Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    08. Siječanj 2021. 15:45

anci000 🔜🤰🏼

Sanjalice mi ćemo izgleda i zajedno ovulirati
    Pogle ovo, sve nam isto 😅

Hocemoooo Ancioooo samo alcija naredna 3 dana...mada meni moj digitalav jos uvijek je negativan.  Ocekujem smajliii ali svakakoo pokrivam ove danee hahaha 😌 neka nam je sa srecooom 💋💋

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

watson009
    08. Siječanj 2021. 15:58

Bella i Ancioo sretno cure sa hopsanjem, ionako ce za vikend biti lose vrijeme pa se radije druzite sa muzicima 😂
    Marty sretan rodendan, bas kako su vec cure rekle...neka do iducega bude bebica s vama 🙌❤😉

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    08. Siječanj 2021. 16:07

watson009

Bella i Ancioo sretno cure sa hopsanjem, ionako ce za vikend biti lose vrijeme pa se radije druzite sa muzicima 😂
    Marty sretan rodendan, bas kako su vec cure rekle…neka do iducega bude bebica s vama 🙌❤😉

❤❤❤
    Anci ma obnovili su se oni😁😎

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    08. Siječanj 2021. 16:14

Anciooo ja necu danas ni jednu vise...sutra u tokuu dana opet da vidim da li moj smajlic sutra dolazi hehehe 😅 neka nam je sretnoooi

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    08. Siječanj 2021. 16:43

Evo moj LH od danas https://ibb.co/2SP3TW7 definitivno moslim da pik nece prije nedjelje po ovim trakicama

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    08. Siječanj 2021. 16:47

https://ibb.co/crN8Gs3 ovo je po danima kako lh raste, cini mi se sad da dosta sporo raste po ovim trakicama

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Bella🌟
    08. Siječanj 2021. 16:50

Lisa27 👶🧸🎀

https://ibb.co/crN8Gs3 ovo je po danima kako lh raste, cini mi se sad da dosta sporo raste po ovim trakicama

I meni se  čini da bi u nedjelju mogao biti. Ili sa subote na nedjelju.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sanjarka88
    08. Siječanj 2021. 16:59

▪Marty

Bella🌟

Jutro☕
    Sanjarko snijega kod nas još nema, a čekam svaki čas da bude no nikako da počne padati🙈 kako si ti,što ima kod tebe?
    Monstera inka vidim sjenicu. Zelim da ti se u ponedjeljak jako podeblja i da se preseljenju jesenske🤗💝💝
    Čekam još koji sat pa idem pišnuti lh da vidim hoće li dns pik il je prošao.
    Marty šta ima kod tebe? Lisa stavi svoju trakicu kad napraviš.

Evo me draga Bellice 😁 nisam stigla tipkati jucer jer mi je bio rockaaas i to ne bilo kojiiii nego 🎉
    https://ibb.co/fDh43HB
    https://ibb.co/rwwJP5v
    bilo je zabavno od ponoci i puno dogadaja, iznenadenja, uzbudenja, suza i smijeha i svegaaa ❤
    naravnooo da sam dobila i keksic 😍 i muz je rekao da se to definitivno sad mora primiti 😂🤞 ocekujem o sad za vikend kao i ti, pa bi bas bilo predobro da ovo bude rodendanska beba 😜 drzim ti fige za vikend da se napokon primi ta mrvica, a i svim ostalim curama koje isto imaju o ovaj vikend ili dr tjedan 🤞🤞💜💜 3, 2, 1 hoopsanjeeeee

Pa sretan rockas Marty 🥳🥳🥳🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Siječanj 2021. 17:00

Monstera

Cure koje koriste FF aplikaciju, sad sam skužila da je meni moj označio da mi je 20.bila ovulacija, a po trakicama i po sluzi je bila 18. Šta napraviti da mi se opet vrati da bude 18.? Nemam pojma šta sam kliknula da se poremetilo, danas sam samo dodala simptome i bazalnu 🤷🏼‍♀️

Mozda zbog ovog vodenog iscjetka danas?
    Iako ne vidim poveznicu 🤷‍♀️
    Zna on to tako naknadno prominit 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Monstera
    08. Siječanj 2021. 18:06

Sanjarka ma bravo, skužila si odmah da je do toga, sad kad sam makla iscjedak se opet vratilo na staro, hvala ti 🤗
    Lisa27 lipo ti raste lh, za vikend akcijanje 😆👫

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.