Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    24. Siječanj 2021. 11:41

https://ibb.co/T4K5nV2

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Veroma
    24. Siječanj 2021. 11:44

Pepita uh po meni ovo mi se cini kao trudnoca...

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Pepita2109
    24. Siječanj 2021. 11:48

Samo da je sve ok, nismo planirali još, ali Bože moj samo da je sve ok... Brine me što su crtice tako blijede, po meni bi trebale biti već malo jače... Ne znam sutra ću se javiti ginekologu najviše zato jer sam sada 18dana krvarila... Pa ne daj Bože komplikacija, još sam imala dva carska, ne znam ni sama.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

curka93
    24. Siječanj 2021. 11:58

Hopeforyou

curka93

Sanjarka stavi me na popis za ne dobiti 27.2 😃 a nadam se da cu biti sposobna za hopsanje kad zavrsi vjestica…znaci cure sad mi se sinusi ocito slijevaju i onda me zeza kasalj…a navecer mi postane toliko vruće onak kao da gorim pa se preznojim..ali nemam temp…nemam pojma kaj je🤦

Heeeej! Prvo jos jednom VELIKO HVALA na gynositolu da ja to isprobam. Nadam se da ce te to sve ubrzo proci i da ces pred iducu O biti ko nova, a sto se tice tih napadaja vrucine ja isto imam valunge prije nego dobijem i jos jedno dva,tri dana nakon i meni je doktorica rekla da je to sasvim u redu da je to PMS koji je drzao dosta dugo pa se hormoni vracaju natrag u “normalu” 😂

Hej ma nema na cemu ..nadam se da Ce tebi biti od koristi 😃nezz kaj bi ti rekla nikad mi se bas to nije dogadjalo al za sve postoji prvi put...i zadnja 2 mj otkako smo poceli raditi na 👶 menstruacije su mi jako cudne ne znam zašto...onak jako oskudne i vise je smedjeg nego crvenog 😑

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Tommyfame
    24. Siječanj 2021. 13:54

Boook cure :) kako ste? 

Žao mi je zbog glupih 🧙 i minusića 😔 saljem veliki hug ❤

stella držim fige da bude sve ok 🙏 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    24. Siječanj 2021. 14:58

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Crvenokosa vilo ja odmaram i gledam svoj Graf, hoće li se kakav simptomcic pojavit al dzaba mi 😸😸

A mila moja ❤ pomalo imas jos fore za more simptomcica 😊 budes se kasnije zalila kad neznas kud bi sa sobom od bolnih cica i mucnina haha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Veroma
    24. Siječanj 2021. 15:02

Hvala na objasnjenju za temperaturu… znaci ne mjeri se ispod ruke nego u usta ili vaginalno ako sam skuzila dobro?

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

24. Siječanj 2021. 15:05

curka93

Hopeforyou

curka93

Sanjarka stavi me na popis za ne dobiti 27.2 😃 a nadam se da cu biti sposobna za hopsanje kad zavrsi vjestica…znaci cure sad mi se sinusi ocito slijevaju i onda me zeza kasalj…a navecer mi postane toliko vruće onak kao da gorim pa se preznojim..ali nemam temp…nemam pojma kaj je🤦

Heeeej! Prvo jos jednom VELIKO HVALA na gynositolu da ja to isprobam. Nadam se da ce te to sve ubrzo proci i da ces pred iducu O biti ko nova, a sto se tice tih napadaja vrucine ja isto imam valunge prije nego dobijem i jos jedno dva,tri dana nakon i meni je doktorica rekla da je to sasvim u redu da je to PMS koji je drzao dosta dugo pa se hormoni vracaju natrag u “normalu” 😂

Hej ma nema na cemu ..nadam se da Ce tebi biti od koristi 😃nezz kaj bi ti rekla nikad mi se bas to nije dogadjalo al za sve postoji prvi put…i zadnja 2 mj otkako smo poceli raditi na 👶 menstruacije su mi jako cudne ne znam zašto…onak jako oskudne i vise je smedjeg nego crvenog 😑

Rekla bih da je to nagli pad progesterona prilikom propadanja zutog tijela i ta krv koja ne izade odmah nego kasnije u doticaju s kisikom postane smeda 🙈 nista strasno iako ako se to nastavi bilo bi dobro da provjeris razinu progesterona jer i da dode do zaceca ono moze biti veliki problem pri neuspjesnoj implantaciji pa bi se trebali uzimati progesteroni nakon ovulacije da podrzi trudnocu☺️

24. Siječanj 2021. 15:06

Nego dajte vi meni recite...jel u vrijeme ovulacije normalno da se ponasas ko neka zivina i nikad mira? Evo od jucer vec 4 puta zaskocila muza i nikako dosta🤣 inace nemam takav problem napaljenosti,ovo mi je malo strano 🙈

ZARAUS
    24. Siječanj 2021. 15:25

Samo da javim da su one sjene s kineza nestale i sad su veniši tako da ocito nisu bili losi kinezi nego zaista sjene.

Kako god, krenuo spotting pa očekujem i mengu uskoro..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.