Marijaaaa kako volim vidit pozitivan testić, ja to vama ne mogu opisati 😍😍😍😍😍 čestitam i želim ti urednu trudnoću ❤️
Marty hvala ti na podršci, ma danas sam već okej, idemo sve po starom - bijeli lh i tako to 😂 nisam ni sinoć bila kritična kao kad stigne m, više me neka sjeta uhvatila…
mi smo u 3mj rekli da ćemo se prestati paziti pa kad bude bude bez pritiska. Ja sve isplanirala - od kad sam na porodiljnom, kad bi mogla roditi, kad ću se vratiti na posao i koliko dugo ću raditi dok ne krenemo na drugo… But here we are, 11 mjeseci poslije i dalje ne znamo kako napraviti ovo prvo 😂😂
haha, tloza da..isto.. i ja sam takva pa mi se obija u glavu..
marija čestitaaaam!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Drage cure, meni je M došla, naravno točno u dan.😔😪 Baš sam se ponadala da će zakasniti, ali moji PMS simptomi su mi ukazivali na to da će doć.
neću se zapisivati na listu, malo me dotuklo ovo sve, takva je faza + stres na poslu i tako..muž je podrška i odlučio je napokon napraviti spermiogram(trebalo je da se odluči 🙈). Promijenit ćemo prehrambene navike i bacit se u neku fizičku aktivnost... pratit ću vas, ali mozda necu biti jako aktivna, i nadam se kad se vratim da ću doć sa sretnim vijestima, treba pozitivno 😊➕
Marija, čestitam na plusiću!😍🥳
Sanjarka draga, šaljem puno pozitivne vibre i veeeliki zagrljaj, navijam za tebe i tvoju bebicu u ovom ciklusu❤❤❤
Ancioo sretno u novom ciklusu, pratit ću te ❤🥰
Ne mogu vas sve popamtit, ali cure sretno s hvatanjem pikova i plusića ➕➕😁
Pusa od vaše nordijske Freye, ljubav i samo ljubav ❤
Lucija 16.12.2021.💗
Onda Garava, kad ocekujemo test danas? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Freya grlim te jako 🤗🤗🤗🤗🤗 ipak nas pozdravi ponekad ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Freya grlim te jako 🤗🤗🤗🤗🤗 ipak nas pozdravi ponekad ❤️
Ma naravnooo, tu sam ja ❤ pratim sve 🥰🥰🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Onda mozes tako rec i danas pisnut
A u nedjelju sigurno 👍🏻
Inace bi odma danas, ali posto je prije dva dana bio negativan strah me opet da ce bit negativan, a ovako se nadam
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Cure čestitam svima na ➕🥳🥳🥳
Tommy zao mi sto na kraju nije ispalo dobro 😔 Tvoja pozitiva je divna, bit ce ti sve dobro...uskoro, sigurna sam 😊
Zao mi je zbog minusa i vjestica 💔💔
Da se i ja malo javim, danas mi je 5 dpo povremeni bolovi u lijevom jajniku i nesanica. Vjestica nebi trebala doci 14.02, ali cisto sumnjam da imamo bas takvu srecu pa da se od prve primi 🥺
Cestitke na plusucima, urednu i skolsku trudnocu 🥰
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Da se i ja malo javim, danas mi je 5 dpo povremeni bolovi u lijevom jajniku i nesanica. Vjestica nebi trebala doci 14.02, ali cisto sumnjam da imamo bas takvu srecu pa da se od prve primi 🥺
Cestitke na plusucima, urednu i skolsku trudnocu 🥰
💞 Ti si kao i ja, skeptična!
Ja sad neznam dali će nastaviti dolaziti normalno, nadam se da se neće nešto poremetiti...
Ali moram priznati da sam već pod stresom! 🤣🤣
Molim boga da ne dođe, a svjesna sam da možda opet neće ići tako lako...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji