Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Siječanj 2021. 08:07

Jutroooo 🍵☕🍵☕
    Moja menga gotova 💪 sutra krecem s lh 🥳
    Sunshine inace te ne bole grudi nakon o?
    Crooo zao mi je zbog pada tempice, no vidim koliko si jaka i pozitivna, svaka cast 🤗
    Garava idemo hrabro po plusic ovaj ciklus ❤️
    Stormy zasto ff nije oznacio o? 🤔
    Lavanya grlim jako 🤗
    Gumbica test??? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Lisa tvoju sliku mi ne otvara 😩 daj ponovi
    Isprekidana linija ti je jer ff nije siguran u o, a nije siguran jer si mu jucer oznacila watery iscjedak 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

▪Marty
    19. Siječanj 2021. 08:08

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Divna_Sa

Jutro zene ☕🥰
    Kod mene nista novo, ne pratim nista, morala sam uci na kalendar da vidim koji sam dc 😄 5dpo, malo grudi narasle i bol u kukovima, kao probadajuca, vjerovatno od ruznog sjedenja 😂
    Anci, vidim da je bio pik, drzim fige da je dobro pokriveno 🤞🤞, sad ona dosadna faza
    Anabela, tako mi je drago da ste dobili besplatno, bice to iz prvog pokusaja 🤞🤞🤗🤗
    Traveller, sretno na pregledu, uhodim vas na jesenskim 😄🤞🥰
    Vidim da tamo sve nase cure dobro napreduju i da su se bebice smjestile. Dobro nam odrzavajte grupu i pisite sve sto ste prosle da nam mozete reci kad dodjemo 😁
    Zao mi je zbog cura sto su dobile, bas vas razumijem, nije neka utjeha, ali niste same, zajedno se sve borimo💪💪
    Piskilice, sretno 🤞🤞🤩🤩

kraljice ti si ovaj ciklus skroz opustena 🤞🤩

e baš je, što je odličnooo :) svaka čast Divna!
    Anci kako si ti?

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    19. Siječanj 2021. 08:10

Lisa27 👶🧸🎀

Ma da kuzim zasto su crte, nego ne kužim zašto su do jučer bile pune a danas isprekidane haha a mozda to i ništa ne znači 😀😀😀
    Evo pao je i prvi kinez ovaj ciklushttps://ibb.co/dBF7Z4Z

Evo sad mi otvara
    Aj Slikni ga kad se osusi 🤞🏻

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Siječanj 2021. 08:14

Sanjarka88 🐰

Jutroooo 🍵☕🍵☕
    Crooo zao mi je zbog pada tempice, no vidim koliko si jaka i pozitivna, svaka cast 🤗
    Lavanya grlim jako 🤗
    Gumbica test??? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Isprekidana linija ti je jer ff nije siguran u o, a nije siguran jer si mu jucer oznacila watery iscjedak 😁

Hahah i njega sam zbunila, pa šta da radim kad je bio W hahah evo ponovo  https://ibb.co/dBF7Z4Z

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Divna 🎀
    19. Siječanj 2021. 08:14

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Divna_Sa

Jutro zene ☕🥰
    Kod mene nista novo, ne pratim nista, morala sam uci na kalendar da vidim koji sam dc 😄 5dpo, malo grudi narasle i bol u kukovima, kao probadajuca, vjerovatno od ruznog sjedenja 😂
    Anci, vidim da je bio pik, drzim fige da je dobro pokriveno 🤞🤞, sad ona dosadna faza
    Anabela, tako mi je drago da ste dobili besplatno, bice to iz prvog pokusaja 🤞🤞🤗🤗
    Vidim da tamo sve nase cure dobro napreduju i da su se bebice smjestile. Dobro nam odrzavajte grupu i pisite sve sto ste prosle da nam mozete reci kad dodjemo 😁
    Zao mi je zbog cura sto su dobile, bas vas razumijem, nije neka utjeha, ali niste same, zajedno se sve borimo💪💪
    Piskilice, sretno 🤞🤞🤩🤩

Pa sta mi vrijediti sikirati se... frendica se non stop sikirala, skocio joj prolaktin preko hiljadu, sad uzima terapiju i ide na magnetnu stitne..  nadam se da je sve ok i da ce joj terapija pomoci... ali stvarno prevelikom brigom samo sebi mozemo nasteti... odlucila sam tako i sama sebe opominjem kad krenem da citam gluposti, samo veselo 🤩🤩

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Sanjarka88
    19. Siječanj 2021. 08:15

Lisa27 👶🧸🎀

Sanjarka88 🐰

Jutroooo 🍵☕🍵☕
    Lavanya grlim jako 🤗
    Gumbica test??? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hahah i njega sam zbunila, pa šta da radim kad je bio W hahah evo ponovohttps://ibb.co/dBF7Z4Z

Cekam da da se osusi, ja tu nesto vidim 🤔😁

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Siječanj 2021. 08:15

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

Ma da kuzim zasto su crte, nego ne kužim zašto su do jučer bile pune a danas isprekidane haha a mozda to i ništa ne znači 😀😀😀

Evo sad mi otvara

Ahaaa nisam vidjela odmah.. slikat cu ali je to onda preko 10 min

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Gumbica
    19. Siječanj 2021. 08:17

Jutro curke, idemo u nove pobjede i cekam mengu da dode 🙃
    https://ibb.co/7WHKPRz
    https://ibb.co/bRG9ZNj

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

Divna 🎀
    19. Siječanj 2021. 08:17

▪Marty

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Divna_Sa

Jutro zene ☕🥰
    Piskilice, sretno 🤞🤞🤩🤩

e baš je, što je odličnooo :) svaka čast Divna!
    Anci kako si ti?

Hahha, mislim hvala, ali dug he to proces pokusavanja opustanja 😁 
    Pa ti bi mogla piskiti neki testic, vec bi mogao pokazati plus 🤞🤞🤗 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Sanjarka88
    19. Siječanj 2021. 08:19

Lisa27 👶🧸🎀

Sanjarka88 🐰

Lisa27 👶🧸🎀

Evo sad mi otvara

Ahaaa nisam vidjela odmah.. slikat cu ali je to onda preko 10 min

Nema veze 
    Samo da vidim 😂
    Kad piskis opet? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.