https://ibb.co/3rFTqKS
Čestitam!! Želim ti urednu, mirnu trudnoću i da uživaš u njoj u svakom trenutku.
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Hvala vam cure 😘❤️
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Hej cure, da se malo javim i podjelim s vama nase iskustvo s prvom bebom... Ovako htjela bi vam rec svima da ne odustajete da sve dolazi u svoje vrijeme i znam da ste to culi vec sto puta ali to je istina. Ja i moj sadasnji muz smo zajedno vec preko 6 godina (odrasli skupa doslovno) on je imao jako problema kad je bio mladji s koje kakvim inefekcijama i bilo mu je receno s 18 godina da ide dat spermu da vide jel ima aktivnih sperimija ugl. Neznam bas detaljmo te analize i to i receno mu je bilo da ce tesko imat u buducnosti djete jel nije imao skoro nista aktivnih spermija tad i jos su mu bili rekli da jedino umjetnom oplodnjom ce moc danas sutra imat djecu.. medjutim nama je to tad bio sok ali nismo se puno sekirali jer naravno mladi smo ima vremena vidit cemo i opa desilo se da smo imali nezasticen odnos samo jednom i ja sam odma ostala trudna i rodila zdravu bebicu trudnica prosla savrseno porod trajao 40 min stv sve toliko brzo... zelim vam samo dat podrsku ako ste u takvoj situaciji da znate da se takve teske dijagnoze i svasta nesta desava i jako mladim ljudima i da ne odustajete😊😘 ljubim vas sve a ja se nadam da cemo drugu bebicu isto uspjet dobit prirodno🤞
Hej cure, da se malo javim i podjelim s vama nase iskustvo s prvom bebom… Ovako htjela bi vam rec svima da ne odustajete da sve dolazi u svoje vrijeme i znam da ste to culi vec sto puta ali to je istina. Ja i moj sadasnji muz smo zajedno vec preko 6 godina (odrasli skupa doslovno) on je imao jako problema kad je bio mladji s koje kakvim inefekcijama i bilo mu je receno s 18 godina da ide dat spermu da vide jel ima aktivnih sperimija ugl. Neznam bas detaljmo te analize i to i receno mu je bilo da ce tesko imat u buducnosti djete jel nije imao skoro nista aktivnih spermija tad i jos su mu bili rekli da jedino umjetnom oplodnjom ce moc danas sutra imat djecu.. medjutim nama je to tad bio sok ali nismo se puno sekirali jer naravno mladi smo ima vremena vidit cemo i opa desilo se da smo imali nezasticen odnos samo jednom i ja sam odma ostala trudna i rodila zdravu bebicu trudnica prosla savrseno porod trajao 40 min stv sve toliko brzo… zelim vam samo dat podrsku ako ste u takvoj situaciji da znate da se takve teske dijagnoze i svasta nesta desava i jako mladim ljudima i da ne odustajete😊😘 ljubim vas sve a ja se nadam da cemo drugu bebicu isto uspjet dobit prirodno🤞
JUPIIII JAKO LIJEPA PRIČA.
VJETAR U LEĐA <3
marija prekrasno, uljepsala si nam petak sa ovim svojim plusicemsretno!! i cestitam
Monstera mozes, slobodno napisi :)
kako je lijepo vidjet nasu listu, pogotovo kad netko dobije plusici onda kad sebe vidim na dnu dodem mi da vristim
Ma
Neces se okrenut bit ces na vrhu 😎 s plusicem ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke trebam savjet, radila sam test prije nekoliko dana i bio je nazalost negativan, nisam imala mira pa sam ga prije vremena napravila, moram dobit ili ne dobit nadam se u nedjelju, sad sto mi savjetuje te da odmah u nedjelju napravim test ili da malo pricekam
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
I presretna sam zbog svih plusica,mislim na svih❤️
👦38👩32
Curke trebam savjet, radila sam test prije nekoliko dana i bio je nazalost negativan, nisam imala mira pa sam ga prije vremena napravila, moram dobit ili ne dobit nadam se u nedjelju, sad sto mi savjetuje te da odmah u nedjelju napravim test ili da malo pricekam
Kad ti je bila ovulacija?
Kad ti je bila ovulacija?
25. 01.taman sam dan prije bila u ginekologa on mi je izracunao, a po mom izracunu je dan prije, a simptome ovulacije sam imala upravo 25,trakice jos nisam uzimala
👦38👩32
Onda mozes tako rec i danas pisnut
A u nedjelju sigurno 👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji