Dakle mene su bradavice pocele tak bolit da ih nemrem uopće dodirnuti…uz to i dalje sam naduta i prdim ko debil 🤦🤦🤦al da stvar bude bolja danas nisam mogla ici ni na WC neki zatvor 😑😑dakle toliko simptoma i na kraju nebu nis🤦🤦🤦
Topčina simptomi curka ✌️✌️✌️sad ce to, bubnula si ovaj mjesec😁
Ma mislim da bum prokrvarila...kolko sam bila optimistična sad vise nisam🤦🤦🤦 ocito je zatvor bio jucer danas sam bila ujutro ko grlica 🤣🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Dakle mene su bradavice pocele tak bolit da ih nemrem uopće dodirnuti…uz to i dalje sam naduta i prdim ko debil 🤦🤦🤦al da stvar bude bolja danas nisam mogla ici ni na WC neki zatvor 😑😑dakle toliko simptoma i na kraju nebu nis🤦🤦🤦
Ma mislim da bum prokrvarila…kolko sam bila optimistična sad vise nisam🤦🤦🤦 ocito je zatvor bio jucer danas sam bila ujutro ko grlica 🤣🤣🤣
Nisam pratila ovih dana pa nisam upućena kad bi ti tribala stić M? ... A znam osjećaj i razumijem te skroz, lako napisat budi optimistična kad i sama nebudem al ono BUDI optimistična...!! ✌️☘️🍀🐞🤓
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutro cure evo ja pisnula imala jos jednu onu trakicuu al nije prvi jutarnji i cijelu noc sam trcala na wc jer i inace imam slab mjehur..moram svakako kupiti CB I napraviti na dan ocekivane pa da vidim sta ce biti
https://ibb.co/PwhLcNm
Jel mi rano da sutra ujutro napravim test? 9 dpo sam sutra
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Jutro cure evo ja pisnula imala jos jednu onu trakicuu al nije prvi jutarnji i cijelu noc sam trcala na wc jer i inace imam slab mjehur..moram svakako kupiti CB I napraviti na dan ocekivane pa da vidim sta ce biti
https://ibb.co/PwhLcNm
Lipa sjenica😁✌️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Ma mislim da bum prokrvarila…kolko sam bila optimistična sad vise nisam🤦🤦🤦 ocito je zatvor bio jucer danas sam bila ujutro ko grlica 🤣🤣🤣
Nisam pratila ovih dana pa nisam upućena kad bi ti tribala stić M? … A znam osjećaj i razumijem te skroz, lako napisat budi optimistična kad i sama nebudem al ono BUDI optimistična…!! ✌️☘️🍀🐞🤓
A kao po aplikaciji trebala sam sutra, a po drugoj aplikaciji trebam dobiti 4.3 sad ti znaj🤦🤦🤦
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Pišniiii curkaa!! 😁✌️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Pokusavamo 12/2020
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
Anci si pogledala za onaj lab šta sam ti poslala?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Nije rano, ja sam napravila svoj tad i bila je crtica jako svijetla al uočljiva svakako dok dobro istraživaš očima 🤣😄
Anci si pogledala za onaj lab šta sam ti poslala?
jesam draga, nemam ga u svom gradu nego 150km dalje
Ajoj, ne možeš nikako uzeti slobodan dan? Ovaj moj je isto sat vremena od mog grada ali uspjela sam se dogovoriti sa šefom da odradim od doma taj dan
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji