Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    01. Ožujak 2021. 08:41

Draga moja Anciooo morala sam se malo tebi javit ❤️ Apsolutno te razumijem o cemu pricas ali to ti je tako ja sam sigurna da imas srece u drugim stvarima u zivitu a na ovu nasu mrvicu cemo se morat malo strpit :/ tesko je jako jako jako pogotovo kad su trudnice i bebe oko tebe . Uzmi si ovaj mjesec bez tempice i bez trakica , napravi nesto za sebe , odi negdje s muzom... probaj na bilo koji nacin usmjerit misi i sretno ti ljubice ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Monstera
    01. Ožujak 2021. 08:42

Bella🌟

Monstera jos ovaj opusteno da. Treba mi, a onda ako nece nista biti idem na trakice. Imas ti kakvih simptomčića?😁

Ne znam ako je to simptom, ali jučer kad smo šetali mi je baš bilo loše, neka slabina me uhvatila i jedva sam došla doma. Ali prije će biti da je do promjene vremena nego da je to simptom 😁
    Držim ti fige da ovaj opušteni ciklus bude dobitan 🍀🤞😘

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Leah
    01. Ožujak 2021. 08:49

Isuse Lindsay pa ovo izgleda svjetski, koliko povrsina xovjece, pre pre predivno! Tocno bi cijelo vrijeme bila u kuhinji i kuhala. Zaljubila sam se. 😍

Bella🌟
    01. Ožujak 2021. 08:57

Monstera

Bella🌟

Monstera jos ovaj opusteno da. Treba mi, a onda ako nece nista biti idem na trakice. Imas ti kakvih simptomčića?😁

Ne znam ako je to simptom, ali jučer kad smo šetali mi je baš bilo loše, neka slabina me uhvatila i jedva sam došla doma. Ali prije će biti da je do promjene vremena nego da je to simptom 😁
    Držim ti fige da ovaj opušteni ciklus bude dobitan 🍀🤞😘

Ma ja cu se veseliti za tebe kao da je simptomčić i nadamo se da je pa se skupa selimo dalje u jesenske bebe ❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    01. Ožujak 2021. 08:57

Lindsay von Bica

Bella🌟

Lindsay von Bica

https://ibb.co/PFvnjnB
    Evo curke kuhinja 😍

Dzeljana vidim da mi tones. No no noooo to raditi 😶

Ajmeee Lindsay odlicno😍😍👍 tocno bi nas mogla zamisliti na kavi tu za šankom🤭🤭☕

Kad god pozelis moja su ti vrata otvorena <3

😘😘😘😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• bebolinoof93
    01. Ožujak 2021. 09:06

bok cure, bila sam dio ove divne zajednice, ali sam se na neko vrijeme isključila jer mi nije baš išlo i bilo mi je teško gomilati negativne testove :( ali evo sada s ponovno priključujem...
    željela bih se dodati na listu, M treba doći 17.3. :) 

pokušaji od 10/2020

Ginny
    01. Ožujak 2021. 09:25

Lindsey wooooow, zaljubila sam se 🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰❤️❤️ pre pre pre❤️❤️
    Anci grlim te draga 😘😘 
    Ja sam sinoc imala nekakvo tockasto krvavrenje, mozda je od ovulacije? Nisam to nikad imala 🤷‍♀️ i morala sam svaki cas piskit, nadam se da nije upala 🙈🙈🙈 posvađala sam se sa mm, mislila san ga jutros zaskocit al toliko mi je diga tlak da ga ignoriram

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    01. Ožujak 2021. 09:27

I ne znam sta je s ovim ff, ignoriram i njega i dalje

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

▪Marty
    01. Ožujak 2021. 09:29

Bella ajdee idemo probat 14. jedino sam se pitala dal je ok da dan menge koja je došla skroz navečer brojim kao 1.? čitala sam tu ranije da neke cure broje tek slijedeći dan kao 1. kad tak kasno dođe.. kak budeš ti? po tome meni ispadne u petak 14. dan, tebi onda u četvrtak 
    Anci ❤️❤️ ajde budi jaka, možeš ti to!
    Lindsay pre-je-be-no! i ja bi došla na druženje za šankom! wooooow! moja je stara nekih 3 mj, identična je ovim tvojim zidnim elementima, ja šank/otok nemam jer nemam mjesta ali imam još jedan dio u L nastavak desno, a jedino gornji podizni elementi su mi mat crni čak mi i pećnica ista kao tvoja i baš na istom mjestu hehehe
    Monstera ja bi baš jaaaako rado da si ovaj mjesec na vrhu liste sa debelim plusom! navijam draga 🍀🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

01. Ožujak 2021. 09:34

Hej cure, malo sam odmorila mozak za vikend i razmisljanje o testu i da li je sve uredu ili nije, nisam dnas ujutro kupila novi test budem sutra pa sta bude bude.. svoju ginekologicu sam zvala ali rekla mi je neka zamjena da zovem iduci tjedan da se narucim jer je moja na godisnjem.. ugl. Rekla je ono ukoliko bude nesto hitno da mogu odmah doci, uzasno se bojim vadjenja krvi to mi je nes najgore deff tako da betu nevjerujem da cu vadit dok nebudwm morala bass

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.