Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Siječanj 2021. 11:42

Monstera

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera nemam pojma kad bi piskila, prošli ciklus sam imala osjećaj da se nešto sprema ovaj puta me taj osjećaj onako polako napušta 🤷🏼‍♀️ Bas onako kao neki PMS
    Sanjarko nadat nam je se iako… ohooo bliži se pik
    Drago mi je sto su ti stigle te roza trakice koje voliš ❤️
    Divna nećeš vjerovati nemam nijedan hcg u kući ☺️

Ma najbolje da skupa s curama u četvrtak 😆

A bas 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    26. Siječanj 2021. 11:44

Lazy eto male stvari vesele i odmah uljepsaju dan 🙏
    Hvala ti ❤
    Mia da, sad jajnici idu spavati pa cemo se pikati da ih probudimo 🙈 
    Jana drago mi je da si se javila i da je sve u redu ,cuvaj se 🙏❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    26. Siječanj 2021. 11:48

Divna suze su mi krenule ❤ hvala ti na podrsci, sve je spremno, u napad krecemo jace nego ikada 🙏
    Tebi takoder od srca zelim veliki debeli debeli plus!😘
    Mia u HRV se po zakonu ne vraca vise od 2 js...muzic navija za 2 ali ja ne znam, mislim da cu znati toga trenutka kada dode do te odluke...
    Grlim vas 🙏❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mia333
    26. Siječanj 2021. 12:02

watson009

Divna suze su mi krenule ❤ hvala ti na podrsci, sve je spremno, u napad krecemo jace nego ikada 🙏
    Tebi takoder od srca zelim veliki debeli debeli plus!😘
    Mia u HRV se po zakonu ne vraca vise od 2 js…muzic navija za 2 ali ja ne znam, mislim da cu znati toga trenutka kada dode do te odluke…
    Grlim vas 🙏❤

Watson, mi smo isto razmisljali jednu ili dvije i muz je na kraju rekao dvije. U Njem se po zakonu mogu max. 3 vratiti, no to nam ne dolazi u obzir. Budemo pricekali sto ce dr. reci, ako nam da zeleno svjetlo za dvije onda cemo tako i napraviti. 

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Sanjarka88
    26. Siječanj 2021. 12:08

Anci a kad ces jednu lh pisnit? 🤭

curka93
    26. Siječanj 2021. 12:12

Curkice jel mislite da je moguce da mi je menga cudna zbog dolje i prenatala? Da nije mozda prevelika doza?jer stvarno mi nikad nije bila takva a odkad smo poceli raditi na bebacu i odkad sam pocela piti folnu i prenatal skoro da krvi i nema vec je smedja i tako oskudna

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Sanjarka88
    26. Siječanj 2021. 12:25

curka93

Curkice jel mislite da je moguce da mi je menga cudna zbog dolje i prenatala? Da nije mozda prevelika doza?jer stvarno mi nikad nije bila takva a odkad smo poceli raditi na bebacu i odkad sam pocela piti folnu i prenatal skoro da krvi i nema vec je smedja i tako oskudna

Ja nemam takvo iskustvo 

Leah
    26. Siječanj 2021. 12:32

curka93

Meni je takva menga od spontanog. Onda sam u 12 mjesecu ppcela biti femisan a i sada je normalna. Folnu i prenatale ne pijem.

Leah
    26. Siječanj 2021. 12:33

Poslije spontanog*

curka93
    26. Siječanj 2021. 12:33

curka93

Zbog folne i prenatala a ne dolje 😃😃😃🤪🤪🤪

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.