Evo moje trakice od sad, rekla bih d aje prošao pik. Da je bio jučer kasnije navečer il u noći.
https://ibb.co/jkHFCPv
Hopsati ćemo danas i sutra. Mislim da će O noćas ili sutra. Vidjet ćemo.
Samo pokrivajte, drzim fige ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hvala curke🤗 mislim da ćemo danas popodne,sutra ujutro. I hodati ću puno da😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hvala curke🤗 mislim da ćemo danas popodne,sutra ujutro. I hodati ću puno da😁
🤞🤞🤞🤞 🥰
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Belice drzim fige za pik i da fino to pokrijete!
Traveller dobro si me sad podsjetila na malo vise kretanja, bome cu danas i za vikend u jedan dir!
Bella Sretnoooo 🙏🤞🏻❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Belice drzim fige za pik i da fino to pokrijete!Traveller dobro si me sad podsjetila na malo vise kretanja, bome cu danas i za vikend u jedan dir!
Oo Ancy, pa ti si ovulirala vidim, označio ti FF. Obavezno šetnja onda svaki dan, što više. Nek ide cirkulacija 😍😍😍😍
Hocu draga! Nadam se da tipkamo uskoro na jesenskim 😘
Jutrooo 🙂🙂
Bella cinI se da je prosao da, te plave trakice su bas cudne, meni su ibone zelene cak bile ok, a ove ljubicaste sad najbolje.
Ja popodne piskim oko 17h pa stavim slikicu i onda cu sutra ujutro i popodne 🙂
Monstera ja vidim sjenicu to mora bit to 👍👍👍
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hvalaa vam❤ nadam se da će nam biti dovoljno.
Lisa sretno s pikom🤞🤞Da, na ovim plavima bas sve bude brzo, što nije nužno loše ako se navikne. Sad znam za slijedeći mjesec, ostalo mi još 4 trakica jer više neću sad raditi,da čim vidim jaku drugu crtu,bez obzira što nije skroz pravi pik, da je to dan kad će biti pik.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Hvalaa vam❤ nadam se da će nam biti dovoljno.
Lisa sretno s pikom🤞🤞Da, na ovim plavima bas sve bude brzo, što nije nužno loše ako se navikne. Sad znam za slijedeći mjesec, ostalo mi još 4 trakica jer više neću sad raditi,da čim vidim jaku drugu crtu,bez obzira što nije skroz pravi pik, da je to dan kad će biti pik.
Da sad sinih prokužila bome 🙂🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Bella sretno u pokrivanju i nek bude to to 🤞🤞
Lisa tebi sretno s pikom 🤞🤞
Sandricak onaj pravi snijeg je lijep 😍😍 Onaj drugi ćemo zanemariti jer je rano 😉
Kod mene danas konačno opet iscjedak kako treba 😁 A desni jajnik me uuužasno pekao, tako da mislim da je O bila. Odmah smo mi to pokrili, ako stignemo budemo još.
Ako nam ovaj ciklus bude dobitan, bit će to ravno dobitku na lutriji 🤣 Počinjem vjerovati u onu teoriju da djeca osjete kad roditelji pokušavaju dobit drugo dijete. Otkako smo odlučili da krećemo, ona je prestala spavati. Borbe su da uopće zaspi. Uglavnom spava s nama...
Ugl, idem skuhati ručak 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji