Jutro ženice.. kod mene se jučer cijeli dan odigravala prava agonija, ujutro sam vam napisala da sam procurila i onda je odjednom sve stalo, ni krvarenja ni bolova ništa cijeli dan. Možete misliti kakva sam bila.. već sam za jutro pripremila test, ali eto ipak me u noći probudili bolovi i procurila onak pošteno. obzirom da me od ponedjeljka počelo boljeti cijeli tjedan sam baš bila užasna i pod emocionalnim stresom (toliko o opuštenom ciklusu, aluspjela sam prva 3 tjedna bit ok ;) ) sad mi je iskreno malo lakše jer znam na čemu sam, i idemo dalje s nadom da će slijedeći ciklus konačno biti dobitan.
Anabelaaaa sve znaš ❤️❤️
Lovely ❤️, Sarita, Divna držim vam figiceeeee do neba da budu plusići 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lyra, LazyO hvala na utjehi…❤️
Sanjarka molim te na listu za 19.2.
Uh bas te izmaltrerirala 😩😩😩
Novi ciklus nova nada, samo hrabro ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ženice.. kod mene se jučer cijeli dan odigravala prava agonija, ujutro sam vam napisala da sam procurila i onda je odjednom sve stalo, ni krvarenja ni bolova ništa cijeli dan. Možete misliti kakva sam bila.. već sam za jutro pripremila test, ali eto ipak me u noći probudili bolovi i procurila onak pošteno. obzirom da me od ponedjeljka počelo boljeti cijeli tjedan sam baš bila užasna i pod emocionalnim stresom (toliko o opuštenom ciklusu, aluspjela sam prva 3 tjedna bit ok ;) ) sad mi je iskreno malo lakše jer znam na čemu sam, i idemo dalje s nadom da će slijedeći ciklus konačno biti dobitan.
Anabelaaaa sve znaš ❤️❤️
Lovely ❤️, Sarita, Divna držim vam figiceeeee do neba da budu plusići 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lyra, LazyO hvala na utjehi…❤️
Sanjarka molim te na listu za 19.2.
Uh bas te izmaltrerirala 😩😩😩
Novi ciklus nova nada, samo hrabro❤️
ma užas, prvo od pon mislim to je to, novi simptom i to 6 dana prije neg moram dobiti, pritisak dolje i lumbalni dio kralježnice. onda počne curit mislim si menga, ok. proplakala. onda prestane pa opet možda je implantacijsko, lažna menga maaa… igra živaca. iako sam jako razočarana što opet ništa, ipak mi je sad malo lakše kad je došla kak treba jer je igra živaca gotova
razmišljam da ipak opet nabavim lh trakice, i čeka nas spermiogram da vidimo dal je tu sve ok.
idemo hrabro dalje po mrvicu, jednom bude taj plusić ❤️
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ancioo nemam pojma, meni su vadili betu samo kad sam prokrvarila da utvrde da je bila trudnoća. Ja sam isto mislila tebe pitati ako se može šta privatno ići obaviti od krvnih pretraga, jer moj ginekolog kaže da nema potrebe nikakve pretrage raditi a ja bi ipak volila provjeriti i štitnjaču i još neke stvari.
Šta se tiče rađenja testa ranije ili kasnije, ja sam isto govorila da ću napraviti tek kad mi pošteno zakasni, ali nakon šta mi se 2.put dogodila biokemijska volila bi znati ako se opet dogodi da onda krenem sa pretragama.
Marty žao mi je zbog m... 😔
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Marty tako ti je i kod mene, jucer rozo ujutro i od onda nista, ni danas. ali meni tako bude svaki mj, par dana prije nego bas krene. ali od kad radimo na bebici normalno da sam luda i da mi je sto upitnika iznad glave, tako da te razumijem… tebi je bar dosla pa ti je s te strane lakse da znas na cemu si. Mene zadnja dva tjedna ciklusa izlude, a ne mogu se iskljucit ni da hocu, stalno mi je to u glavi. Nekad jedva cekam da M dodje i da si vise ne zabrijavam da sam trudna, a nisam
Onda piskis u nedjelju ipak? 🤩🤞🏻
Monstera bas mi je cudno da te nisu slali na pretrage nakon 2 biokemijske 😑
Jesi ikad progesteron vadila?
Marty drži se ❤
A piškenje..mislim ja da sam imalo racionalnija nikad ne bih piškila prije jednog dana kašnjenja. Jer i da bude tako rana biokemijska (4tt) na kraju bi se opet samo promatrala kao obična mjesečnica, prerano napravljen test i sl. Al kad želiš i planiraš, kao sve mi ovdje, teško je čekati i biti racionalan 😂
Al eto, i u ciklusu s biokemijskom došla je s kašnjenjem od 6/7 dana, pa sam opet imala komplikaciju, krvarenje 3 tjedna, betu koja nije padala i sl...tak da bez obzira koliko rano bilo, uvijek može biti komplikacija. Zato ipak mislim da smo normalne ako piškimo bez da zakasni, ili na dan kad treba doći. I da je to ok.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Nes ma sad bez previše mozganja. Gledaj kao da će doći, pa ak ne dođe bit će iznenađenje. Znat ćemo u nedjelju 😂🤞
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Marty tako ti je i kod mene, jucer rozo ujutro i od onda nista, ni danas. ali meni tako bude svaki mj, par dana prije nego bas krene. ali od kad radimo na bebici normalno da sam luda i da mi je sto upitnika iznad glave, tako da te razumijem… tebi je bar dosla pa ti je s te strane lakse da znas na cemu si. Mene zadnja dva tjedna ciklusa izlude, a ne mogu se iskljucit ni da hocu, stalno mi je to u glavi. Nekad jedva cekam da M dodje i da si vise ne zabrijavam da sam trudna, a nisam
Ne, nisam kupila test, a muž se izjasnio da želi saznati na starinski način, bez testova. šokirao me, ali dobro 🤣🤣
Kako? 😂
Ne, nisam kupila test, a muž se izjasnio da želi saznati na starinski način, bez testova. šokirao me, ali dobro 🤣🤣
Ma kakav je to starinski način, da skužiš nakon 2-3 mjeseca il kad se ideš porodit? Hahaha
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Lisa javi seeeee
Sortiraj odgovore
Najstariji