malamarelica 💗💗
Valeera u pravu si 1000%..do prije mj dana mislila sam ma joj kako mi je zao zene kada nema podrsku partnera i cini mi se mogla bih joj 1001 savjet dati, a sada kada sam ja upravo u toj situaciji sama sebe ne mogu 'dignuti'. Znam da ce proci..treba malo da se isplace..hvala ti puno i svakoj od vas. Ne mozete zamisloti koliko je tesko kad se gusite u suzama a voljena osoba ni da trepne..kao da se hrani bolom mojim. A proci ce znam. Kad sam bebu izgubila mogu i konja obicnog..jel tako?
Draga nista se ne dogadja bez razloga i sve je ovo za vece dobro mada ti se sad to ne cini. Jaka si, dovedi sebe u red, zaljubit ces se i roditi svog andjela. Znas koliko takvih priča znam? Prva sestrična u 33 g nakon 12 veze ostavi ju decko na badnjak on nije htio bebu samim time ni ona. Ona tad u teskoj depresiji kad je dosla sebi upoznala divnog muskarca unutar godine dana ostala trudna eno beba ima godinu dana oni presretni. Ne odustaj.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kako je to divna prica a i vi sve tete ovde divne, zelim i ja tako nesto da mi bude da iz ovog crnila izadjem. Danas sam mu rekla da dodju vanzemaljci ja bi ih na koljenima molila da me odvedu. Sad i ova korona...teska situacija.
Kako je to divna prica a i vi sve tete ovde divne, zelim i ja tako nesto da mi bude da iz ovog crnila izadjem. Danas sam mu rekla da dodju vanzemaljci ja bi ih na koljenima molila da me odvedu. Sad i ova korona…teska situacija.
Kad se najmanje nadaš bit ce samo vjeruj. Obrisi suze nije te mama rodila da bi plakala, kao sto ni ti neces roditi svoje dijete da bi plakalo radi drugih. Sjeti se da si voljela od puno svojih bližnjih i vrijedna. Ne pristaj na manje od onog sto mislis da zasluzujes.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
LeLa hvala ti na tim rijecima, bas nekako ne volim ovaj osjecaj da sama sebe sazalijevam ali prosto covjeku treba da se isplace kao dijete da bi izbacio iz sebe...da se ne truje iznutra drzeci u sebi kao ja. Sve je dobro, sve perfket, a odjednom bufff. Sad nije dobro ali ce biti. Tesko mi je puno trenutno. Imam 30 godina, stignem jos sve
LeLa hvala ti na tim rijecima, bas nekako ne volim ovaj osjecaj da sama sebe sazalijevam ali prosto covjeku treba da se isplace kao dijete da bi izbacio iz sebe…da se ne truje iznutra drzeci u sebi kao ja. Sve je dobro, sve perfket, a odjednom bufff. Sad nije dobro ali ce biti. Tesko mi je puno trenutno. Imam 30 godina, stignem jos sve
Ajoj tufnice, 30g! Bjež' od tamo, fino nađi drugog (btw.ako uopće želiš muškaraca), i da vidiš trudna budeš za tren, samo da se makneš iz ove situacije.
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Imaš još jako puno vremena, ali ga ne trati tamo!
33g. - nezaštićeni od 12.mjeseca 2019.
Tufnice, zao mi je sto je isplalo da je on tvoj los odabir i sto nije ono sto si zeljela, nije mi zao sto se ovako ponio jer ti je otvorio oci na vrijeme i pokazao ti da moras ici drugim putem, putem na kojem nema njega, znam da ti se srce slomilo nakon njegovih rijeci, ali kroz tu bol si dosla do saznanja da on nije ono sto zelis i trebas od partnera. Ovo sto si napisala da bi znala nekog drugog dignut u toj situaciji, a tesko ti je na sebi primjenit, to je normalno, svi mi uvijek znamo sto bi drugili trebali napravit, ali nam je tesko to na sebi primjenit jer kad smo mi u takvoj situaciji uz razum, postoji i ogromna kolicina boli s kojom se treba suociti, pa ponekad trpimo i ostsjemo, samo da se ne bi suocili s tom boli. Tvoja odluka je hrabra i ispravna, koliko god da je trenutno tesko, s vremenom ces se osjecati sve bolje i shvatit ces da si se rjesila lanaca i okova jednog loseg odnosa i poletjet ces. Stvarno si jos mlada i stignes upoznati muskarca kakvog zelis kraj sebe i kao oca svojoj djeci jer ne vjerujem da osoba koja kad mu ti otvaras dusu i govoris svoju najvecu bol, bol kroz koju si prosla kad si izgubila vasu bebu, kaze da je to obican spermij, po meni ne moze biti kvalitetan i posvecen otac, a jos manje partner koji ce bit podrska i oslonac kad stignu teski trenutci. Isplaci se, a onda digni glavu jer na kraju, kad se sve zbroji, oduzme i podvuce crta, on je na gubitku. Koliko god je tesko, shvati ovo s njim kao zivotnu skolu, koju ces iskoristit kad budes ulazila u odnos s novim muskarcem (ako to zelis), jer ces kroz prizmu bivseg, vidjeti sto ne zelis, da buduci partner bude, znat ces koji signali upucuju da on mozda nije onaj pravi. U svakom slucaju, imas jedno ogromno iskustvo koje ce ti pomoci , da pronađes partnera kakvog zelis kraj sebe.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
A sto se tice stitnjace imam ja vec terapiju a dodajem stres na stres evo…od velike pomoci mi nece bit tablete. 😔 sve govorim proci ce. Pa sve prodje i ovo ce..
Nemoj odustati od sebe nikad. Sve se u zivotu dogada s razlogom, znam da je ovo tezi put, ali vidjela si kakav je i to je najvažnije. Sada skupi svu snagu i kreni dalje. Od toga se tribas maknit poradi sebe i svog zdravlja. Kada to ucinis, lijepe stvari ce se pocet dogadati. Trenutno si najvažnija ti i tvoje zdravlje. Sretno i ne odustaj. 💓💪
LeLa hvala ti na tim rijecima, bas nekako ne volim ovaj osjecaj da sama sebe sazalijevam ali prosto covjeku treba da se isplace kao dijete da bi izbacio iz sebe…da se ne truje iznutra drzeci u sebi kao ja. Sve je dobro, sve perfket, a odjednom bufff. Sad nije dobro ali ce biti. Tesko mi je puno trenutno. Imam 30 godina, stignem jos sve
Hjoj tufnice stignes jos dva puta a kad budes trudna gledala na iza sta ti se sve desavalo a pored sebe budes imala covjeka koji te bezuvjetno voli shvatit ces zasto je tako trebalo biti. Zapamti moje riječi. I nemoj napustat forum. Pa tu smo i prijateljice.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Tufnice sad vidim da si napisala razlog, odnosno kako je reagirao na spontani..jos kad vidim da se svekrva mjesa, a on ocito pada na to. Neznam sto da ti kazem. Nisam u tvojoj kozi i tesko je rec kako bi se postavila,ali smatram da ako znas da si dala sve od sebe i da stvari nisu krenule na bolje, da nije shvatio kako ti je onda definitivno je za tebe bolje da se maknes. Imas 30 godina, dovoljno da znas sto ti ne treba u zivotu, a opet mlada si i stignes si izgradit i poslozit zivot kako zasluzujes.
Jos ako imas problema sa stitnjacom, ne treba ti to u zivotu.
Zatvori jedna vrata, razmisli sta zelis i stavi si misli u red i vjerujem da ce doc nova ljubav na tvoja vrata i da ces uspjet postat mama 💕
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji