Ja sam naručila u utorak test sa Amazona, trebao je doći danas ali mi javljaju da zbog gužve tek u ponedjeljak dolazi, tako da piskim kad dođe test, ako ne dobim do tada, makar imam osjećaj da dolazi
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Freya primam čestitke, ali u ponedjeljak neka ih isto bude, samo da potvrdin plus 🤗
Draga Divna hvala ti na lijepim rječima i željama 🤗
Najgore je kada pročitaš nešto sa foruma pa se prepustiš tim mislima, kao šta ti je Ancioo napisala, probaj se okupirati nečim drugim, bilo šta da te veseli i ne čitati ružne teme po forumima 👆 Ja uopće ne sumnjam da ćemo sve ove godine u neku od Beba grupa, bilo jesenske, zimske, proljetne ili ljetne 🤗❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera, vidi se sjenica, ti si jako plodna zena. Drzim fige sa tamni i da se odrzi ovaj put 🤞🤞🥰🥰
Jana, vidjela sam na jesenskim da je beta skolski uduplana, cestitam ti i vjerujem da ce sve biti ok👍🥳
Traveller, zbog tebe mi je bas drago kako si uspjela i kako nekako zrelo i smireno pristupas, kao da si sve poslozila u glavi 👍🥰
Divne rojesi od Divne, hvala ti draga. ❤🥰 jesva cekam da se naruvim na pregled🤭🤭
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjarko da možda i bolje da nema ništa da čim manje mislis o tome 😁
Divna kao što sinu sama rekla, probaj se zaokupirati nečim drugim. Neki put je potrebno da stalno misliš o tome i da si "opsjednuta" time pa da ti onda bude dosta i da možeš lakše dalje. Tako kod mene to ide.sretno draga moja💕
Tommyfame di si nam ti?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sanjarko da možda i bolje da nema ništa da čim manje mislis o tome 😁
Divna kao što sinu sama rekla, probaj se zaokupirati nečim drugim. Neki put je potrebno da stalno misliš o tome i da si "opsjednuta" time pa da ti onda bude dosta i da možeš lakše dalje. Tako kod mene to ide.sretno draga moja💕
Tommyfame di si nam ti?
Tommyfame uziva jos u izolacijicrvenokosa vila
Neka neka😁😁
Jutro 😊😁
Monstera', čestitam 🥳❤🥰
Sanjarka, nije još došla 🥵
Ajme bas te zeza 😬
Mozda ce danas kad je tempica jos pala?
Ja se nadam, baš ono nikako da procurim, a feeling je kao da će svaki čas 🙄😭😢
Lucija 16.12.2021.💗
Hvala vam svima na podrsci Traveller, Anci, Monstera,Bella. ❤❤❤❤
Sve ce biti dobro, mora! Visak slobodnog vremena i telefon u ruci vode do pretjeranog googlanja i citanja. Definitivno moram naci neki hobi, uposliti se necim
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Bella, tvoja O samo sto nije 👍👍 kakav ti je iscjedak, vidim da pises u FF da je Egg, je li bas primijetis da bude puno? Meni se nekad cini da ga ne bude ili se pomijesa kad imamo odnos pa ne mogu procijeniti...
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Bella, tvoja O samo sto nije 👍👍 kakav ti je iscjedak, vidim da pises u FF da je Egg, je li bas primijetis da bude puno? Meni se nekad cini da ga ne bude ili se pomijesa kad imamo odnos pa ne mogu procijeniti…
Ja sam s tim iscjedkom vodila borbe jer bi uvijek poslije M imala upalu i pojačani iscjedak pa ne znam razlikovati. Osjetim vlažnost iznutra i bude rastezljiv onako ,nekad samo to,nekad pomjesan sa vodenim a nekad sa kremastim.
Jedva čekam da pišnem sad za 2 sata na lh da vidim kako je.
Sortiraj odgovore
Najstariji