Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2021. 07:10

Anci draga, potpuno te razumijem, mislim da svaki put kad bude neuspjesan ciklus, svaka od nas se ovako osjeca.. nisi sama 💔
    Napravi sve sto ti u ovom trenu treba - isplaci se, vici, galami, budi ljuta. Cak i ako ti treba, malo odi s foruma i napravi detox u glavi. Falit ces nam, ali ako ti to treba, to i napravi.
    Nadam se da znas da smo svi uz tebe i da vjerujemo u tebe.

Marinci
    01. Ožujak 2021. 07:10

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Jutro trudilice 😍
    temperatura nikad niza nije bila u sveukupnom ciklusima odkad mjerim, ide mi sve ovo na živce lagano i mjerenje tempice i trakice i to nadanje
    kako nisam jedna od tih sto neplanirano ostanu trudne 🤬 još sad kad su svi oko mene trudni i kad čujem iz prve nam uspjelo meni se duša razlomi na milijun komada
    No neću svoju tugu prenositi na vas, hvala svakoj na utjesi divne ste ❤️ Al mislim da moram malo razmislit šta kako jer ovo mi je sve već sad previše
    Toliko se trudiš pa kao vidiš neku sjenicu pa je nema pa počnu simptomi M i onda kažu opusti ste ma….

Jutrooo evo ja vam idem radit, nema nista novo tek 37.1.a drugo sve kao da cu dobit jedino se tjesim tom temperaturom Al necu je vise mjerit da ne poludim ☹️ja sam se nadala da ce bit do Bozica, a ono kako je blize sve se vise bojim kaze muz opusti se ma dosta mi je vise svih s opustanjem, na sta cu drugo mislit nego na bebicu😀

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Leah
    01. Ožujak 2021. 07:20

Dobro jutro trudilice❤
    Ancio ja vidim sjenicu, a i bio je 10dpo popodne, pisni ti jos jedan sutra ujutro.🤞🤞🤞
    Viki kod tebe vidim lijepu crticu, cestitam. ❤
    Cure sto se tice LH trakica vec sam ih obecala nasoj Zujalici, sorri... 
    Ja sam jucer imala dan D, kuhala sam rucak za svoje nas i nisam bila zadovoljna kako mi je ispalo meso i cure moje to su suze krokodilske bile, svi me gledaju s onim pogledom wtf dobro je, a ja gotova, jedino dragi i jedna sestra znaju za T, kaooos.

Bella🌟
    01. Ožujak 2021. 07:22

Anci skroz te razumijem. Stalno iscekivanje i ceksnje i brojanje dana, a nista se ne događa. I onda se uhvatis kak jedino sto mislis 24h na dan je beba. I to preuzme svaki dan i svaku minutu dana. I tesko je u tome biti i tako zivjeti jer sve ostalo se zanemari i samo smo na to fokusirane. Vidi sto ce ti pomoci, sto i kako ces dalje. Kako je zuzujalica rekla, mozda detox od foruma. Meni je to pomoglo. Jer covjek mora izaci iz svoje glave malo. Bas mi je zao jer znam taj osjećaj očaja, ljutnje,bespomoćnosti,tuge i svega skupa. Saljem ti puno zagrljaja💕💗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    01. Ožujak 2021. 07:23

Leah

Dobro jutro trudilice❤

Ja sam jucer imala dan D, kuhala sam rucak za svoje nas i nisam bila zadovoljna kako mi je ispalo meso i cure moje to su suze krokodilske bile, svi me gledaju s onim pogledom wtf dobro je, a ja gotova, jedino dragi i jedna sestra znaju za T, kaooos.

Haha ajoj, mogu misliti kako je.
    Kad ides na prvi pregled?

Bella🌟
    01. Ožujak 2021. 07:24

Marinci

Jutro trudilice 😍
    temperatura nikad niza nije bila u sveukupnom ciklusima odkad mjerim, ide mi sve ovo na živce lagano i mjerenje tempice i trakice i to nadanje
    kako nisam jedna od tih sto neplanirano ostanu trudne 🤬 još sad kad su svi oko mene trudni i kad čujem iz prve nam uspjelo meni se duša razlomi na milijun komada
    No neću svoju tugu prenositi na vas, hvala svakoj na utjesi divne ste ❤️ Al mislim da moram malo razmislit šta kako jer ovo mi je sve već sad previše
    Toliko se trudiš pa kao vidiš neku sjenicu pa je nema pa počnu simptomi M i onda kažu opusti ste ma….

Jutrooo evo ja vam idem radit, nema nista novo tek 37.1.a drugo sve kao da cu dobit jedino se tjesim tom temperaturom Al necu je vise mjerit da ne poludim ☹️ja sam se nadala da ce bit do Bozica, a ono kako je blize sve se vise bojim kaze muz opusti se ma dosta mi je vise svih s opustanjem, na sta cu drugo mislit nego na bebicu😀

Sretnoo🤞🤞😘

Bella🌟
    01. Ožujak 2021. 07:31

Hvala vam zaista, ma inace sam osjetljiva i ond akad mi tako nesto ne uspije a ja toliko toga ulozim m truda m odricanja m ma svega i onda nista eto to me izbaci iz takta, mozda necu toliko tipkat al ne mogu ja bez foruma budem danas vidjela sta kako, hvala mice moje na podrsci.
    Sorry koja je pitala za caj da joj kupim, nekih 10-12 eura je, jucer me to sve izbezumilo i zaboravila sam ime

❤❤❤

Leah
    01. Ožujak 2021. 07:43

Bella 19.03. Sam se tu kod svog socijalnog ginica u Zg narucila samo na prvi pregled i da mi ako ga uspijem nagovoriti otvori bolovanje tj komplikacije. 
    A trudnocu cu voditi u Zadru kod svog privatnika. Nisam pametna kako to sve izvesti sad jer sam imam prebivaliste u Zg, a boravistebu Zd, zivim na obe adrese, ali malo vise Zd.

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 07:46

Ancice susjedo moja! Skoknula sam da ti mahnem i posaljem malo dobrih vibracija! Nije lose ovo sto ti draga Bella kaze, malo predaha dobro dode. Znam kako ti je, sve imamo te periode kad vise ne znas sto bi, sve dobro radis a ne ide...
    Novi mjesec je nova nada..idemo po nove pikove i plusice Masem svima, a ancice tebe grlim 

Leah
    01. Ožujak 2021. 07:51

I da Lindsay i ja sam propustila kuhinju, ali vjerujem da je prekrasna.
    Ancio ❤❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.