Monstera nemam pojma kad bi piskila, prošli ciklus sam imala osjećaj da se nešto sprema ovaj puta me taj osjećaj onako polako napušta 🤷🏼♀️ Bas onako kao neki PMS
Sanjarko nadat nam je se iako… ohooo bliži se pik
Drago mi je sto su ti stigle te roza trakice koje voliš ❤️
Divna nećeš vjerovati nemam nijedan hcg u kući ☺️
Ma najbolje da skupa s curama u četvrtak 😆
A bas 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lazy eto male stvari vesele i odmah uljepsaju dan 🙏
Hvala ti ❤
Mia da, sad jajnici idu spavati pa cemo se pikati da ih probudimo 🙈
Jana drago mi je da si se javila i da je sve u redu ,cuvaj se 🙏❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Divna suze su mi krenule ❤ hvala ti na podrsci, sve je spremno, u napad krecemo jace nego ikada 🙏
Tebi takoder od srca zelim veliki debeli debeli plus!😘
Mia u HRV se po zakonu ne vraca vise od 2 js...muzic navija za 2 ali ja ne znam, mislim da cu znati toga trenutka kada dode do te odluke...
Grlim vas 🙏❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Divna suze su mi krenule ❤ hvala ti na podrsci, sve je spremno, u napad krecemo jace nego ikada 🙏
Tebi takoder od srca zelim veliki debeli debeli plus!😘
Mia u HRV se po zakonu ne vraca vise od 2 js…muzic navija za 2 ali ja ne znam, mislim da cu znati toga trenutka kada dode do te odluke…
Grlim vas 🙏❤
Watson, mi smo isto razmisljali jednu ili dvije i muz je na kraju rekao dvije. U Njem se po zakonu mogu max. 3 vratiti, no to nam ne dolazi u obzir. Budemo pricekali sto ce dr. reci, ako nam da zeleno svjetlo za dvije onda cemo tako i napraviti.
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Anci a kad ces jednu lh pisnit? 🤭
Curkice jel mislite da je moguce da mi je menga cudna zbog dolje i prenatala? Da nije mozda prevelika doza?jer stvarno mi nikad nije bila takva a odkad smo poceli raditi na bebacu i odkad sam pocela piti folnu i prenatal skoro da krvi i nema vec je smedja i tako oskudna
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Curkice jel mislite da je moguce da mi je menga cudna zbog dolje i prenatala? Da nije mozda prevelika doza?jer stvarno mi nikad nije bila takva a odkad smo poceli raditi na bebacu i odkad sam pocela piti folnu i prenatal skoro da krvi i nema vec je smedja i tako oskudna
Ja nemam takvo iskustvo
Meni je takva menga od spontanog. Onda sam u 12 mjesecu ppcela biti femisan a i sada je normalna. Folnu i prenatale ne pijem.
Zbog folne i prenatala a ne dolje 😃😃😃🤪🤪🤪
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sortiraj odgovore