznaci ako dobijem bolovanje ce jasno pisati dijagnoza. Glupo mi je sto svih mojih 30 kolega u kolektivu moraju znati o mojoj maternici
Naravno i šire cijela gina i tako
Baš bezveze
Malo me strah iduceg ciklusa i postupka ne mogu maknuti misli s toga. A i muci me kako na poslu to zataskati, gotovo nikako. Djelatik sam bolnice, ovdje je i postupak. Na doznaci ako dobijem bolovanje ce jasno pisati dijagnoza. Glupo mi je sto svih mojih 30 kolega u kolektivu moraju znati o mojoj maternici
Baš bezveze
Linsay sestro drzi se. A sto se tice komentara zaobidi ih. Osim toga oni kao sestre, doktori i sl. su tu da pomazu ljudima ne da razmisljaju kako napakostit nekomu nazalost jasno mi je da uvijek neko mora nesto iskomentirat, ali nedaaj se. Sve ce bit lakse kad ugledas +
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jaooo curee sva se treseem npokon sam vidila crtu kakvu sam zeljelaa da vidim evoo placem od srecee🥰🥰🥰🥰
Cestitaaaam ♥️♥️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Evo ovako prva slika je nakon 3 dana kasnjenja(ja sva uplasena treba bit tamije kad vec kasni), druga slika je nakon 5 dana kasnjenja( test jeste pozitivan ali jos uvijek mi je slika blijeda), i danas nakon 8 dana kasnjenja napokon plus kakav sam cekalaa srce mi je na mjestuu ❤🥰, ljubim vas sve i hvala sto ste bile uz mene bodrilee i dizale mee prekrasne ste sve do jednee i tu sam i pratim i pisem dalje s vama ❤
https://ibb.co/5cyjckq
https://ibb.co/bPqJfdN
Baš bezveze
Linsay sestro drzi se. A sto se tice komentara zaobidi ih. Osim toga oni kao sestre, doktori i sl. su tu da pomazu ljudima ne da razmisljaju kako napakostit nekomu nazalost jasno mi je da uvijek neko mora nesto iskomentirat, ali nedaaj se. Sve ce bit lakse kad ugledas +
Hvala buhtlice, samo da bude +
Jer ako bude - trebat ce mi malo vremena da krenem opet u ovo sve. Malo dusevnog mira.
Sortiraj odgovore
Najstariji