Monstera bas mi je cudno da te nisu slali na pretrage nakon 2 biokemijske 😑
Jesi ikad progesteron vadila?
Nisam, progesteron mi je dao vaginalno da ga počnem stavljati čim dobijem pozitivan test. A za pretrage rekao je gin.da ako se dogodi još jednom da će me onda slati 😩 Nadam se da neće biti potrebe🤞🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera bas mi je cudno da te nisu slali na pretrage nakon 2 biokemijske 😑
Jesi ikad progesteron vadila?
Nisam, progesteron mi je dao vaginalno da ga počnem stavljati čim dobijem pozitivan test. A za pretrage rekao je gin.da ako se dogodi još jednom da će me onda slati 😩 Nadam se da neće biti potrebe🤞🤗
Naravno da nece ❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marty tako ti je i kod mene, jucer rozo ujutro i od onda nista, ni danas. ali meni tako bude svaki mj, par dana prije nego bas krene. ali od kad radimo na bebici normalno da sam luda i da mi je sto upitnika iznad glave, tako da te razumijem… tebi je bar dosla pa ti je s te strane lakse da znas na cemu si. Mene zadnja dva tjedna ciklusa izlude, a ne mogu se iskljucit ni da hocu, stalno mi je to u glavi. Nekad jedva cekam da M dodje i da si vise ne zabrijavam da sam trudna, a nisam
Onda piskis u nedjelju ipak? 🤩🤞🏻
Ne, nisam kupila test, a muž se izjasnio da želi saznati na starinski način, bez testova. šokirao me, ali dobro 🤣🤣
Ma kakav je to starinski način, da skužiš nakon 2-3 mjeseca il kad se ideš porodit? Hahaha
Oplakala sam na ovo 🤣🤣🤣
Znam jednu koja niti jednom nije bila na pregledu. Znala je da je trudna, ali nije htjela na pregled.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro 🥰🥰
Marty zao mi je!!! Znas sve ❤
Nes muž je presmiješan 🤣🤣
Ja trebam dobiti u utorak...jucer izbio moj prijatelj prišt potkožni na bradi (svaki mjesec na istom mjestu) i krenula bol u sisama (uvijek me bole prije m)...cekam utorak ali mislim da mogu pisat propalo ovaj mjesec...
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Jutro cure moje.. ja se peobudila oko 5 i onda oko 6 zaspala ko top haha i evo sada idem čitati što ima kod vas 🙂 popiškila trakice upravo i cekam sad pa vam slikam ❤ M stalno pita kad cu napravit test a ja se pravim luda haha
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lisa brže to malo, izgorile smo ovdje od znatiželje 😂😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Marty tako ti je i kod mene, jucer rozo ujutro i od onda nista, ni danas. ali meni tako bude svaki mj, par dana prije nego bas krene. ali od kad radimo na bebici normalno da sam luda i da mi je sto upitnika iznad glave, tako da te razumijem… tebi je bar dosla pa ti je s te strane lakse da znas na cemu si. Mene zadnja dva tjedna ciklusa izlude, a ne mogu se iskljucit ni da hocu, stalno mi je to u glavi. Nekad jedva cekam da M dodje i da si vise ne zabrijavam da sam trudna, a nisam
Onda piskis u nedjelju ipak? 🤩🤞🏻
Ne, nisam kupila test, a muž se izjasnio da želi saznati na starinski način, bez testova. šokirao me, ali dobro 🤣🤣
Ma kakav je to starinski način, da skužiš nakon 2-3 mjeseca il kad se ideš porodit? Hahaha
Oplakala sam na ovo 🤣🤣🤣
Znam jednu koja niti jednom nije bila na pregledu. Znala je da je trudna, ali nije htjela na pregled.
ovo je stvarno neki biser onda od zene, znala a nije htjela otici 🤣
Ne znam stvarno Monstera, probat cu se raspitati
E ima sve više takvih. To je tema za druge prilike, ali i ja planiram ići samo na prvi pregled da znam da srce kuca i ostale obvezne preglede, ali npr ne raditi 3d i 4d ultrazvuk i generalno što manje ultrazvuka. Probire i slične stvari isto ne planiram jer ionako ne bih abortirala. Tak da..mislim da je nekoliko pregleda u trudnoći dovoljno za znati da sve ide ok čisto da se ne bi iskompliciralo, a sve ostalo ove fensi stvari su radi nas da se veselimo kad vidimo snimku bebe 😁. Ne vidim ništa loše ni u jednom ni u drugom, al brate mili ne otići baš ni na jedan pregled cijelu trudnoću, pa to ne znam tko bi napravio i zašto haha.
Nes ma jasno, al ne kuže oni to. Pa i doktor te pita jesi napravila test 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Evo moje trakice ljepo tamne 😍 muller je u roku od 5 min slikan sa drugim jutarnjim piškenjem jer kad sam se digla jutros u 5 ga nisam mogla naći, a kinez malo kasnije slikan jer sam bila zaspala.
https://ibb.co/V2041Sh
https://ibb.co/HzZxprR
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
ma bit će kad bude, ne zamaram se... reče ona tiho gutajući knedlu 😩 ma da ja mislim da i kad konačno jednom ugledam svoj plusić da neću vjerovati da je to to 😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
jooooj Lisaaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji