Rekla sam muzu da poslije posla svrati u ljekarnu i kupi test pa cu pisnut danas, jako sam uzbudena hehe javim se navecer s rezultatom 🤞🏻😊
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Rekla sam muzu da poslije posla svrati u ljekarnu i kupi test pa cu pisnut danas, jako sam uzbudena hehe javim se navecer s rezultatom 🤞🏻😊
🤞🤞🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pozdraaav curee 🥰
Prije svegaa svima do sada koje su ugledale svoje plusiceee cestitaaam! 🥰
A sad, nisam bila aktivna jer se nisam htjela toliko fokusirati na trudnocu, bila sam preopterecena stalno sam radila testice, i polako mi je to pocelo utjecati na zivce 🤯 pocela sam se zdravo hraniti, krenila sam na dijetu, i nisam uopce razmisljala o trudnoci.. zadnja menga je bila 1.11, vec dva dana imam grceve bas kao da ce m doci, tri dana su me bolile sise i odjednom je samo bol nestala, dans sam radila teeestic i evooo cure moje, kazite mi da i vi vidite isto sto i jaaa🧐
https://ibb.co/48vt3rW
Pozdraaav curee 🥰
A sad, nisam bila aktivna jer se nisam htjela toliko fokusirati na trudnocu, bila sam preopterecena stalno sam radila testice, i polako mi je to pocelo utjecati na zivce 🤯 pocela sam se zdravo hraniti, krenila sam na dijetu, i nisam uopce razmisljala o trudnoci.. zadnja menga je bila 1.11, vec dva dana imam grceve bas kao da ce m doci, tri dana su me bolile sise i odjednom je samo bol nestala, dans sam radila teeestic i evooo cure moje, kazite mi da i vi vidite isto sto i jaaa🧐
Pluscina samo takva! Cestitke i pazite se ☺️
Sretno 🤞🏻 Cekamo slikicu veceras ☺️
Pozdraaav curee 🥰
Ajme Valentina pa nakon pravi konkretan plusic da ne Trazim sjene 🤩🤩🤩🥰🥰❤️❤️ cestitke od ❤️ i nek bude skolska 🍀
Traveller ➕❤️
Jana25 ➕❤️
Mokosh ➕❤️
Valentina_23 ➕❤️
ODBROJAVANJE 1. MJESEC ➕ idemo svi po novogodisnje čudo 🎆🎆✨✨✨🎉🎊🎀:
Mia333 - 13.01. - danas ❤️
Garava123 - 13.01. - danas ❤️
Sanjarka88 - 16.01. - 3 dana ❤️
Gumbica - 17.01. - 4 dana ❤️
Sayuri - 19.01. - 6 dana❤️
Lavanya - 20.01. - 7 dana ❤️
LazyO - 20.01. - 7 dana ❤️
Inna_ 22.01. - 9 dana ❤️
Marty - 23.01. - 10 dana ❤️
Lyra 23.01. - 10 dana ❤️
Sarita_00 - 24.01. - 11 dana ❤️
Lisa27 - 25 01. - 12 dana ❤️
Avocado13 - 25.01. 12 dana ❤️
Lovely - 26.01. - 13 dana ❤️
Tloza55 - 26.01. - 13 dana ❤️
Divna_Sa 28.01. - 15 dana ❤️
ODBROJAVANJE 2. MJESEC ➕:
Amy_94 01.02. - 19 dana ❤️
Maša25 - 02.02. - 20 dana ❤️
Tina25 - 04.02. - 22 dana ❤️
Zuzuzujalica 05.02. - 23 dana ❤️
Freya_444 - 05. 02. - 23 dana ❤️
Tommyfame 06.02. - 24 dana ❤️
Monstera - 10.02. - 28 dana ❤️
Buhtlica23 - 16.02. -34 dana ❤️
Zasluzujes zasjat na listi 🥰❤️
Sanjarka meni je bas divna ta tvoja lista i jako mi je lijepo koliko se trudis ❤️
Drzim ti fige da i ti ugledas svoj plus kroz koji dan :)
Valentina cestitam! Ovo je prvi plus koji sam ja dozivjela na temi, bas me razveselilo da se pokrenula i ova godina 🤗
👦 11/2017 👶 9/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji