Cure moje sta san ja sad dozivila od svoje rođene matere izbacilo me iz takta totalno…..
Ja se sitila da mi je ona davno pricala kako je ona kad je bila s menom isto krvarila par dana al skroz slabo i da jpj je boja skoro dovoljan dnevni ulozak i iden ja nju pitat kako je tp tocno bilo i sad ona meni isprica kako je bilo i za kraj mi doda recenicu AKO SI TRUDNA GLUPI STE I JEDNO I DRUGO STA SE NISTE SE MOGLI CUVT DO IZA PIRA… NEMOZES I JEDNO I DRUGO…
Toliko me povridila zene moje nemogu van opisat…. 😟
Ajoj ❤️ Mozes i jedno i drugo, i to je njen problem, ne tvoj. 🥰 cuvaj se i misli na sebe
👦 11/2017 👶 9/2020
pa ne vjerujem 😭 drzite se, i sretno s klinikom ❤️
Tommyfame ❤️ Zeza me mob 😖
👦 11/2017 👶 9/2020
pa ne vjerujem 😭 drzite se, i sretno s klinikom ❤️
Tommyfame ❤️ Zeza me mob 😖
bolje mob nego menga hahahha hvala <3
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Lyra, Anciooevo ne znam sta bi rekla, i zasto se to događa…uvijek
O sam pratila po trakicama. 14dc je bio pik, tj pikčina… pokrili smo ko nikada…i cini se da opet nista 😔
Sta kaze ginekolog? Ako je zbilja tako, onda je lutealna prekratka, to bi se moglo hormonima produljiti 🤞 nadam se ipak da te osjecaj vara i da nece M!
Ako dode idem na prohodnost...tako smo dogovorili u beti (jos prosli mjesec sam trebala ici, ali nisam bila spremna) Pa cu onda vidjeti i za to
Tommy totalno zeznut ciklus i sve sto se dogadja. Nadam se da ce ti poliklinika znati reci vise o svemu (ili da se u medjuvremenu ipak nesto posteno skuha u vidu velikog plusa). Sretno. Nek dodje menga pa da krenes u sve!
Garava neki ljudi nemaju takta i ne razmisljaju, nije uopce ni za zamjeriti to sto je toliko uskovidna i sebicna. Samo se ti drzi svog muza i radi dobru djecu koja nece biti kao tvoja mama :)
Lollypop cestitaaaam!! 🥳🥳🥳
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Izvela sam mladjeg u setnju da zaspi pa da se muz i ja jos poseksamo danas haha 🤣 kaze da mu je bolje, pa ne skodi jos danas probati. O je bila nocas oko ponoci
👦 11/2017 👶 9/2020
Izvela sam mladjeg u setnju da zaspi pa da se muz i ja jos poseksamo danas haha 🤣 kaze da mu je bolje, pa ne skodi jos danas probati. O je bila nocas oko ponoci
Betoniranje 😁🥳
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
https://ibb.co/8590Ckg
Ja sam išla napraviti test, neznam ni sama zašto! Valjda živim u nadi... Ali ništa! A baš smo se trudili... Baš se jadno osjećam!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Dobra taktika Lyra, držim fige
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
https://ibb.co/8590Ckg
Ja sam išla napraviti test, neznam ni sama zašto! Valjda živim u nadi… Ali ništa! A baš smo se trudili… Baš se jadno osjećam!
Mutna je slika, al ak ti ne vidis onda vjerojatno ne bi ni mi :(
Koji si dpo?
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji