Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    13. Siječanj 2021. 11:06

▪Marty

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curee ❤❤❤
    Vidim pozitiva je u našoj grupici 🥰 tako i treba 🙂
    Kod mene ništa novo, svaki ciklus sam nekako sve opuštenija, na početku sam i ja mislila da to sve svima iz prve uspije haha al sad bome vidim da nije tako haha iako mi je sestra isto tako ko i ti sanjarkaostala trudna od jednog sexa haha i jos dvije frendice al to je valjda tako očito su u zom momentu bile super plodne haha
    Ja se super osjecam i dalje baš sam optimistična 🥰
    Cure koje trebate dobit za desetak dana javljajte simptome 🙂🙂🙂

kod mene ništa od simptoma, prerano je još kod tebe?

Nista naravno hahah al pratimo se ovih dana još malo pa kreće umišljanje haha

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Siječanj 2021. 11:08

Amy_94

Lisa27 👶🧸🎀

Amy_94

Evo i mene…
    9DC imam smeđkasti iscjedak veeć dva dana. I jako puno akni sam dobila po licu. 🙄
    Dal je iscjedak ostatak od m ili?

Heii koliko dugo ti traje ciklus? Ako je kratki ciklus da nije možda O?
    Joj i ja sam se sva uprištavila od kako sam se pocela zdravije hraniti, valjda otrovi izlaze haha

28 dana mi ciklus rano je za O..
    I ja sam počela zdravu prehranu 🤣
    Lice mi je katastrofa

Ako si baš drastično promjenila nešto u prehrani moguće da ti se i ciklus poremeti malo, pa možda stvarno je to, piškiš LH?

Mokosh
    13. Siječanj 2021. 11:17

Curke, vidim da sam svasta propustila. Htjela sam vas sve pozdraviti prije nego se skroz povucem. Jednostavno ne stizem sve popratiti, niti se ukljucivati u razgovore. Nisam bas ni pretjerano aktivna na jesenakim bebama. Ali stalno gledam listu da vidim ima li novih plusica ovdje. 😊

Zelim vam svima da sto prije ugledate plusice i da uzivate u svojim trbuscicima i svojim bebicama. ❤

Jako mi je drago sto sam bila dio ove grupice koja se polako sve vise i vise siri. Ovakav oblik potpore puno znaci, pogotovo kad se nemas kome povjeriti. Hvala svakoj od vas. Ljubim i grlim! 😘🤗

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 11:26

Mokosh ❤️
    Prati cu te na jesenskim, a nadam se da cu vam i prec tamo 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lindsay
    13. Siječanj 2021. 11:38

▪Marty

lindsay

Sve vas citam cure, svima zelim plus kao da svoj cekam <3
    Izdvajam nas nekoliko koji smo u teskim vodama i duuuugo pokusavamo i ne zelim to niti jednoj od vas.
    Sretno svima, objavljujte plusice, simptome, recepte ma sve <3

sretno i tebi draga lindsay 🤞🤞🍀🍀🍀

Hvala, tebi isto <3

watson009
    13. Siječanj 2021. 11:54

Lindsay drago mi je da se ponekad javis ❤
    Srce si! Neka nam ova godinica donese najljepsa zanimanja na svijetu 🙏 javi za spermiogram, znam da muzic svasta pije 😥
    Mokosh uzivaj u trecoj trudnoci, nadam se da se uskoro cujemo na ljepsoj temi 👆❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lisa27 👶🧸🎀
    13. Siječanj 2021. 12:30

Mokosh

Curke, vidim da sam svasta propustila. Htjela sam vas sve pozdraviti prije nego se skroz povucem. Jednostavno ne stizem sve popratiti, niti se ukljucivati u razgovore. Nisam bas ni pretjerano aktivna na jesenakim bebama. Ali stalno gledam listu da vidim ima li novih plusica ovdje. 😊

Zelim vam svima da sto prije ugledate plusice i da uzivate u svojim trbuscicima i svojim bebicama. ❤

Jako mi je drago sto sam bila dio ove grupice koja se polako sve vise i vise siri. Ovakav oblik potpore puno znaci, pogotovo kad se nemas kome povjeriti. Hvala svakoj od vas. Ljubim i grlim! 😘🤗

Draga dolazimo ti uskoro na jesenske ❤❤❤ 

buhtlica23
    13. Siječanj 2021. 12:31

Marty,Sarita, Watson i sve ostale curke hvala na rijecima podrske 🥰🥰
    Lindsay bas fali na forumu 🥰

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lindsay
    13. Siječanj 2021. 12:31

buhtlica23

Marty,Sarita, Watson i sve ostale curke hvala na rijecima podrske 🥰🥰
    Lindsay bas fali na forumu 🥰

Evo jajnici mi zaplesali kolo od srece sto vidim ovakvu poruku :)

Gumbica
    13. Siječanj 2021. 14:24

Rekla sam muzu da poslije posla svrati u ljekarnu i kupi test pa cu pisnut danas, jako sam uzbudena hehe javim se navecer s rezultatom 🤞🏻😊

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.