Jutro curee ❤❤❤
Vidim pozitiva je u našoj grupici 🥰 tako i treba 🙂
Kod mene ništa novo, svaki ciklus sam nekako sve opuštenija, na početku sam i ja mislila da to sve svima iz prve uspije haha al sad bome vidim da nije tako haha iako mi je sestra isto tako ko i ti sanjarkaostala trudna od jednog sexa haha i jos dvije frendice al to je valjda tako očito su u zom momentu bile super plodne haha
Ja se super osjecam i dalje baš sam optimistična 🥰
Cure koje trebate dobit za desetak dana javljajte simptome 🙂🙂🙂
kod mene ništa od simptoma, prerano je joškod tebe?
Nista naravno hahah al pratimo se ovih dana još malo pa kreće umišljanje haha
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Evo i mene…
9DC imam smeđkasti iscjedak veeć dva dana. I jako puno akni sam dobila po licu. 🙄
Dal je iscjedak ostatak od m ili?
Heii koliko dugo ti traje ciklus? Ako je kratki ciklus da nije možda O?
Joj i ja sam se sva uprištavila od kako sam se pocela zdravije hraniti, valjda otrovi izlaze haha
28 dana mi ciklus rano je za O..
I ja sam počela zdravu prehranu 🤣
Lice mi je katastrofa
Ako si baš drastično promjenila nešto u prehrani moguće da ti se i ciklus poremeti malo, pa možda stvarno je to, piškiš LH?
Curke, vidim da sam svasta propustila. Htjela sam vas sve pozdraviti prije nego se skroz povucem. Jednostavno ne stizem sve popratiti, niti se ukljucivati u razgovore. Nisam bas ni pretjerano aktivna na jesenakim bebama. Ali stalno gledam listu da vidim ima li novih plusica ovdje. 😊
Zelim vam svima da sto prije ugledate plusice i da uzivate u svojim trbuscicima i svojim bebicama. ❤
Jako mi je drago sto sam bila dio ove grupice koja se polako sve vise i vise siri. Ovakav oblik potpore puno znaci, pogotovo kad se nemas kome povjeriti. Hvala svakoj od vas. Ljubim i grlim! 😘🤗
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Mokosh ❤️
Prati cu te na jesenskim, a nadam se da cu vam i prec tamo 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sve vas citam cure, svima zelim plus kao da svoj cekam <3
Izdvajam nas nekoliko koji smo u teskim vodama i duuuugo pokusavamo i ne zelim to niti jednoj od vas.
Sretno svima, objavljujte plusice, simptome, recepte ma sve <3
sretno i tebi draga lindsay 🤞🤞🍀🍀🍀
Hvala, tebi isto <3
Lindsay drago mi je da se ponekad javis ❤
Srce si! Neka nam ova godinica donese najljepsa zanimanja na svijetu 🙏 javi za spermiogram, znam da muzic svasta pije 😥
Mokosh uzivaj u trecoj trudnoci, nadam se da se uskoro cujemo na ljepsoj temi 👆❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Curke, vidim da sam svasta propustila. Htjela sam vas sve pozdraviti prije nego se skroz povucem. Jednostavno ne stizem sve popratiti, niti se ukljucivati u razgovore. Nisam bas ni pretjerano aktivna na jesenakim bebama. Ali stalno gledam listu da vidim ima li novih plusica ovdje. 😊
Zelim vam svima da sto prije ugledate plusice i da uzivate u svojim trbuscicima i svojim bebicama. ❤
Jako mi je drago sto sam bila dio ove grupice koja se polako sve vise i vise siri. Ovakav oblik potpore puno znaci, pogotovo kad se nemas kome povjeriti. Hvala svakoj od vas. Ljubim i grlim! 😘🤗
Draga dolazimo ti uskoro na jesenske ❤❤❤
Marty,Sarita, Watson i sve ostale curke hvala na rijecima podrske 🥰🥰
Lindsay bas fali na forumu 🥰
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Marty,Sarita, Watson i sve ostale curke hvala na rijecima podrske 🥰🥰
Lindsay bas fali na forumu 🥰
Evo jajnici mi zaplesali kolo od srece sto vidim ovakvu poruku :)
Rekla sam muzu da poslije posla svrati u ljekarnu i kupi test pa cu pisnut danas, jako sam uzbudena hehe javim se navecer s rezultatom 🤞🏻😊
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Sortiraj odgovore
Najstariji