Marty to, baš je nagli peak- tak je i meni u roku 24 sata od bijele trakice do pika :D t.loza bit će i tvoj sutra/preksutra
Freya sretno, žao mi je zbog m, malo pusti mozak na pašu i možda se izrodi nešto iz toga.
Marija čerstitke na plusu! 🥳
Garava ajde piški testić, možda se nešto već bude vidjelo!
Lavanya kako ti?
Sanjarka nek si njojava- možda je i do južine, ali možda je simptom 😁. I koliko te sad bedira mališa s upitima, toliko će ljepše biti kad mu kažeš divne vijesti!
Marinci ti komotno možeš napraviti test!
Anci drži se,brzo će proći..btw, tak je i meni grozno vidjeti se na dnu liste, ali sve brže mi prolazi period penjanja! Nadam se da ti je ovo zadnje penjanje na listi! 😋
.
Mene evo kao da žiga na lijevoj strani povremeno. Ne znam s čim ima veze, al počet ću s procjenom simptoma kroz 5 dana. Mi i dalje hopsamo čisto iz užitka, neću se opterećvati da mora biti uspješan ciklus, pokrili smo s ovulaciju s guštom i dalje ništa ne mogu napraviti- što bude bit će. Ali veselim se iščekivanju!
Jučer i danas su mi katastrofa dani što se tiče posla, tek sad sam vas prošla i možda nisam sve ni pohvatala, a moram još raditi.
Ja sam 5dpo... neki mi je koma osjecaj napuhnutosti i kao da vec sad osjecam da stize vjestica...bas frustrirajuce...tako je bilo i prosli mjesec... drugacije je jedino da sise nisu (jos) nabujale...inace su ogromne nakon O... vidjet cemo, rano je jos... molimo se 🙏🤞🍀🍀
Cure kaj da i danas piskim test za ovulaciju?
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Lavanya rano je još za to, al meni je u ciklusu s T bilo tak da nisam imala PMS simptome, cice su tek par dana pred očekivanu M nabubrile, i nisu bile nimalo bolne- baš onak super punašne, a bez bolova :D. Možda ti je to zapravo dobar znak.
Curka jesi ti ono jučer piškila, a rano si u ciklusu, imaš 5 trakica pa da ne trošiš?
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Curke ja imam sjenu!!!!!
Pisem kasnije kad dođem svijesti 🙈
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke ja imam sjenu!!!!!
A ne ne,imas crtetine na svim testovima a ne sjenice!!!! Cestitaaaam 🥳🥳🥳🥳🥳
Nema sjenu ima pravu lijepu rozu crtu i trudna jeeeeeee wuhuhuhu 🎉🎉🎉 idem si popit casu vina u to ime🎊🎊
Curke ja imam sjenu!!!!!
Upravo sam došla tu pisati, vidila sam sliku, pa ženo ti si trudna ❤️❤️❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
I naravno čestitam ti od srca, neka ti bude mirna i uredna trudnoća ❤️ Neopisivo mi je drago Sanjarka 😘❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sanjarka evo da ti i u ovu grupu sluzbeno cestitam 🥰👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼 Bas mi je jako drago zbog tebe ❤️❤️❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji