Sanjarka meni je bas divna ta tvoja lista i jako mi je lijepo koliko se trudis ❤️
Drzim ti fige da i ti ugledas svoj plus kroz koji dan :)
Valentina cestitam! Ovo je prvi plus koji sam ja dozivjela na temi, bas me razveselilo da se pokrenula i ova godina 🤗
Hvala ti Lyra 🤗
Ovaj mjesec nece bit plusa, al za Valentino bude muzicu poklon 🥳🍀🤩🥰💪🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Valentina_23 iskrene čestitke! Ovo je prekrasno za vidjeti, stvarno divan plusić ❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Wow Valentina ovo je pravi plus!!! Puno sreće i neka ti trudnoća bude mirna i uredna
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Pozdraaav curee 🥰
Prije svegaa svima do sada koje su ugledale svoje plusiceee cestitaaam! 🥰
A sad, nisam bila aktivna jer se nisam htjela toliko fokusirati na trudnocu, bila sam preopterecena stalno sam radila testice, i polako mi je to pocelo utjecati na zivce 🤯 pocela sam se zdravo hraniti, krenila sam na dijetu, i nisam uopce razmisljala o trudnoci.. zadnja menga je bila 1.11, vec dva dana imam grceve bas kao da ce m doci, tri dana su me bolile sise i odjednom je samo bol nestala, dans sam radila teeestic i evooo cure moje, kazite mi da i vi vidite isto sto i jaaa🧐
https://ibb.co/48vt3rW
Ajmee koja pluscina 😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
ajmee Valentina_23 bravo bravo bravo!! Puno sreće ti želim
05/2022 💙 T
Cestitam Valentina, sada si mislim pa daaaa,nje nije duuugo bilo na temi 👆 vratila si se s lijepom vijesti, neka sve bude u redu ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cestitam Valentina 😌😌😌😌 da sve bude uredu i skolskii 🙏🙏🙏💗
Ja nemam nista za prijaviti...3dpo...ovulacija ovaj mjesec jako bolna....vidjet cemo sta me dalje cekaaa...aliii kako god da bude svaki iduci mjesec je moj 😂😂😂
Sretnooo curkeee mojee 💋💗💋
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdraaav curee 🥰
Prije svegaa svima do sada koje su ugledale svoje plusiceee cestitaaam! 🥰
A sad, nisam bila aktivna jer se nisam htjela toliko fokusirati na trudnocu, bila sam preopterecena stalno sam radila testice, i polako mi je to pocelo utjecati na zivce 🤯 pocela sam se zdravo hraniti, krenila sam na dijetu, i nisam uopce razmisljala o trudnoci.. zadnja menga je bila 1.11, vec dva dana imam grceve bas kao da ce m doci, tri dana su me bolile sise i odjednom je samo bol nestala, dans sam radila teeestic i evooo cure moje, kazite mi da i vi vidite isto sto i jaaa🧐
https://ibb.co/48vt3rW
I ja se pridruzujem cestitkama 🥳🥳 plus ko kuca 🥰🥰
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Sortiraj odgovore
Najstariji