Stormy imam roza sa Amazona, njih sam stalno koristila
Meni se ili pojebao sistem il neće bit O il će kasnije O bit 🤷🏻♀️ Stvarno ne znam sto bi komentirala
Ali eto iscjedak je danas napokon neki se pojavio 🤔
Ancioo meni je nakon biokemijske i operacije ovulacija bila 18dc a inače 14 - 15,tako da sigurna sam da ti stiže 🤗 Vjerojatno se sve malo poremetilo, ipak je to bila promjena u tijelu
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
A i tempica jutros kad sam izmjerila uplašila sam se da se nisam možda sledila 😅😅 mozd bude O za vikend
Ancii hahah kraljice ledena 😂😂😂😂❄☃😨 nova Elsa 😁
Valentina cestitaaam 😊😊😊😊
kaj se tice sjenice kod gumbice ja vam i inace dok vi sve vidite sjenice i dok fakat je sjenica ne vidim nist, nikad. vidim tek dok.je "sjenica" kao kod valentine 🙈 corava kokos
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Pozdrav cure, davno sam tipkala na forumu,jedva sam usla nazad, popravila sam potpis, ne znam dodat ff ticker 😂 nek me netko uputi di nađem to na svom ff profilu. Ugl, ono sto trenutno ne pise u potpisu je da je papa uredna, brisevi isto, mm je napravio spermiogram, dijagnoza oligoasthenozoospermia. Not so great jel. A da, ja imam neki blazi oblik trombofilije, ni to ne pise, u pdh nalazu stoji i da je moguce da je doslo do mijesanja krvi, ja sam rh-, oboje dice isto,mm je plus. Nakon kiretaze sam primila rhogan. Imam krace cikluse pa mi je ovo sad vec 15 nakon kiretaze mislim, koristim lh trakice, redovno imamo odnose cili misec svaki drugi dan u prosjeku, oko ovulacije svaki dan. Nisam jos radila spolne hormone i to, mi smo mislili to opusteno pa kad se primi s obzirom da se triput primilo, s tim da su prvo i drugo iz prvog odn drugog ciklusa pokusavanja a trece iz šestog. Al evo sad smo odlucili poradit i na tome da vidimo di je tocno problem. Trenutno sam 8dpo ako sta znaci. Eto mislim da je to ukratko i usiroko to 😂😂🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Gumbica ja isto ne vidim 🤷 Ali nadam se da će ipak biti kroz koji dan 🤞🤞
Valentina ovo je pošteni plus! Čestitke i neka sve prođe dobro ❤️
Anci ja se sad popodne umotala u deku, pa mi i dalje hladno.
Malo spremala prije podne i užasno me sad stopala i gležnjevi bole 😔 I opet onaj osjećaj da me grudnjak steže, a na dodir apsolutno ništa. Ajd da se išta vidi bi rekla ok, ali i dalje dva ispuhanca 🤣🤣 Ovaj ciklus smo užasno pokrili, nisam točno sigurna kad je bila O sudeći po bolovima, ali baš imam neki dobar osjećaj 🤞🤞
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pozdrav cure, davno sam tipkala na forumu,jedva sam usla nazad, popravila sam potpis, ne znam dodat ff ticker 😂 nek me netko uputi di nađem to na svom ff profilu. Ugl, ono sto trenutno ne pise u potpisu je da je papa uredna, brisevi isto, mm je napravio spermiogram, dijagnoza oligoasthenozoospermia. Not so great jel. A da, ja imam neki blazi oblik trombofilije, ni to ne pise, u pdh nalazu stoji i da je moguce da je doslo do mijesanja krvi, ja sam rh-, oboje dice isto,mm je plus. Nakon kiretaze sam primila rhogan. Imam krace cikluse pa mi je ovo sad vec 15 nakon kiretaze mislim, koristim lh trakice, redovno imamo odnose cili misec svaki drugi dan u prosjeku, oko ovulacije svaki dan. Nisam jos radila spolne hormone i to, mi smo mislili to opusteno pa kad se primi s obzirom da se triput primilo, s tim da su prvo i drugo iz prvog odn drugog ciklusa pokusavanja a trece iz šestog. Al evo sad smo odlucili poradit i na tome da vidimo di je tocno problem. Trenutno sam 8dpo ako sta znaci. Eto mislim da je to ukratko i usiroko to 😂😂🙈
Dobrodosla nazaaaad! Falila si! Znam te jos otprije,nadam se da ce se ubrzo nesto primiti i da ce biti puuuno bolji ishod posto znas da ti krv mali neprijatelj prema plodu. Svaki manji korak je puno veci prema plusu. Jel ti lutealna faza jos uvijek ista ili ti se i to promijenilo nakon kiretaze? Pitam cisto da znamo koji dpo mozes raditi testic ☺️
Hope tnx😘 da prominila se nakon kiretaze odn skratila se na 11 dana al uzimala sam b komplex i povecala se na 13,sad zadnja dva ciklusa na 14dana, al i ovulacija se pomakla sa 15-16dana prije kiretaze na 12-14 nakon, ovaj ciklus mi je bila na 11dc,najranije ikad (potvrđeno u ginekologa, bas taj dan sam bila na pregledu)
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jao kad napises to da si davno tipkala osjećam se ko da sam cijelu vjecnost tu hahah
Dobrodošla natrag prijateljice moja ❤ sad te molim grafic pa da te mozemo škicat haha
Ancio meni je isto O nakon biokemijske tam oko 18dc..tak da samo strpljivo i bit ce 💪
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommy 😘 Pa i je davno, zadnje san se prijavila negdi prije 10misecu skoro 🙈🙈
Ne mogu vas sad popratit, publika mi je nestrpljiva 😘 skicnem poslin a probam pohvatat sutra u miru. Svima vam zelim plusice cim cim prije❤️
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hvala curkee🥰 i ja vama zelim da ugledate svoje plusice, posebno Sanjarka88, Anabelaaa,Ancioo i svim curama koje su prolazile samnom kroz moju muku trazenja sjenica!❤️
Iskreno ne znam koji je dpo, nisam radila cak ni lh trakice, skroz sam zaboravila i nisam uopce razmisljala o plusicu i trudnoci.. ood simptoma, bolni jajnici vec skoro dva tjedna ( zbog toga sam mislila ici kod doktora jer sam pomislila da sam se nahladila), tri dana za redom bolne grudi i onda su samo odjednom prestale bolitii, i grcevi kao da cu dobiti m, kazem da sam jucer popila paracetamol(nemam ibuprofen, inace da imam eto ne razmisljajuci bi jucer popila njega) jer me bas bolilo dole u stomaku, iii idem piskiti svaki tren🥰 muzic je bio na godisnjem mjesec danaaa i bilo je hopsanjaaaa!!!😁😁
Hope tnx😘 da prominila se nakon kiretaze odn skratila se na 11 dana al uzimala sam b komplex i povecala se na 13,sad zadnja dva ciklusa na 14dana, al i ovulacija se pomakla sa 15-16dana prije kiretaze na 12-14 nakon, ovaj ciklus mi je bila na 11dc,najranije ikad (potvrđeno u ginekologa, bas taj dan sam bila na pregledu)
Ma izregulirat ce se to,ako se vratilo na 14 dana lutealne onda je tijelo spremno za novu avanturicu,to je bitno,a sad u koje vrijeme ciklusa dode do O je manje vazno,samo da nam se dogodi jel,sto znaciiiii da bi za nekih 7 dana gospoda trebala presisati tebe i otic do prve zene u tvojoj blizini koja ju zeljno iscekuje za razliku od svih nas 😂 onda pisamo iduci tjedan,neki HCG,neki LH,al bitno da se pisaaaaa 🤣🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji