Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    08. Siječanj 2021. 18:08

Stormy hvala ti, nadam se da ću se u ponedjeljak javiti sa lijepim vijestima 🤞🤞🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    08. Siječanj 2021. 18:14

Monstera

Sanjarka ma bravo, skužila si odmah da je do toga, sad kad sam makla iscjedak se opet vratilo na staro, hvala ti 🤗
    Lisa27 lipo ti raste lh, za vikend akcijanje 😆👫

Hehehe eto
    Znam ga u dušu 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sandričak
    08. Siječanj 2021. 18:16

Monstera

Sandričak, piškiš i ti samnom u ponedjeljak? 🤞

Vrlo rado piskim,nadam se da necu dobiti u ponedjeljak. 🤞🤞😆
    Polako počinju da me bole grudi, ali svakako me zatezu i donji stomak i ledjaa. Videcemoo 🙃
    Monstera kakvi su tvoji simptomi,tj imas li ih uopste? 😇

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sanjarka88
    08. Siječanj 2021. 18:28

Onda imamo pi pi listu 😁

Ponedjeljak piske :

Monstera 
    Sandricak 

Jos tko? 🥳🥳🥳

Hoce tko samnom u čet? 14.1?

Monstera
    08. Siječanj 2021. 18:29

Sandricak11

Monstera

Polako počinju da me bole grudi, ali svakako me zatezu i donji stomak i ledjaa. Videcemoo 🙃

Imam par simptoma koje prijavljujen več par dana 😆 Prvi simptom koje sam osjetila su bili menga grčevi koje osjećam još uvijek tu i tamo, onda visoka dnevna temperatura (do 37.2), osjetljive cice i bolne bradavice i evo od danas sam primjetila i taj vodenasti iscjedak. Mogu to biti i simptoni da ipak na kraju dolazi menga i da ništa od T, ali ja se držim nade da će ipak biti 🤞
    Znači imamo dogovoreno za ponedjeljak? Ja ću to rano ujutro obaviti jer počinjem raditi, tako da sam ja već kao sova ovdje u 06 sa slikom 😆

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Sanjarka88
    08. Siječanj 2021. 18:31

Monstera

Sandricak11

Monstera

Imam par simptoma koje prijavljujen več par dana 😆 Prvi simptom koje sam osjetila su bili menga grčevi koje osjećam još uvijek tu i tamo, onda visoka dnevna temperatura (do 37.2), osjetljive cice i bolne bradavice i evo od danas sam primjetila i taj vodenasti iscjedak. Mogu to biti i simptoni da ipak na kraju dolazi menga i da ništa od T, ali ja se držim nade da će ipak biti 🤞
    Znači imamo dogovoreno za ponedjeljak? Ja ću to rano ujutro obaviti jer počinjem raditi, tako da sam ja već kao sova ovdje u 06 sa slikom 😆

Volimo ranoranioce 😁🥳🥳

• milamu
    08. Siječanj 2021. 18:39

Bokic cure! Prije svega vam zelim sve najljepse u Novoj 2021 i da vas sve iznenade plusici, saljem pozitivne vibriceeeee🥰🍀❤
    Ja sam vam ocajna pa pisem..zadnje dvije godine mm i ja radimo na bebacu i nikad nam se nije posrecilo, cak ni nakon vitamina i preparata kojekakvih , pracenja ciklusa trakicama, temperature, odlicnih nalaza i moje kromopertubacije koja je potvrdila prohodnost jajovoda, sve i svasta smo radili. Do prije neki dan...pojavila se blijeda crtica! Trebala sam dobiti danas, ali nisam, prvi test odradjen 5.1 (tj njih 3!), 6.1. jos dva testa, i danas i jucer po jedan, svi pozitivni. Ali sve sa tom blijedom crticom, tek kad se posusi test se bolje vidi. Jako se bojim da M ne dolazi, jer me ocajno probada kroz rodnicu, kao noz da mi ulazi do dzigerice, popusti, pa krene opet. 
    Imam simptome, grudi nabujale, kojekakva ziganja lagana, bas osjetim da se nesto dogadja unutra, osjecam trudnocu. No sad se plasim da ipak nije mozda biokemijska ili slicno. Termin kod ginosa imam tek za 7 dana, poludit cu. 
    Zar ne trebaju te crtice potamniti jer shodno tome beta raste?! 
    Toliko sam cekala ovo da se jako bojim da ne dobijem M, mislim da bi pala u tesku depru.😥 Sorkac na ovakvom dugom i mozda negativnom postu ali vjerujem da me neka dusa ovdje razumije. Sve i svasta smo prosli, kao i vi curke sa svojim deckima. 
    Pusa za sve i vibriram za vas❤

• milamu
    08. Siječanj 2021. 18:46

imam, kak da stavim?

Sandričak
    08. Siječanj 2021. 18:46

Monstera

Sandricak11

Monstera

Nisam pratila simptome,tj jesam,ali ne mogu sve da pohvatam. 😅😁
    Eee i ja imam povišenu temperaturu,npr kad sam imala prvo svetlo krvarenje 7dpo,dan posle toga sam merila temperaturu i bila je 37 sa 4. Danas je bila 37 sa 3,ali nisam prehladjena. Dogovoreno za ponedeljak. Ali ja nisam ptica ranoranilica,malo cete me sacekati 😅😁 Ma ti si 100% trudna ,drzim ti palcevee 🤞🤞🥰😘

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sandričak
    08. Siječanj 2021. 18:49

milamu

imam, kak da stavim?

https://imgbb.com/
    Ides na ovaj sajt,uploud sliku i onda kopiras link i staviš ovde. Ajdee 🤞🤞

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.