Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    01. Ožujak 2021. 09:35

Lindsay ženooooo kuhinja je toppppp 😍😍😍 točno sam ljubomorna hahaha, eto i mene za šank na kavicu!
    Ginny ma sve ti to ignoriraj. Mene ovaj moj baca iz krajnosti u krajnost, čas je divan a čas me izbaci iz takta toliko da bi si oko iskopala od muke. Mi zapravo sve već imamo dijete/djecu samo je jedno od njih rodila naša svekrva 🙄
    Anci nekad mislim da takvi doktori ne razumiju da ti neuspjeli pokušaji imaju i psihičke posljedice na nas. Jbt pa dobro da nismo već u ludari završile od svega ovog! Njima je to možda rano da nakon 5mj pokušavanja ideš na kakve pretrage, ali zašto ne bi. Ne daj Bože da postoji neki ozbiljan problem koji se nije riješio na vrijeme jer "bilo je rano" i onda se grizemo što smo potrošile masu vremena na nešto šro nije bilo ostvarivo na taj način.
    Ja sam po tom pitanju baš zadovoljna sa svojim gin, već nakon 2 ciklusa kad sam došla mi je rekao da ćemo napraviti neke pretrage kad je već riječ o trudnoći pa da na vrijeme interveniramo ako treba. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    01. Ožujak 2021. 09:37

Lilimam ma bit će to sve u reduuuu 🥰🥰 ali te totalno razumijem to za vađenje krvi. Kad sam išla vadit krv 10min su mi tražili venu koliko sam se uspaničila, još mi kažu "gospođo malo ste blijedi", a ja si mislim dobro da sam živa uopće 😂😂😂😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

01. Ožujak 2021. 09:45

Ali prijavljujem simptome prvee.. a to je zatvore grozno ljudi moji stalno neki jogurt il nes moram pit ii bolne sise na dodiir uzasnoo bolnee da sam navecer htjela popit tabletu za bolove, temperatura i dalje 37,1 a i mucnina ujutro me ujutro uhvatila na trenutke, nesanicaa u 5 ujutro sam se probudila i cekala pola 8 da krenem na posao nebi zaspala nema sanse a sad sam umorna ko pas.. isto tako usred nocii piskenjee vec 4 dana zaredom,i osjetljivost na neke mirisee jucer sam imala osjecaj da mi cjela kuca smrdi i stalno muza ispitujem jer tebi nes smrdii a on kaze pa nista boze umisljas si... kao neka mimoza sam majke mi hahah ali nadam se da su ti svi simptomi dobri pokazatelji🤞🤞.. ps muz jos ni nezna da sam radila test  da je pozitivan ovaj put sam odlucila dok ne potvrdi ginekolgica da je sve ureduu nitkom ne govorim nistaa a ne ko prosli puta svima se izlajalaa pa pas biokemijska pa ti objasnjavaj svakom posebno uzas nema sanse vise da to dozvolim ja ni sama jos nevjerujem  u nista dok nevidim bebu na ultrazvuku i necujem srcee..

01. Ožujak 2021. 09:46

t.loza

Lilimam ma bit će to sve u reduuuu 🥰🥰 ali te totalno razumijem to za vađenje krvi. Kad sam išla vadit krv 10min su mi tražili venu koliko sam se uspaničila, još mi kažu "gospođo malo ste blijedi", a ja si mislim dobro da sam živa uopće 😂😂😂😂

Doslovno tako budeem kao krpaa nebudemo mi dobro narednih 3 dana prije neg trebam ic😅

01. Ožujak 2021. 09:51

Dobro jutro 😊😊 kako ste? Ja evo i danas malo da se javim. Ulazim vec u 6. Dan kasnjenja M. Zvala sam ginekologa, radi tek od srijede, pa sta znam, do srijede mozda i dodje 🧙‍♀️ Sinoc sam tek oko 3 zaspala, mucila se sa mislima, ionako sam se jedva rijesila anksioznosti, nadam se da me nece opet i to pokolebat. Zelim vam lijep dan! 😊☺️ Budite dobro! 

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Ožujak 2021. 09:55

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Pisnula sam i ništa 😂 idući ciklus je moj 💪🏻💪🏻
    https://ibb.co/tMyCSJt
    https://ibb.co/jMzjT8D

Joj anci možda san ja corava ali sjene su sjene😁😁✌️✌️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

RiO MArE🐟😅❣️
    01. Ožujak 2021. 09:57

curka93

Dakle mene su bradavice pocele tak bolit da ih nemrem uopće dodirnuti…uz to i dalje sam naduta i prdim ko debil 🤦🤦🤦al da stvar bude bolja danas nisam mogla ici ni na WC neki zatvor 😑😑dakle toliko simptoma i na kraju nebu nis🤦🤦🤦

Topčina simptomi curka ✌️✌️✌️sad ce to, bubnula si ovaj mjesec😁

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Lindsay
    01. Ožujak 2021. 10:01

Anci pa kad dodjes na go ovdje onda ces povaditi sve nalaze ? Ha? Hoce li to biti uskoro?
    Hvala vam svima  :*

Lindsay

Sve ste pozvane na kavu, kolače , kiflice.... Ma svasta cu vam napraviti <3

Loza 💙😇

Lilimam svaka čast kako izdržiš, što bi moja baba rekla - ja bi na lakat progovorila! 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.