Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 00:02

Zelenooka95

Sanjarka, čestitam od srcaaa. Ostani s nama još da nas pospeš malo trudničkom prašinom, uvjerismo se ovih dana da ta magija djeluje. A i da nam nastaviš govoriti simptome. Da osjetimo malo kako je to dok i nas ne snađe.
    Ostalim ženicama srećno, doći će sve na svoje.
    Ja nisam mogla čekati sutra pa sam uradila test danas, i ništa. Ipak je bila M, i opet sam potonula.
    Malo su me ovi plusići digli. Gdje ima volje, ima i načina!

nek što prije prođe i idete u nove pokušaje 😘

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 00:05

Sanjarka možda ti je sreću donijelo što si otvorila temu za jesenske bebe 🥰 ako premašim jesenske predbilježavam se za otvaranje teme zimskih beba 😂

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Zelenooka95
    06. Veljača 2021. 00:11

t.loza, prošlo je, iznenadila me na 20 dc, pa dok sam se snašla, gotovo haha. Ne nadam se sad nekim dobrim rezultatima do maja, al Bože moj. Šta bih sad. Biću uz vas, čitati, podržavati, pa ako budem imala šta pametno i pisati. 

curka93
    06. Veljača 2021. 00:15

Sanjarka88 🐰

Znaci
    Otpisala ja svoj ciklus vec ima 2 dana i oplakala ga jucer. Jerbo nema mog beta okusa u ustima 🤦‍♀️ u kako me zahebo. No nada umire zadnja jel pa….
    Rekoh sutra piskit s curama ujutro, no uhvatila me neka piš kriza popodne pa aj pisnit cu wondfo onaj od 25ml, on ce svakako bit minus pa me boli kuki.
    I pisnem ja, onako cekam da se mrvu posusi, a mokraća i dalje u čašicu… Kad vidim ja odmah kroz pola minute nesto mi je je čudno to, kao neka sjena
    Zagledam ja to, vrtim, prevrcem…srce krece lupat. Jer tu stvarno ima nesto
    Ne virujem ja njoj koliko je crno ispod nokta, rekoh idem umocit jos jedan isti pa da vidimo
    https://ibb.co/bvkZjnB[ibb.co]
    Slika u procesu sušenja 😁
    Ovo je rezultat tog testa
    https://ibb.co/jwDTCXV[ibb.co]
    Mislim se ja zezaju oni mene. Idem ja umocit ultru trakicu od 25ml
    Ona bacila neku kao sjenicu hmmmm
    https://ibb.co/f4LdwvG[ibb.co]
    Idem ja kineza umocit kvragu prije nego FRER potrosim 🤦‍♀️
    A kinez zinuo cim sam ga umocila
    https://ibb.co/Q95QKC7[ibb.co]
    E sad se vec ruke tresu na veliko
    Nakon frera močim ultru i cylotest 😂
    https://ibb.co/JcMDDdm[ibb.co]
    https://ibb.co/RCTcKkB[ibb.co]
    I šlag na kraju sjetim se umočit lh 🥳
    https://ibb.co/hXQPvxq[ibb.co]

Cestitaaaaam💕💕💕💕💕💕💕💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 00:20

Zelenooka95

t.loza, prošlo je, iznenadila me na 20 dc, pa dok sam se snašla, gotovo haha. Ne nadam se sad nekim dobrim rezultatima do maja, al Bože moj. Šta bih sad. Biću uz vas, čitati, podržavati, pa ako budem imala šta pametno i pisati.

ali i dalje je to malo rano 🤷‍♀️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Zelenooka95
    06. Veljača 2021. 00:24

t.loza, rano za šta, za M? A je l rano za test, šta misliš? Da ponovim opet za koji dan, ili da možda čekam neki simptom? Nisam pametna više. Znaš kad sam počela da umišljam simptome redovno, eto. 

Ines
    06. Veljača 2021. 00:27

Sanjarka88 - ajmee otkako sam se javila, pratim te i cekam razvoj situacije. Nakon sto si jucer stavila onaj "olaf" test nisam htjela nista pisati jer sam imala tako dobar feeling da je to ipak to i vjerovala sam da ce biti ➕ i kad dolazim sada i vidm hrpu cestitki na tvoje ime 🥰🥰🥰 cestitam ti draga od srca, nemas pojma koliko mi je drago i samo cemo se moliti 🙏 da tako i ostane, ova godinica je tvoja ❤❤ neka djecica naopokon docekaju svog bracu ili seku 🤗🤰 uzivaj i sretnoo ti zelim vise od icega da bude uredna i skolska trudnoca 🙏💗💗

Nea 💗

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 00:42

Zelenooka95

t.loza, rano za šta, za M? A je l rano za test, šta misliš? Da ponovim opet za koji dan, ili da možda čekam neki simptom? Nisam pametna više. Znaš kad sam počela da umišljam simptome redovno, eto.

pa rano za m, 20dc... nisam danas baš pratils forum pa ne znam jesi li što već pisala, ali možda je impl krvarenje 🤗🤞 
    ali nemoj potonuti, tu smo da bodrimo jedna drugu. Vjerujem ti da si već umorna od svega, pomalo sam i ja, ali isplati se bit strpljiv 🥰👨‍👩‍👧

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Zelenooka95
    06. Veljača 2021. 01:00

t.loza 🔜🤰

Zelenooka95

pa rano za m, 20dc… nisam danas baš pratils forum pa ne znam jesi li što već pisala, ali možda je impl krvarenje 🤗🤞
    ali nemoj potonuti, tu smo da bodrimo jedna drugu. Vjerujem ti da si već umorna od svega, pomalo sam i ja, ali isplati se bit strpljiv 🥰👨‍👩‍👧

Neki dan sam pisala, i meni je čudno što je bilo na 20 dc, nikad mi ne bude tako, redovni su ciklusi, na 28. Trajalo je kraće i manje je bilo bolno nego inače, ali po mom mišljenju, ipak malo previše za impl. Vidjeću ovih dana kako mi bude, možda ponovim test, danas sam baš down i neka mutna glavobolja se upetljala, al neću mnogo da analiziram, da ne pronađem neke lažne simptome. 
    Dajem sebi vremena, ako se nešto dešava pokazaće se. Hvala ti mnogo. Grlim te.

Rose.
    06. Veljača 2021. 01:54

Čitam Vas redovno i dalje, ali u tišini, i čekala sam samo kad će tvoj plusić, Sanjarka, od srca ti želim urednu i školsku trudnoću! Def.ova tema neće biti ista bez tebe, ali vjerujem da ćeš ti uvijek tu navratiti 🥰

Ostale curke, želim vam puno sreće, strpljenja, nade i vjere da ćete sve uskoro držati svoje maleno u rukama. 
    Lijepi pozdrav svima i sve najbolje ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.